-
Sorry αλλά πρώτο αυτοκίνητο επιλέγεις το mr2? Το έχεις οδηγήσει λίγο πάνω από το καθημερινό? Θέλει χέρια και θα έχεις πρόβλημα. Αν το mx5 είναι 1 φορά επικίνδυνο για πιτσιρικά το mr2 είναι 5 φόρες.
-
Ο χρήστης djnoizeteck έγραψε:
Μάλλον κλείνω προς MR2 παιδιά, θα θυσιάσω πορτ παγκάζ τι να κάνω... έχει τουλαχιστον ενα μικρούλι χόρο αποσκευών πίσω απο τα καθίσματα...Σκέψου το ξανά πριν θυσιάζεις το πορτμπαγκάζ. Στην πρώτη εκδρομή με το έτερον ήμισυ με δυο σάκους (ή ακόμα και σε μία μεγάλη εξόρμηση στο σούπερ μάρκετ για χαρτιά υγείας, εμφιαλωμένα νερά και skip με 8 ευρώ) θα σιχτηρίζεις.
-
και μην ξεχναμε τα προβληματα που ειχε ο κινητηρας του mr-2 μεχρι κ το f/l , ο οποιος ειχε σοβαρα θεματα ψύξης .. Νομιζω το ιδιο προβλημα ειχε κ η celica .
-
Επίσης, αφού ψάχνεσαι και για hatchback (κοιτάζεις το 206), έχεις ρίξει μια ματιά και σε:
- BMW 3 Compact ti
- Fiat Bravo GT
- Seat Ibiza Top Gun
όπως επίσης και στο Fiat Coupe 16v; Όλα στο budget σου είναι.
-
Μου φαίνεται πως είσαι φτιαγμένος για 147... Πρώτο αυτοκίνητο με χώρους και σπορ οδική συμπεριφορά χωρίς να είναι επικίνδυνο (για νέο οδηγό) στο βαθμό του MR2. Δεν μου είπες την άποψή σου!
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μάλλον κλείνω προς MR2 παιδιά, θα θυσιάσω πορτ παγκάζ τι να κάνω... έχει τουλαχιστον ενα μικρούλι χόρο αποσκευών πίσω απο τα καθίσματα...
Σκέψου το ξανά πριν θυσιάζεις το πορτμπαγκάζ. Στην πρώτη εκδρομή με το έτερον ήμισυ με δυο σάκους (ή ακόμα και σε μία μεγάλη εξόρμηση στο σούπερ μάρκετ για χαρτιά υγείας, εμφιαλωμένα νερά και skip με 8 ευρώ) θα σιχτηρίζεις.
Να παρει το αυτοκινητο του ετερου ημισεος αν θελει εκδρομη με αποσκευες...για τη γκομενα θα παρει το αμαξι?
Φιλε προχωρα το αν σε ενδιαφερει το mr2, ειναι αμαξαρα και με λιγο σεβασμο στην αρχη θα σε ανεβασει πολυ σαν οδηγο. Βασικα δεν θα θελεις να βγεις απο μεσα....και ουτε επικινδυνο ειναι ουτε τιποτα...μην ακους τη ραδιο αρβυλα. Απλα εχει διαφορετικο τροπο οδηγησης σε σχεση με ενα fr. Προσεχε μονο να εχει αλλαξει μοτερ με του f/l γιατι σχεδον ολα πριν το '03 οδηγουνταν στην καταστροφη
4 χρονια το ειχα και μ εχει στοιχειωσει....καποια στιγμη θελω να ξαναγορασω ενα -
δεν ειναι καλυτερο απο mx-5 το toyota , η αγορα το χει αποδειξει αυτο . Παντως επειδη εψαχνε κατι κ σε τριθυρο σπορ το παιδι η πρακτικοτητα που ΔΕΝ εχουν τα διθεσια καμπριο ισως τον κανουν να μετανιωσει για την επιλογη του .
-
Λοιπόν οσοι μου λέτε 1ο αμάξι επικύνδυνο κτλπ, είμαι 19 ναί αλλα δέν ειναι οτι θα ειναι το 1ο μου αμάξι και ποιο πρίν δεν εχω οδηγήσει ουτε ποδήλατο
Οδηγάω ήδη 1 χρόνο σχεδόν ford focus 1.6, και απο τα 16 έχω αλλάξει 6 μηχανές, (μηχανές, οχι καγκουρο-παπάκια πειραγμένα) οπότε δέν θα με έλεγα άσχετο στο θέμα του δρόμου, ξέρω τι παίζει και μυαλά στο κεφάλι υπάρχουν.
Θα μου πείτε τι σχέση έχει η μηχανή με το αμάξι αλλα όλα ενας δρόμος είναι.Λοιπόν κλείνουμε την παρένθεση και επιστρέφουμε στο θεμα.... Αυτο με την εκδρομή και το πορτ παγκάζ είναι λιγο κάπως, αλλα χαλάλι του.
Οσο για τις άλλες προτάσεις η BMW 3 Compact ti δέν μου αρέσει, ούτε το fiat bravo GT. Seat Ibiza βρίσκεις με 500e παραπάνω cupra 1.8 20VT (ίδιο μοτέρ με την αγάπη μου το TT) αλλα δεν με τρελένει σαν σκάφος, δεν ξέρω ειναι πολυ τετράγωνο
Oσο για το μοτέρ του MR2, δεν ηξερα οτι είχε θεματα ψύξης, νομιζα μονο το θεμα με την εξάτμιση υπάρχει που ειναι εύκολη λύση... Τώρα στο budget που κοιτάω εγώ δεν νομιζω να υπάρχει Mr2 με μοτέρ απο τo f/l ...
