-
Η πανδημία μας τελείωσε και τώρα ψάχνουμε ελεύθερους σκοπευτές για να βγει το αφήγημα
μπορεί βέβαια να είναι αντιφα ο σκοπευτής
-
Ρε λες να προπονείται για να πετύχει και το άλλο αυτί του Τραμπάκουλα;
-
Οχι ρε συ, μόνος του το πέτυχε το αυτί του ο Τραμπάκουλας..
Στα νιάτα του είχε προπονητή τον Λούκυ Λουκ, οπότε είχε μάθει να πυροβολεί πιο γρήγορα και από την σκιά του...
Αντίθετα οι σωραίοι δημοκρατικοί πέρα από ηλίθιους οπαδούς είχαν και άστοχους δολοφόνους...
Αστοχοι γιατί δεν πέτυχαν τον νικητή, δολοφόνοι γιατί σκότωσαν αθώους πολίτες.
Τώρα κάποιοι που τους στηρίζουν τους δολοφόνους, μάλλον είναι γιατί το έχουν κάνει και στο παρελθόν...
-
Τώρα να πω ότι δεν θέλω μια μετάφραση, να καταλάβω τι λες, ψέματα θα ναι.
-
Επίτηδες τα γράφω έτσι, είναι σε κώδικα για να με καταλαβαίνει μόνο ο μόνμαν...
Α είδα και το μισό βίντεο για την Πράγα...
ένα μλκισμένο που κάνει τον κριτή, ενώ μόλις βγάλει το σακκάκι γίνεται φέσι από τις μπύρες και σπάει τα πάντα, όπως όλα αυτά τα τσογλανοειδή που μας κουνάνε το δάχτυλο.
-
Τουλάχιστον 17.927 άνθρωποι δολοφονήθηκαν με τη χρήση πυροβόλων όπλων το 2023 στις ΗΠΑ, κατά τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC), της κυριότερης ομοσπονδιακής υπηρεσίας δημόσιας υγείας.
-
Πες εκει στην ΕΦΣΥΝ να αναπαράγουν τα στοιχεία της CDC ολοκληρωμένα
55-58% είναι αυτοκτονίες
Οι μαύροι είναι πλειοψηφία στις δολοφονίες γιατί gangsta
Oι λευκοί στις αυτοκτονίες γιατί τους παίρνουν στα διαζύγια τα παιδιά οι γυναίκες και τα κάνουν τρανς για εκδίκησηαναλογικά με τον πληθυσμό και τα όπλα που κυκλοφορούν είναι καλά τα νούμερα
-
Μα είπαμε η αριστερή προπαγάνδα και γενικά η προπαγάνδα, είναι μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέμματα.
Πρώτα σου έβαλε την μισή αλήθεια...
-
Δεν ξέρω τι λένε τα στοιχεία και ούτε έχω καταλάβει τι στοιχεία είναι, αλλά εσύ ειδικά και στα θέματα οικονομίας όχι μονάχα λες μισές αλήθειες αλλά δεν καταλάβαινες και το τι λες, πετάς ότι σου έρθει στο κεφάλι και ότι λένε οι φήμες που ακούς. Έχεις και μια σιγουριά λόγω 3 μαθημάτων πριν 50 έτη για το πώς να διαχειρίζεσαι μια επιχείρηση.
-
Δεν έχω την απαίτηση από σένα να καταλάβεις τι λέω...
Ισως προσλάβω κανένα Λαζόπουλο με γραβάτα να σας τα εξηγεί τώρα που έκλεισε η πυραμίδα που στήριζε...
-
Το πρόβλημα της χώρας είναι ότι πολίτες και ψηφοφόροι σαν εσένα δεν έχουν την αυτογνωσία να καταλάβουν ότι δεν γνωρίζουν.
Φαντασιόπληκτοι.
Θεωρείς εαυτόν και γκόμενο;
Ποια πυραμίδα; Ξέρεις κάτι;;;;
-
Πάντως ενδιαφέρον ερώτημα..
