-
Κυρίες και κύριοι καλή σας ημέρα και Καλή Ανάσταση!
Επέλεξα να ανοίξω καινούριο τόπικ, αντί να ψάξω των περασμένων ετών καθώς από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει τοπικό για το Πάσχα του 2014, οπότε ας είναι αυτό το 'συλλεκτικό'.
Ας ανταλλάξουμε ευχές και ας μοιραστούμε για μια τελευταία φορά το που θα πάμε (αν θα πάμε) και πως και με ποιούς σκοπεύουμε να περάσουμε τις γιορτινές αυτές μέρες.
-
Επέλεξα να ανοίξω καινούριο τόπικ, αντί να ψάξω των περασμένων ετών καθώς από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει τοπικό για το Πάσχα του 2014, οπότε ας είναι αυτό το 'συλλεκτικό'.
Ας ανταλλάξουμε ευχές και ας μοιραστούμε για μια τελευταία φορά το που θα πάμε (αν θα πάμε) και πως και με ποιούς σκοπεύουμε να περάσουμε τις γιορτινές αυτές μέρες.
-
-
Γιατί τόση απαισιοδοξία;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Μην αγχωνεσαι αγόρι μου!
Θα ανοίξω εγώ ένα φόρουμ, με το όνομα: ρεζερβα (θα είναι η συνέχεια των 4 τροχών). -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και Καλή Ανάσταση!Μην αγχωνεσαι αγόρι μου!
Θα ανοίξω εγώ ένα φόρουμ, με το όνομα: ρεζερβα (θα είναι η συνέχεια των 4 τροχών).ψηθηκα
-
Μακαρι να ερθει η ανασταση,αγαπαω και τα τρια αλλα ελπιζω αν μπορει να αναστηθει ενα να ειναι το μεσαιο.
http://i1172.photobucket.com/albums/r57 ... 974188.jpg -
Χρονια πολλα! Υγεια...
-
Χρονια πολλα, υγεια και αγαπη σε ολους και για όλους.
-
χρονια πολλα σε ολους!!! υγεια πανω απο ολα! να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι!
πιθανων ειναι το τελευταιο πασχα του ελληνα το φετηνο. του χρονου τα 4/5 του λαου δε θα εχουν
αρνι να ψησουνε. μακαρι να κανω λαθος. -
χρόνια πολλά.
ένα δάκρυ κύλισε και απο μένα... -
κυλησε ενα δακρυ? χεχε. εγω μιλαω σοβαρα παντως.
του χρονου σιγουρα θα ψησω σουβλακια. πολυ φθηνοτερα θα μου βγει
και με λιγοτερο κοπο. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
πιθανων ειναι το τελευταιο πασχα του ελληνα το φετηνο. του χρονου τα 4/5 του λαου δε θα εχουν
αρνι να ψησουνε. μακαρι να κανω λαθος.Κάνεις λάθος.
Καλή χώνεψη σε όλους. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
αρνι να ψησουνε. μακαρι να κανω λαθος.Κάνεις λάθος.
Καλή χώνεψη σε όλους.ελπιζω να κανο λαθος. ξερω πολλους που δεν ψησανε φετος. ισως για οικονομικους λογους,
ισως γιατι ειναι κοπος, τι να πω. βεβαια υπαρχουν και οι αλλου που ειναι των ακρων
και για 20 ατομα ειχανε 3 αρνια και 1 κοκορετσι 1.5 μετρο μηκος. -
Οι άθεοι, κομμουνισταί και λοιποί αντιφρονούντες τι τρώνε σήμερα;
Ρολό κιμά; -
καλαμαρακια κ χταποδι
-
Αγκινάρες ομελέτα.
-
Δηλαδή οι 'αριστεροί' νηστεύουν το κρέας πέραν της Κυριακής του Πάσχατος; Ρησπέκτ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οι άθεοι, κομμουνισταί και λοιποί αντιφρονούντες τι τρώνε σήμερα;
Ρολό κιμά;Προσωπικά αρνάκι σούβλας, σουτζουκάκια στα κάρβουνα και κοντοσούβλι. Το κοκορέτσι δεν μου άρεσε αλλά αυτό ηταν αναμενόμενο καθώς δεν μου αρέσει γενικά. Πατάτες, σαλάτες κλπ εννοούνται όπως επίσης και 4-5 μπύρες.
Ποιός σου είπε ότι δεν μας αρέσει το φολκλορ;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
-
Ισως του χρονου θα τα λεμε σε καποιο 'αλλο' φορουμ ισως και οχι...αλλα ο,τι και να γινει.......................
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
(Να που βγηκε και η ριμα ).
Πάσχα 2013, το τελευταίο που θα περάσουμε "παρέα"...