-
-
Ούτε η 147 με τρέλανε... μικρο-μεσαίο αμάξι και αυτό, σαν το focus, θέλω κατι πιο sport!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3436645/
κραξτε .....αλλα αμαξαρα ΟΤΙ Κ ΑΝ ΛΕΤΕ, κ σπορ κ παει,κ πανεμορφο
-
AΡΡΩΣΤΕΙΑ ....http://www.youtube.com/watch?v=HMZqUIOcI7I
-
Έλα ρε συ, του 91 καγκουροάμαξο, αυτό και τα CRX ... μόνο καρπυλατέρ δεν έχει
-
καγκουραμαξα το 200 sx και το crx ?? τι να πω φιλε μου stick to the boring focus...
-
Εδώ που μένω εγώ τουλάχιστον για το CRX το έχον οι 5 στους 10 Ρωσοπόντιους με μπλέ led στις πιτσιλίθρες και αυτοκολλητάκια NOS στο παρμπρίζ ... Εκτός αυτού περα απο την πλάκα, δεν θελω να πάρω αμάξι του 90, ξεσκισμένο κτλπ (γιατι καλο απλα δεν θα βρείς)
-
Αφου κολλησες ντε και καλα σε mr2 προσεξε τι μοτερ φοραει αν εχει αλλαχθει αν ειναι προfl κτλπ..Αν δε μπορεις να εξασφαλισεις αυτα θα ταλαιπωριεσαι πιθανοτατα επειτα.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Μάλλον κλείνω προς MR2 παιδιά, θα θυσιάσω πορτ παγκάζ τι να κάνω... έχει τουλαχιστον ενα μικρούλι χόρο αποσκευών πίσω απο τα καθίσματα...
Σκέψου το ξανά πριν θυσιάζεις το πορτμπαγκάζ. Στην πρώτη εκδρομή με το έτερον ήμισυ με δυο σάκους (ή ακόμα και σε μία μεγάλη εξόρμηση στο σούπερ μάρκετ για χαρτιά υγείας, εμφιαλωμένα νερά και skip με 8 ευρώ) θα σιχτηρίζεις.
Να παρει το αυτοκινητο του ετερου ημισεος αν θελει εκδρομη με αποσκευες...για τη γκομενα θα παρει το αμαξι?
Φιλε προχωρα το αν σε ενδιαφερει το mr2, ειναι αμαξαρα και με λιγο σεβασμο στην αρχη θα σε ανεβασει πολυ σαν οδηγο. Βασικα δεν θα θελεις να βγεις απο μεσα....και ουτε επικινδυνο ειναι ουτε τιποτα...μην ακους τη ραδιο αρβυλα. Απλα εχει διαφορετικο τροπο οδηγησης σε σχεση με ενα fr. Προσεχε μονο να εχει αλλαξει μοτερ με του f/l γιατι σχεδον ολα πριν το '03 οδηγουνταν στην καταστροφη
4 χρονια το ειχα και μ εχει στοιχειωσει....καποια στιγμη θελω να ξαναγορασω εναEσύ είσαι heras, δικαιολογείσαι.
Κεντρομήχανο σε 19χρονο με προυπηρεσία σε μπροστοκούνα για 1 χρόνο, δεν συνιστάται.
-
Εσυ saxo vts δεν ειχες για πρωτο ή εχω λαθος εντυπωση?
-
Oχι. Αlfa Romeo 33 1.7
To Saxo VTS το στούκαρα εν τέλει. Θέλει προσοχή το γκάζι παιδάκια.
-
Ο χρήστης djnoizeteck έγραψε:
Λοιπόν οσοι μου λέτε 1ο αμάξι επικύνδυνο κτλπ, είμαι 19 ναί αλλα δέν ειναι οτι θα ειναι το 1ο μου αμάξι και ποιο πρίν δεν εχω οδηγήσει ουτε ποδήλατοΟδηγάω ήδη 1 χρόνο σχεδόν ford focus 1.6, και απο τα 16 έχω αλλάξει 6 μηχανές, (μηχανές, οχι καγκουρο-παπάκια πειραγμένα) οπότε δέν θα με έλεγα άσχετο στο θέμα του δρόμου, ξέρω τι παίζει και μυαλά στο κεφάλι υπάρχουν.
Θα μου πείτε τι σχέση έχει η μηχανή με το αμάξι αλλα όλα ενας δρόμος είναι.Λοιπόν κλείνουμε την παρένθεση και επιστρέφουμε στο θεμα.... Αυτο με την εκδρομή και το πορτ παγκάζ είναι λιγο κάπως, αλλα χαλάλι του.
Οσο για τις άλλες προτάσεις η BMW 3 Compact ti δέν μου αρέσει, ούτε το fiat bravo GT. Seat Ibiza βρίσκεις με 500e παραπάνω cupra 1.8 20VT (ίδιο μοτέρ με την αγάπη μου το TT) αλλα δεν με τρελένει σαν σκάφος, δεν ξέρω ειναι πολυ τετράγωνο
Oσο για το μοτέρ του MR2, δεν ηξερα οτι είχε θεματα ψύξης, νομιζα μονο το θεμα με την εξάτμιση υπάρχει που ειναι εύκολη λύση... Τώρα στο budget που κοιτάω εγώ δεν νομιζω να υπάρχει Mr2 με μοτέρ απο τo f/l ...
6 μηχανές μέχρι τα 19... Ηλικία που δεν σε καλύπτει το δίπλωμα για κάτι σοβαρό... Παπατζα μου κάνει ...
Αγορά αυτοκινήτου με budget 3500€