-
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 1400-1600 κυβικά. Κατέληξα στα εξής τρία:
- seat ibiza sport 1400 μοντέλο 2007-2008, ή την έκδοση formula sport.
- ford fiesta sport 1600 μοντέλο 2009
- peugeot 207 rallye ή gt μοντέλο 2007-2008
Βέβαια η διαφορά του seat με το ford και το peugeot είναι μεγάλη από χρηματικής άποψης (1500 euro μ.ο.) και απόδοσης. ποια η γνώμη σας σε θέμα οδικής συμπεριφοράς και προβλημάτων που ενδέχεται να έχουν τα αυτοκίνητα;
Ευχαριστω
-
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 1400-1600 κυβικά. Κατέληξα στα εξής τρία:
Βέβαια η διαφορά του seat με το ford και το peugeot είναι μεγάλη από χρηματικής άποψης (1500 euro μ.ο.) και απόδοσης. ποια η γνώμη σας σε θέμα οδικής συμπεριφοράς και προβλημάτων που ενδέχεται να έχουν τα αυτοκίνητα;
Ευχαριστω
-
Ευχαριστω
-
Ford Fiesta Sport 1.6 2009-2012
Συμπεριφορά
Ευχάριστη με 2 κουβέντες, καλό τιμόνι, επιλογέας, στις στροφές θα το συμπαθήσεις.
Με τις 17άρες μπορεί να γίνει λίγο πιο κουραστικό σε κακή άσφαλτο (είναι βέβαια πιο όμορφο )
ενώ τα φρένα θα χρειαστούν λίγο χρόνο μετά απο σκίσιμο. Καλή κατανάλωση όσο δεν το πιέζεις πολύ
στην εθνική ,μια 6η θα ήταν πιο ταιριαστή (120χλμ/5η/3500 rpm).
Λίγη παραπάνω ροπή να είχε**Προβλήματα **
Δεν θα έλεγα κάτι το ιδιαίτερο , με προειδοποίησαν για πιθανό θέμα με το υδραυλικό σύστημα του τιμονιού
αλλά δεν είχα κάτι.Υπήρχε ένα θεματάκι με πειράκια σε κάποια αυτοκίνητα οπότε απλά προσέχεις λίγο παραπάνω
την κανονική βενζίνη που βάζεις συνήθως.
Βγήκε ως προβληματική σε γνωστό, μια τρόμπα βενζίνης, αλλά δεν νομίζω οτι είναι ο κανόνας αυτός.
Κοινώς, προβλήματα προσωπικά δεν είχα.All in all, με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο στα 4 χρόνια κατοχής του.
-
Καλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι πως η ροπή των ατμοσφαιρικών κινητήρων με έκανε να δω το 207 και να ψάξω για turbo.
-
Τα Ford γενικα εχουν κατα τη γνωμη μου την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλα φιλε το τουρμπο ειναι αλλο πραγμα. Ασε που το 208 ειναι παρα πολυ ομορφο και ως GT πολυ καλα εξοπλισμενο οποτε αν και Fordακιας 208 απο εμενα.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Τα Ford γενικα εχουν κατα τη γνωμη μου την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλα φιλε το τουρμπο ειναι αλλο πραγμα. Ασε που το 208 ειναι παρα πολυ ομορφο και ως GT πολυ καλα εξοπλισμενο οποτε αν και Fordακιας 208 απο εμενα.+1 για το 207 thp με τις 'σκοτωμένες' τιμές
-
Ο χρήστης giannis m. έγραψε:
Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου 1400-1600 κυβικά. Κατέληξα στα εξής τρία:Ακυρη η συγκριση βασικα... Προφανως το 3) με τεραστια αποσταση... Αξιζει τη χρηματικη διαφορα. Αν εχεις περιθωριο παρτο χωρις δευτερη κουβεντα.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τα Ford γενικα εχουν κατα τη γνωμη μου την καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα αλλα φιλε το τουρμπο ειναι αλλο πραγμα. Ασε που το 208 ειναι παρα πολυ ομορφο και ως GT πολυ καλα εξοπλισμενο οποτε αν και Fordακιας 208 απο εμενα.
+1 για το 207 thp με τις 'σκοτωμένες' τιμές
Με 10Κ παιρνεις καινουργιο 207 Rallye ή και GT, οποτε αντι για μεταχειρο μηπως να δεις αν μπορεις να αντεξεις καινουργιο;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Με 10Κ παιρνεις καινουργιο 207 Rallye ή και GT, οποτε αντι για μεταχειρο μηπως να δεις αν μπορεις να αντεξεις καινουργιο;
Δε μπορώ να φτάσω στα 10000. Το budget είναι στα 6 χιλιάρικα
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ακυρη η συγκριση βασικα... Προφανως το 3) με τεραστια αποσταση... Αξιζει τη χρηματικη διαφορα. Αν εχεις περιθωριο παρτο χωρις δευτερη κουβεντα.
Ναι το 3 ξεφεύγει λίγο. Απλά είδα ότι τα σκοτώνουν (από τιμή μιας και βγήκε καινούριο μοντέλο) και ήθελα να δω και ένα αμαξι με turbo λόγω της ροπής γιατί έχω αγανακτήσει με το ατμοσφαιρικό το κορσα, άλλωστε αν δεν το πιέζεις το αμάξι η κατανάλωση θα ειναι ιδια με τα αλλα 2
-
απο τα 3 θα κοιτουσα το φιεστα... το θεωρω πιο ολοκληρωμενο και πιο ομορφο αμαξι! ειδικα το st
για κατι τετοιο που παιζει σε τιμες κοντα στα 6 χιλιαρικα δεν το σκεφτεσαι?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3536610/ -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Επίσημα η Lion?
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
απο τα 3 θα κοιτουσα το φιεστα... το θεωρω πιο ολοκληρωμενο και πιο ομορφο αμαξι! ειδικα το stγια κατι τετοιο που παιζει σε τιμες κοντα στα 6 χιλιαρικα δεν το σκεφτεσαι?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3536610/Τα fiat γενικα δε μου αρεσουν σε οποιο και να εω μπει απλα με αφηνε αδιαφορο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσημα η Lion?
-
Ωπ, τα GT ειναι πιο ακριβα δεν το θυμομουν αυτο, νομιζα οτι ηταν μικρη η διαφορα της τιμης με τα Rallye.
Παντως για καποιον που κοιταει τα προηγουμενα ή τα prefacelift μοντελα ως καινουργια ομως ειναι τρομερο deal. -
Ναι, τα GT είναι τσιμπημένα δεδομένου ότι υπάρχουν και RC στα ίδια περίπου.
-
Ο χρήστης giannis m. έγραψε:
άλλωστε αν δεν το πιέζεις το αμάξι η κατανάλωση θα ειναι ιδια με τα αλλα 2Και λιγοτερη μη σου πω!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Επίσημα η Lion?
-
Αγορά μεταχειρισμένου 207,fiesta,ibiza