3 μαθήματα πριν 50 έτη και ένα minor πριν 40 και 40 χρόνια λειτουργία μιας πραγματικής επιχείρησης vs 40 μαθήματα πριν 10 έτη και ΜΗΔΕΝ χρόνια λειτουργίας μιας πραγματικής επιχείρησης...
Τι θα έλεγε άραγε το κοινό ?
-
Ποιο κοινό; Ένας κληρονόμος που έχει θέματα προσαρμογής; Ένας ανίδεος τεχνικός, ένας δημόσιος υπάλληλος που δεν έχει ιδέα από μακροοκονομια;
Πρέπει να έχεις φάει μεγάλες ήττες και ως αντίδραση έχει φτιάξει μια εικόνα πως κατανοείς πράγματα που δεν γνωρίζεις.
Εάν θεωρείς ότι τα 3 αυτά μαθήματ πριν 50 έτη σε μια σχολή, και καθόλου διάβασμα σε σχετικές αναλύσεις και εργασίες καθώς βαριέσαι να διαβάζεις σου έδωσαν τα εχέγγυα να αμφισβητείς 40 και 55 μαθήματα αλλά κυρίως και ενασχόληση με έναν κλάδο και συγκεκριμένα θέματα είσαι το καλύτερο δείγμα του γιατί αυτή η χώρα έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο από τους πολίτες της.
Η χειρότερη γενιά που υπήρξε ποτέ. Κρίμα τη χώρα να σας έχει για πολίτες της.
-
Οταν λές 40 και 55 μαθήματα, διπλοπροσθέτεις το προπτυχιακό με αυτά του μεταπτυχιακού ?
Πολλές γνώσεις με μηδενική εφαρμογή...
Οπότε ο λόγος Εφαρμογή προς γνώση οδηγεί στο αναμενόμενο αποτέλεσμα...
-
Ονομαστικά κάποια ήταν ίδια, αλλά η ύλη πολύ πιο εμπλουτισμένη με νέες γνώσεις.
Έτσι λειτουργούν τα μεταπτυχιακά
Έλεος…..
-
Δεν είπα αυτό. Είπες 40 και 55 μαθήματα. Πως προκύπτουν ?
Ως 95 ?
Η ως 40 + 15 = 55
-
Οχι 55 σύνολο….μετα έπρεπε να δουλέψουμε, δεν είχαμε περιουσίες και μαγαζιά να κληρονομήσουμε να καθυστερούμε περισσότερο. Άσε που έχουμε 65% ανεργία στην ηλικία μας.
Νομίζω 60 ήταν στο σύνολο να σου πω την αλήθεια.. δεν έχω κάτσει να τα μετρήσω όλα με ακρίβεια.
-
Είδες πως το ξεκαθαρίσαμε όμορφα όμορφα
-
Και πάλι οι γνώσεις περι των θεμάτων που συζητούμε δεν είναι μέσα από αυτά. Στις σχετικές σπουδές η ύλη είναι πιο πολύ τεχνικα θέματα και γνώσεις ώστε να βγες στην αγορά εργασίας με κάποια εφόδια. Οι συζητήσεις μας απασχολούν μακροοικονομικές θεωρίες και αναλύσεις που απαιτούν προσωπική ενασχόληση με το αντικείμενο. Διάβασμα, ενημέρωση, παρακολούθηση σχετικών αναλύσεων κτλ
Που και πάλι το δικό μου επίπεδο είναι χαμηλό έως πολύ χαμηλό μπροστά σε αυτό των γκουρού της επιστήμης, αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω από κάποια μέλη, το δικό σας είναι ανύπαρκτο.
-
Τώρα τι θα γίνει, θα το κλείσει το μαγαζάκι του Ίλον και θα τον απελάσει ο πορτοκαλής;
Να μας πει ο Μονμαν ο ειδήμων στις αμερικάνικες εξελίξεις που κάνει και την ανταπόκριση (και διέγραψε και το τεσλα απ την υπογραφή), τον Κρουζερ θα τον ρωτάμε για τον Μακρον...
Πολύ γέλιο η "συντηρητική παράταξη" τσίρκο μεγάλο διεθνώς και διαχρονικά.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]