-
Πολλες καλησπερες συνforumιτες..! Σαν τελειωνω κι εγω το λυκειο σιγα-σιγα, και προσδοκωντας συναμα την εισαγωγη μου σε καποιο μηχανολογικο τμημα της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης, αισθανθηκα την αναγκη να μπω στη παραγωγικη διαδικασια...!Διαθετω αρκετες μηχανολογικες γνωσεις, εχω πτυχιο αγγλικων και γνωση αρκετων μηχανολογικων ορων στα αγγλικα. Χειριζομαι ηλεκτροκολληση τυπου mig και απλη με ηλεκτροδια, τροχους λυανσης, δισκοπριονα, δραπανα. Εχω συνηθισει στο τρεξιμο (απ' τον πατερα), και μπορω να ξεκινησω δουλεια απο αρχες Ιουνιου.Επικοινωνια: eng_4age@hotmail.com ή με προσωπικο μηνυμα.
Ευχαριστω πολυ Γιαννης Δεδες.
-
Πολλες καλησπερες συνforumιτες..! Σαν τελειωνω κι εγω το λυκειο σιγα-σιγα, και προσδοκωντας συναμα την εισαγωγη μου σε καποιο μηχανολογικο τμημα της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης, αισθανθηκα την αναγκη να μπω στη παραγωγικη διαδικασια...!Διαθετω αρκετες μηχανολογικες γνωσεις, εχω πτυχιο αγγλικων και γνωση αρκετων μηχανολογικων ορων στα αγγλικα. Χειριζομαι ηλεκτροκολληση τυπου mig και απλη με ηλεκτροδια, τροχους λυανσης, δισκοπριονα, δραπανα. Εχω συνηθισει στο τρεξιμο (απ' τον πατερα), και μπορω να ξεκινησω δουλεια απο αρχες Ιουνιου.Επικοινωνια: eng_4age@hotmail.com ή με προσωπικο μηνυμα.
-
-
ευγε νεαρε για αυτη σου την κινηση.ευχομε να βρης γρηγορα ανταποκρηση.
-
Να 'στε καλα.!
-
uuuup. . . Ενδιαφερομαι για οτιδηποτε.Ποδηλαταδικα, βοηθος σε συνεργειο, οικοδομικες εργασιες, οτιδηποτε.!
-
Παμε πανωω
-
Απο κουβεντα σε κουβεντα μεσω φιλων και γνωστων κατι θα βρεις.. οποτε θελησα να δουλεψω ως φοιτητης κι εγω μεσω γνωστων-φιλων ρωταγα ,ζηταγα και παντα κατι προεκυπτε.. οπου σταθεις και οπου βρεθεις να το αναφερεις..
Εμφανισου στο συνεργειο της γειτονιας και πες του.. αυτος το πιθανοτερο δε θα σε θελει π.χ. αλλα θα το πει σε καποιον και παει λεγοντας.. Α και πατα τους στο συναισθημα..ιδιως αν δουν πιτσιρικο να θελει να δουλεψει και να εχει χαμογελο και αισιοδοξια βοηθανε..ριξτο και λιγο στη κλαψα οτι δεν εχεις μια κτλπ.. Δοκιμασμενα ολα αυτα..
Θελει ευθεια επιθεση η ολη ιστορια -
0xa0xa0xa0x0a0xa0..okaaa...ευχαριστωω...!
Ζητειται ερασια.!!!