-
Ωραιο εσωτερικο, για τα δεδομενα της κατηγοριας, εργονομικο αλλα ταυτοχρονα ευχαριστο, φωτεινο, παιχνιδιαρικο...
Προφανεις οι επιρροες απο το R5, και η μεταδοση-διαταξη κινητηρα, μπορει να αποβει μια απροσμενα θετικη εκπληξη σε ενδεχομενη RS εκδοση...Απο χρωματα, θα ειναι αυτα τα 4 που ειδαμε, ή θα υπαρχουν και αλλα?
-
έχω περιέργεια το πως θα συμπεριφέρεται το μπροστινό του
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
'Παρότι είναι 10 εκατοστά μικρότερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, η απόσταση από το ταμπλό μέχρι την πόρτα του χώρου αποσκευών είναι 22 εκατοστά μεγαλύτερη.'μαγικά πράγματα από τους μηχανικούς της ρενό
Απο τι στιγμή που έφυγε ο κινητήρας απο μπροστά τι πιο λογικό μπορούσε να γίνει.
-
(Αναμένοντας το κρατς-τεστ ...)
-
Έχουμε καμιά φώτο να δείχνει το layout των μηχανικων μερών?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(Αναμένοντας το κρατς-τεστ ...)5αρι άνετα. Ειδικά με το μοτόρι πίσω
-
Ναι, αλλά και μικρότερος πρόβολος εμπρός άρα μικρότερη ζώνη παραμόρφωσης (αν τα λέω καλά δηλαδής ...)
-
Ναι αλλά μεγαλύτερη ελευθερία σχεδίασης και άρα βελτιστοποίηση της σχεδίασης+ λιγότερα πράγματα που πρέπει να κρατηθούν μακριά απο τον κλωβό επιβίωσης. Θα δείξει αλλά πιστεύω το 5αρι είναι εύκολο.
-
Κάτω από το εμπρός καπο τι υπάρχει...?
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Κάτω από το εμπρός καπο τι υπάρχει...? -
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Κάτω από το εμπρός καπο τι υπάρχει...?
Αμα έχει και μπροστά τόσο χώρο...το παίρνεις και για οικογενειακό....
-
-
απίστευτο το ότι η μηχανή είναι πισω αλλά ο χώρος αποσκευών είναι τόσο καλός. Πάντως η ποιότητα μέσα είναι χειρότερη από του απερχόμενου twingo (όπως έγινε κ στο κλιο).
κατά τα άλλαα ό,τι είπαν κ οι προγηούμενοι, έχω κ εγώ απορία να δω! να δούμε οδική συμπεριφορά. μπροστά τί έχει? πως ψύχεται ο κινητήρας, τί ηχομόνωση θα έχει κτλ
επίσης, αν το τρακάρει κανείς από πίσω, τί θα γίνει κ τί θα απομείνει -
αν το τρακάρει από μπροστά ? αν τρακάρεις σμπαρτ από πίσω? αν τρακάρεις ελιζ από το πλάι?
οτι πιο ενδιαφέρον έχει να δείξει η συγκεκριμένη κατηγορία, μακράν ομορφότερο από το μοντέλο που αντικαθιστά
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αν τρακάρεις ελιζ από το πλάι?Αυτό είναι ευκολάκι.
Το πετάς και αγοράζεις άλλο. -
Το κυριότερο είναι ότι δεν θα κρυώνουν πια οι πίσω επιβάτες.
-
Θα ζεσταίνονται όμως....
Θα έχει άραγε a/c?!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Η ''τάπα'' του ρεζερβουάρ πάντως είναι πίσω αλλά με τόσο μικρό πρόβολο μπροστά τι χώρο αποσκευών να έχει?
Αν έχει κανονική ρεζέρβα μπορεί να μην έχει και καθόλου. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
αν τρακάρεις ελιζ από το πλάι?
Αυτό είναι ευκολάκι.
Το πετάς και αγοράζεις άλλο.σάμπως αν την φας στο πούντο το ίδιο δεν θα κάνεις?
Renault Twingo III