-
μ@λακία θα φανεί αλλά δεν το χω παρατηρήσει όλο λέω να το δω και το ξεχνάω.
πόση είναι η διαφορά στη τιμή του diesel v power από το απλό? -
Ο χρήστης axem έγραψε:
μ@λακία θα φανεί αλλά δεν το χω παρατηρήσει όλο λέω να το δω και το ξεχνάω.
πόση είναι η διαφορά στη τιμή του diesel v power από το απλό?Συνήθως κάθε Πέμπτη έχουν ίδια τιμή. Τις υπόλοιπες ημέρες εξαρτάται από το πρατήριο, αλλά συνήθως είναι από 0.08 έως 0,1 ευρώ/λίτρο
-
BP ultimate diesel σε σχέση με απλή οποιασδήποτε εταιρίας: εμφανώς πιο αθόρυβη λειτουργία, ειδικά όταν είναι κρύο. Μοτέρ 2.0 tdi 184 hp
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
BP ultimate diesel σε σχέση με απλή οποιασδήποτε εταιρίας: εμφανώς πιο αθόρυβη λειτουργία, ειδικά όταν είναι κρύο. Μοτέρ 2.0 tdi 184 hpΣυμφωνώ κ το καθιερωσα απο εταιρικο βέβαια πρατήριο.
D-4D...
-
Υπάρχει κάποιο link που να αναφέρει ποια πρατήρια BP ανά την Ελλάδα πουλάνε ultimate diesel? Το επίσημο site της bp δεν αναφέρει τίποτα ούτε για το νέο καύσιμο ούτε για τα πρατήρια που το εμπορεύονται
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει κάποιο link που να αναφέρει ποια πρατήρια BP ανά την Ελλάδα πουλάνε ultimate diesel? Το επίσημο site της bp δεν αναφέρει τίποτα ούτε για το νέο καύσιμο ούτε για τα πρατήρια που το εμπορεύονταιΑστο το site ,έχει μείνει πολλά χρόνια πίσω.Δεν νομίζω να μπορείς να τα βρεις κάπου μαζεμένα.Eπαρχία σιγά σιγά εμφανίζεται.Κάνε μια βόλτα να δεις ποιος το έχει φέρει στην περιοχή σου.Θα το δεις και στην πινακίδα τιμών.
Και στο http://www.fuelprices.gr/ δεν νομίζω να βρεις άκρη. -
Το τσέκαρα και το fuelprices αλλά δεν βρήκα τίποτα. Εταιρεία που θέλει να λέγεται σοβαρή πάντως δεν κάνει τέτοιες λαλακίες. Επικοινωνούν το νέο καύσιμο σε τηλεόραση και περιοδικά αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να αναρτήσουν μια λίστα με τα πρατήρια που το έχουν (την οποία φυσικά πρέπει να ανανεώνουν συνέχεια).
Απορία : Όσα βενζινάδικα φέρνουν το νέο καύσιμο το βάζουν σε καινούριες δεξαμενές? Ή παίζει το σενάριο να χρησιμοποιήσουν μια παλιά που είχε το κλασικό diesel? Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσουν εντελώς μια δεξαμενή για να την γεμίσουν με το νέο καύσιμο. -
ΚΑι τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι διαφορετικο καυσιμο?
Για εμενα.... κατα 90% ειναι το ιδιο καυσιμο απλα στο καινουριο βαζουν καποια προσθετα μεσα στην δεξαμενη για να πετυχουν τον σκοπο τους!
-
Απορία : Όσα βενζινάδικα φέρνουν το νέο καύσιμο το βάζουν σε καινούριες δεξαμενές? Ή παίζει το σενάριο να χρησιμοποιήσουν μια παλιά που είχε το κλασικό diesel? Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσουν εντελώς μια δεξαμενή για να την γεμίσουν με το νέο καύσιμο.
Γιατί να αλλαχθούν οι δεξαμενές;Αδειάζουν απο το παλιό καύσιμο,πιθανότατα ήταν απο LRP ,πλένονται και ρίχνουν το νέο καύσιμο.Αν ήταν απο πετρέλαιο απλά αδειάζονται τελείως.
Οι δεξαμενές δεν ειναι ντενεκέδες απο λάδι να αλλάζονται έτσι εύκολα.Ούτε τα βυτιά είναι διαφορετικά ,ούτε οι μάνικες ,ούτε οι αντλίες ούτε τίποτα.ΚΑι τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι διαφορετικο καυσιμο?
Για εμενα.... κατα 90% ειναι το ιδιο καυσιμο απλα στο καινουριο βαζουν καποια προσθετα μεσα στην δεξαμενη για να πετυχουν τον σκοπο τους!
Λες εκείνα τα ασημί κουτάκια που βλέπεις όταν αδειάζουν τα βυτία ε;
[spoiler:3ghttvdt]Εκείνα είναι τα δείγματα παραλαβής καυσίμων.[/spoiler:3ghttvdt]
Ότι πρόσθετο υπάρχει το ρίχνει κατευθείαν το διυλιστήριο . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[spoiler:fsqyut01]Εκείνα είναι τα δείγματα παραλαβής καυσίμων.[/spoiler:fsqyut01]
Ότι πρόσθετο υπάρχει το ρίχνει κατευθείαν το διυλιστήριο .Oxι τα ξερω τα δειγματα....
