-
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά οι δρόμοι στην Πάτρα είναι σε άθλια κατάσταση με κρατήρες έτοιμους να σε καταπιούν!!
Ενδεικτικά αναφέρω μαιζώνος στην πλατεία όλγας!! -
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά οι δρόμοι στην Πάτρα είναι σε άθλια κατάσταση με κρατήρες έτοιμους να σε καταπιούν!!
Κανεις πολυ καλα που το θιγεις το θεμα..ειναι απαραδεκτη πλεον η κατασταση..
Αν κανεις ποτε την παρακαμψη του κεντρου μεσω Δασυλιου απο τα στενα πανω απο την Κορινθου πραγματικα κλαις την αναρτηση..Καποτε την προτιμουσα γιατι κερδιζεις πολυ χρονο πλεον λυπαμαι το αμαξι.Και το σημειο που λες τους τελευταιους μηνες εχει τα χαλια του. Αλλο σημειο που εχει τα χαλια του ειναι απο τον κομβο του carrefour μεχρι το ΚΤΕΟ - παραδρομο της περιμετρικης. -
να ήταν μόνο η Πάτρα φίλε μου...
Πλέον δεν σχολιάζουμε που υπάρχουν λακκούβες αλλά που δεν υπάρχουν! -
Αλλο σημειο το οποιο μπορει να γινει επικινδυνο ειναι η δεξια λωριδα της Ν.Ε.Ο (στο ρευμα προς Αθηνα) στη διασταυρωση με την Αρεθα πλησιαζωντας το φαναρι..
Η ασφαλτος στη δεξια μερια της λωριδας ειναι ανομοιομορφη με κυματα (οπως η ασφαλτος που την παρατανε βαρια οχηματα και φορτηγα συνεχως που σπαει και κανει κυματα) οποτε παντα το φρεναρισμα στο σημειο πλησιαζωντας το κοκκινο πρεπει να ειναι απαλο..Δυνατα φρενα στο σημειο σημαινει ο ενας τροχος φρεναρει δυνατα πανω στα καρουμπαλα και ο αλλος κανονικα... Στριβωντας δε απο το σημειο αυτο στην Αρεθα αριστερα και κανοντας στο πρωτο στενο του λαστιχαδικου αριστερα παλι ,απλα συναντας ισως τον χειροτερο δρομο σ ολη τη Πατρα απο αυτη την αποψη... Χωρις υπερβολη βομβαρδισμενος.Γενικα επισης η αριστερη λωριδα της Ν.Ε.Ο και στα 2 ρευματα κυκλοφοριας ειναι σε καλη κατασταση και πολυ πολυ καλυτερη απο τη δεξια.
-
και η ευβοιας ειναι χαλια ολοκληρη...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κανεις πολυ καλα που το θιγεις το θεμα..ειναι απαραδεκτη πλεον η κατασταση..
Αν κανεις ποτε την παρακαμψη του κεντρου μεσω Δασυλιου απο τα στενα πανω απο την Κορινθου πραγματικα κλαις την αναρτηση..Καποτε την προτιμουσα γιατι κερδιζεις πολυ χρονο πλεον λυπαμαι το αμαξι.Και το σημειο που λες τους τελευταιους μηνες εχει τα χαλια του.Από αυτή την παράκαμψη εμπνεύστηκα ,δεν ξέρω αν έχεις πέρασει τώρα τελευταία αλλά ειδικά μετά τις βροχές της προηγούμενης εβδομάδας παράγινε το κακό!!
-
Εχω περασει και απλα ειπα ποτε ξανα και τη χρησιμοποιουσα και αρκετα μεχρι να παραγινει το κακο.
Μπορεις βεβαια να πηγαινεις μεχρι το τελος της Κωσταντινουπολεως και να κανεις αριστερα αποφευγωντας το κακο κομματι κανωντας απο 'μισο' της κανονικης και απο 'μισο' της εναλλακτικης διαδρομης.
Καλυτερη απο αποψη οδοστρωματος ,αν κινεισαι συχνα προς Ριο, ειναι η διαδρομη της παραλιακης απο 'Πελεκανο'-Κανελοπουλου καθως εχει πεσει νεα ασφαλτος τα τελευταια 2 χρονια σε ολοκληρη τη διαδρομη , αλλα ειναι μεγαλυτερη και αμα πετυχεις κοκκινο στη παρακαμψη εξω απο τις καφετεριες τωρα με τα εργα την εβαψες...Πολυ ασχημη επισης ειναι η κατασταση σε πολλα στενα στα Ζαρουχλεικα..
