-
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στιν παρέα σας με λένε Αντρέα κατάγομαι απο τίν Κύπρο και είμαι 22 ετόν.Μόλις πρίν απο δύο μέρες απέκτησα το NGV 16 3D 13000 ευρο του 2005 . Έχει πολλά πράγματα επάνο έχει 6 αερόσακους,φότα ομίχλης,σύστημα μη εκκίνησις κυνητίρα , φιμέ τζάμια,σκαλοπάτια, αεροτομή.Πιστέυετε έκανα καλή επιλογή που αγόρασα το συγκεκριμένο θέλο να με βουθήσεται σε δυο πραγματάκια κάνει για offroad αν ξέρεται και το δέυτερο εσίς πος θεορήτε το συγκεκριμένο αμάξι παιδιά
-
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στιν παρέα σας με λένε Αντρέα κατάγομαι απο τίν Κύπρο και είμαι 22 ετόν.Μόλις πρίν απο δύο μέρες απέκτησα το NGV 16 3D 13000 ευρο του 2005 . Έχει πολλά πράγματα επάνο έχει 6 αερόσακους,φότα ομίχλης,σύστημα μη εκκίνησις κυνητίρα , φιμέ τζάμια,σκαλοπάτια, αεροτομή.Πιστέυετε έκανα καλή επιλογή που αγόρασα το συγκεκριμένο θέλο να με βουθήσεται σε δυο πραγματάκια κάνει για offroad αν ξέρεται και το δέυτερο εσίς πος θεορήτε το συγκεκριμένο αμάξι παιδιά
-
-
Αν σου πουμε οτι δεν έκανες καλή επιλογή θα το πας πίσω;
-
δυστηχος φίλε όχι αλλά πές μου γιατί. καλοσύνη σου είπες τιν άποψι σου
-
Για offroad δεν κανει διοτι ειναι χαμηλο σχετικα, και δεν εχει κοντες σχεσεις (νομιζω). Αλλαξε το οσο ειναι καιρος.
-
200mm δεν φτανουν για εκτός δρόμου?
-
Σίγουρα σε λένε Αντρέα έτσι;Όχι Αργύρη πχ;
-
τι λες φιλε billi δεν καταλαμβαινο
-
τορα στο θεμα μας για καιρο ειμουν επισκεπτης του vitaraclub και ακουσα πολλα καλα λογια για το τριθυρο για αυτο εκανα μια εντυποσι και το αγορασα
-
Από την στιγμή που δεν επιστρέφεται, είναι καλή η επιλογή σου. Δεν είναι γι' αυτον που θέλει χώρους (υπάρχει το 5θυρο), δεν είναι γι' αυτόν που θέλει κατι παραπάνω για εκτος δρόμου πέρα απο την απλή μόνιμη 4κίνηση (υπάρχει το Jimny), δεν είναι γι' αυτόν που θέλει επιδόσεις (δεν υπάρχει κάτι αναλογο σε GV), δεν είναι γι' αυτόν που θελει οικονομία (4κινηση+ασθενικός κινητήρας+βάρος+αεροδυναμική= ).
Σε εμφάνιση μ' αρέσει! Μαζεμένο σε διαστάσεις, σχετικά καλή ποιοτητα -ευρωπαικής- συναρμολόγισης (αν δεν τρίζει), αξιοπιστο μηχανικά. Εδω πάντως ... ΠΑΡΑΛΟΓΑ ακριβό ως καινούριο. Σαν μτχ δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σίγουρα σε λένε Αντρέα έτσι;Όχι Αργύρη πχ;Και εμένα αυτόν μου θύμησε!!
-
Δώστε και πάρε Mercedes G class ή Toyota Land Cruiser. Πάντως Αργύρη καλα το πάς
-
Ο χρήστης Baddie έγραψε:
Και εμένα αυτόν μου θύμησε!!
Στο ίδιο σχολείο πήγαν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και εμένα αυτόν μου θύμησε!!
Στο ίδιο σχολείο πήγαν.
Είναι μικρό το νησί, γι'αυτό έμοιασαν
Bu küçük bir ada, bu nedenle benziyordu -
λοιπον παιδια νομζο το αδικατε πολλη αυτο το αμαξι.ΦΙλος μου εχει και αυτος το νεο βιταρα αλα το πενταθυρο 24D προην κατοχος του τριθυρου ο μονος λογος ου το πουλισε ειταν για τους χορους και τα αργα .Μου ειπε ποτε δεν το προδοσε στις εκδρομες ειτε χαλαρες ειτε σκληρες και τορα που κατι παιδια απο το vitaraclub ανακαλυψασιν και αργα θα κανει πολλα θεικα πραματα εχο ακουσι και απο ενα αρθρο και παλι απο το vitaraclub ειπασιν πος το τριθυρο κινειτε αξιοπρεπες στο εκτος δρομου δινατοτιτες
-
Απο το Vitara club πριν το GV θα έπρεπε να σου προτείνουν και έναν ορθογράφο, αλλά δεν τους άκουσες μάλλον!!!
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης antreasGV έγραψε:
λοιπον παιδια νομζο το αδικατε πολλη αυτο το αμαξι.ΦΙλος μου εχει και αυτος το νεο βιταρα αλα το πενταθυρο 24D προην κατοχος του τριθυρου ο μονος λογος ου το πουλισε ειταν για τους χορους και τα αργα .Μου ειπε ποτε δεν το προδοσε στις εκδρομες ειτε χαλαρες ειτε σκληρες και τορα που κατι παιδια απο το vitaraclub ανακαλυψασιν και αργα θα κανει πολλα θεικα πραματα εχο ακουσι και απο ενα αρθρο και παλι απο το vitaraclub ειπασιν πος το τριθυρο κινειτε αξιοπρεπες στο εκτος δρομου δινατοτιτες -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο το Vitara club πριν το GV θα έπρεπε να σου προτείνουν και έναν ορθογράφο, αλλά δεν τους άκουσες μάλλον!!!Sent from my MT27i using Tapatalk
Kıbrıs'ta onlar iyi Yunanca bilmiyorum
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Απο το Vitara club πριν το GV θα έπρεπε να σου προτείνουν και έναν ορθογράφο, αλλά δεν τους άκουσες μάλλον!!!
Sent from my MT27i using Tapatalk
Kıbrıs'ta onlar iyi Yunanca bilmiyorum
Βοήθεια παιδιά