Απλα εχω την αισθηση πως καποια προσθετα μπαινουν στο πρατηριο πριν απο τον ανεφοδιασμο της δεξαμενης!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
[spoiler:2fsz2eu1]Εκείνα είναι τα δείγματα παραλαβής καυσίμων.[/spoiler:2fsz2eu1]
Ότι πρόσθετο υπάρχει το ρίχνει κατευθείαν το διυλιστήριο .Oxι τα ξερω τα δειγματα....
Απλα εχω την αισθηση πως καποια προσθετα μπαινουν στο πρατηριο πριν απο τον ανεφοδιασμο της δεξαμενης!
Η εταιρία σου πουλάει το καύσιμο έτοιμο με τα προσθετά του.Πχ το bp ultimate diesel όπως έρχεται πέφτει στην δεξαμενή. Αν κάποιος προσθέσει στο καύσιμο πχ αντιπαγωτικό είναι με δικιά του ευθύνη.
-
Το τσέκαρα και το fuelprices αλλά δεν βρήκα τίποτα. Εταιρεία που θέλει να λέγεται σοβαρή πάντως δεν κάνει τέτοιες λαλακίες. Επικοινωνούν το νέο καύσιμο σε τηλεόραση και περιοδικά αλλά δεν μπαίνουν στον κόπο να αναρτήσουν μια λίστα με τα πρατήρια που το έχουν (την οποία φυσικά πρέπει να ανανεώνουν συνέχεια).
Απορία : Όσα βενζινάδικα φέρνουν το νέο καύσιμο το βάζουν σε καινούριες δεξαμενές? Ή παίζει το σενάριο να χρησιμοποιήσουν μια παλιά που είχε το κλασικό diesel? Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αδειάσουν εντελώς μια δεξαμενή για να την γεμίσουν με το νέο καύσιμο.σημεία που μπορείς να βάλεις bp ultimate diesel. [απάντηση από την bp]
-
αυτα ειναι εταιρικα?
-
Εκει που βαζω ειναι εταιρικο καλυψω (ζωγραφου) και δυσκολα θα ξανααλλαξω πρατηριο λογω ποιοτητας και αυτονομιας.
Δεν εγραψαν ιδιοκτησια στο email.Στάλθηκε από το JY-F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δοκίμασα ΕΚΟ DIESEL economy. Δεν τράβαγε το ίδιο ο κινητήρας όπως με v-power ή ultimate και μου έκανε δυο - τρία κομπιάσματα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Από καλυψώ στην κηφισίας στο Μαρούσι
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ρε παιδια τα καλυψω δεν ειναι της ΕΚΟ. Εχουνε και BP τωρα; Μηπως κανετε κανα λαθος;
-
Η ιδια εταιρια ειναι!
Εμενα η ΕΚΟ ειναι οτι το καλυτερο εχω βαλει στο αμαξι μου!
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Η ιδια εταιρια ειναι!Εμενα η ΕΚΟ ειναι οτι το καλυτερο εχω βαλει στο αμαξι μου!
Πράγματι, αξιόπιστη η EKO!
EKO Diesel ekonomy, AVIN Dieselbest, BP superdiesel και με κορυφαίο το BP Ultimate diesel 'ταίριαξαν' άψογα στο i30 1.4 d με τον κινητήρα να ακούγεται σαν βενζίνης...
Καταναλώσεις με ultimate 4,8 - 5,5 λ/100 χλμ (έως 130 χλμ/ω) και, με κίνηση για πολλά χλμ εντός Θεσσαλονίκης έως 6,5 λ/100 χλμ. -
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Η ιδια εταιρια ειναι!
Εμενα η ΕΚΟ ειναι οτι το καλυτερο εχω βαλει στο αμαξι μου!
Πράγματι, αξιόπιστη η EKO!
EKO Diesel ekonomy, AVIN Dieselbest, BP superdiesel και με κορυφαίο το BP Ultimate diesel 'ταίριαξαν' άψογα στο i30 1.4 d με τον κινητήρα να ακούγεται σαν βενζίνης...
Καταναλώσεις με ultimate 4,8 - 5,5 λ/100 χλμ (έως 130 χλμ/ω) και, με κίνηση για πολλά χλμ εντός Θεσσαλονίκης έως 6,5 λ/100 χλμ.Να σου πω την αληθεια στην Θεσσαλονικη βαζω μονο απο ενα ΒΡ που ειναι στα διαβατα....
Εγω οταν πηρα το αμαξι εβαζα μονο Shell (Αθηνα μενω) και μπορω να πω οτι ημουν ευχαριστημενος... αλλα οταν ανεβηκα επανω και μετα απο πολυ ψαξιμο αποφασισα να βαζω απο αυτο το ΒΡ τελικα καταλαβα ποσο καλυτερη ειναι και γιαυτο αρχισα να ψαχνομαι για να αλλαξω μαρκα!
Shell βαζω μονο οτι ειμαι μακρια απο την εδρα μου γιατι ειναι τα μονα πρατηρια που μπορω απο τον δρομο να καταλαβω αν ειναι εταιρικα ή οχι!
Καύσιμα Diesel: Απόψεις;