-
Ξερει κανεις εαν γινεται σε Peugeot 207 να προσθεσω προβολακια ομιχλης? Καποιος μου ειπε οτι στον προφυλακτηρα (οχι τον sport) υπαρχουν ηδη οι θεσεις για τα προβολακια και απλα θελουν κοψιμο και οτι στην φλασιερα η καλωδιωση ειναι ηδη ετοιμη. Ομως απ οτι βλεπω σε εικονες τα προβολακια γ αυτου του ειδους τον προφυλακτηρα ειναι σαν να βρησκονται σε βαθουλομα και οχι επιφανιακα πανω στον προφυλακτηρα υπαρχει καποιο πλαισιο που μπαινουν ξερει κανεις τιποτα?
-
Ξερει κανεις εαν γινεται σε Peugeot 207 να προσθεσω προβολακια ομιχλης? Καποιος μου ειπε οτι στον προφυλακτηρα (οχι τον sport) υπαρχουν ηδη οι θεσεις για τα προβολακια και απλα θελουν κοψιμο και οτι στην φλασιερα η καλωδιωση ειναι ηδη ετοιμη. Ομως απ οτι βλεπω σε εικονες τα προβολακια γ αυτου του ειδους τον προφυλακτηρα ειναι σαν να βρησκονται σε βαθουλομα και οχι επιφανιακα πανω στον προφυλακτηρα υπαρχει καποιο πλαισιο που μπαινουν ξερει κανεις τιποτα?
-
-
Θεωρώ ότι έχεις αυτόν τον προφυλακτήρα:
και ότι έχεις δει αυτά τα προβολάκια ομίχλης σε άλλα 207:
Αν είναι έτσι, τότε υπάρχει κιτ για να προσαρμόσεις στο δικό σου προφυλακτήρα:
http://peugeot-207-3dr.sgpetch.co.uk/pa ... it/id=7459Δες και την αγγελία αυτού του 207 στο car.gr, το οποίο φαίνεται να έχει βάλει εκ των υστέρων φώτα ομίχλης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2068196/Θα χρειαστεί να αλλάξεις και φλασιέρα, εκτός αν τραβήξεις άλλη καλωδίωση και βγάλεις κάπου ξεχωριστό διακοπτάκι.
-
Αυτον τον προφυλακτηρα ακριβως εννουσα, σ ευχαριστω για την απαντηση. Στην αρχη με ειχε μπερδεψει το γεγονος οτι σε αυτο το προφυλακτηρα τα προβολακια δεν ειναι σε νικελ πλαισιο, το ειχα βρει και γω αυτο το αγγλικο site αλλα νομιζα οτι το νικελ εναι διακοσμιτικο απλα .Γνωριζεις μηπως εαν αυτο το site στελνει στην ελλαδα?
-
Απ' όσο είδα δεν πρέπει να στέλνει.
Έχεις ρωτήσει σε κάποια αντιπροσωπεία Peugeot να σου πουν τιμές; Το λέω γιατί και η τιμή που δίνει το συγκεκριμένο αγγλικό site μου φαίνεται τσιμπημένη. -
Ο χρήστης georgebpkk έγραψε:
Ξερει κανεις εαν γινεται σε Peugeot 207 να προσθεσω προβολακια ομιχλης? Καποιος μου ειπε οτι στον προφυλακτηρα (οχι τον sport) υπαρχουν ηδη οι θεσεις για τα προβολακια και απλα θελουν κοψιμο και οτι στην φλασιερα η καλωδιωση ειναι ηδη ετοιμη. Ομως απ οτι βλεπω σε εικονες τα προβολακια γ αυτου του ειδους τον προφυλακτηρα ειναι σαν να βρησκονται σε βαθουλομα και οχι επιφανιακα πανω στον προφυλακτηρα υπαρχει καποιο πλαισιο που μπαινουν ξερει κανεις τιποτα?τα χρειάζεσαι πραγματικά; γιατί να μπεις σε έξοδα αν οι διαδρομές σου δεν περιλαμβάνουν συχνά συνθήκες ομίχλης;
-
Γενικα δε μπορω να πω οτι μου ειναι και το πιο απαραιτητο εξαρτημα πανω στο αυτοκινητο. Στην αρχη σκεφτηκα να εβαζα προβολακια με την λογικη οτι δε θα χρειαζοταν καποιο πλαισιο και στο ιντερνετ τα εβρησκα φθηνα.
Προβολείς Ομίχλης Peugeot 207