-
Ο χρήστης tsigounis έγραψε:
Ενδεικτικά αναφέρω μαιζώνος στην πλατεία όλγας!!α μονο στη Πατρα? γιατι εγω τα τελευταια 6 χρονια που οδηγαω βλεπω οτι ολοι οι δρομοι της Ελλαδας ειναι μπουρδελο!
-
Και που να δείτε Ρουμανία!!
Η Ελλάδα μετά φαντάζει παράδεισος! -
Ρουμανια δεν μου φανηκε τοσο χαλια. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ....
-
-
...και Ζιμπαμπουε δεν εχει καν ασφαλτο!
-
Στο Αιγιο ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα πιστεψτε με...
-
Απεναντι απο το Leleve στη προβλητα και βραδυ οντως παιζει εκει που κινεισαι να βρεθεις ΜΕΣΑ στη λακκουβα μαζι με το αμαξι.. Μη σου πω και μεσα στη θαλασσα.. κρατηρες 1-2 μετρων με τοσο βαθος. εχει διαλυσει η προβλητα.
κυριολεκτικα δολοφονικο..δε ξερω αν εχει γινει κατι. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αλλο σημειο το οποιο μπορει να γινει επικινδυνο ειναι η δεξια λωριδα της Ν.Ε.Ο (στο ρευμα προς Αθηνα) στη διασταυρωση με την Αρεθα πλησιαζωντας το φαναρι..
Η ασφαλτος στη δεξια μερια της λωριδας ειναι ανομοιομορφη με κυματα (οπως η ασφαλτος που την παρατανε βαρια οχηματα και φορτηγα συνεχως που σπαει και κανει κυματα) οποτε παντα το φρεναρισμα στο σημειο πλησιαζωντας το κοκκινο πρεπει να ειναι απαλο..Δυνατα φρενα στο σημειο σημαινει ο ενας τροχος φρεναρει δυνατα πανω στα καρουμπαλα και ο αλλος κανονικα... Στριβωντας δε απο το σημειο αυτο στην Αρεθα αριστερα και κανοντας στο πρωτο στενο του λαστιχαδικου αριστερα παλι ,απλα συναντας ισως τον χειροτερο δρομο σ ολη τη Πατρα απο αυτη την αποψη... Χωρις υπερβολη βομβαρδισμενος.Γενικα επισης η αριστερη λωριδα της Ν.Ε.Ο και στα 2 ρευματα κυκλοφοριας ειναι σε καλη κατασταση και πολυ πολυ καλυτερη απο τη δεξια.
Τα ίδια χάλια έχει και η Ν.Ε.Ο. στο φανάρι της Κανελλοπούλου...
Όσον αφορά τα στενά κάτω από το δασύλλιο, πέρα από τα μόνιμα χάλια τους, προστέθηκε τον τελευταίο καιρό και μια τεράστια λακούβα (τύπου άβυσσος) στο τελείωμα της Κανακάρη (πριν στρίψουμε αριστερά στην 28ης Οκτωβρίου για να ανεβούμε προς δασύλλιο)... -
Ρε μπας και μας διαβαζουν?? Το σημειο στο παραπανω quote που εχω γραψει εγω ηταν σημερα στρωμενο με ολοκαινουργια ασφαλτο..
Αλλο τραγικο σημειο που μου ερχεται στο μυαλο στη Πατρα ειναι η συνεχεια της Αγ.Γεωργιου που περναει απο τη κατω πλευρα της ομωνυμης μικρης αυτης πλατειας και καταληγει εντονα κατηφορικα στη Γουναρη με φαναρι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...Αλλο τραγικο σημειο που μου ερχεται στο μυαλο στη Πατρα ειναι η συνεχεια της Αγ.Γεωργιου που περναει απο τη κατω πλευρα της ομωνυμης μικρης αυτης πλατειας και καταληγει εντονα κατηφορικα στη Γουναρη με φαναρι.
Δοκιμάζεις την τύχη σου;
-
Συμπεραινω οτι μαλλον το αλλο κομματι της δημοσιευσης μου ηθελες ν αφησεις να φαινεται..
Λακούβες Πάτρα