-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ;ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Πάρτου ένα μπρελοκάκι JDM.
-
Ένα στρίνγκ κρεμασμένο στον καθρέφτη, για να πουλάει μούρη με την καγκουριά που οδηγεί. Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει δεόντως γιατί έτσι λειτουργούν τα καγκούρια.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ένα στρίνγκ κρεμασμένο στον καθρέφτη, για να πουλάει μούρη με την καγκουριά που οδηγεί. Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει δεόντως γιατί έτσι λειτουργούν τα καγκούρια.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙ ΟΜΩΣ ΦΤΟΥ
-
[quote='kotetsi']Πάρτου ένα
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΤΟ;
-
Ο χρήστης drift_girl έγραψε:
Ένα στρίνγκ κρεμασμένο στον καθρέφτη, για να πουλάει μούρη με την καγκουριά που οδηγεί. Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει δεόντως γιατί έτσι λειτουργούν τα καγκούρια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙ ΟΜΩΣ ΦΤΟΥ
Μίλα με μικρά γτ είναι σα να στριγκλίζεις
Με τέτοιο κουβά και δεν είναι κάγκουρας? Περίεργο -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με τέτοιο κουβά και δεν είναι κάγκουρας? Περίεργοoops sorry χαχαχαχαχ να σε ακουγε να γελαγα κι εμενα δε μ αρεσουν αυτα τα αυτοκινητα αλλα δεεεεεε βαριεσαι κανενα δωρο υποψιν;
-
Με τέτοιο κουβά και δεν είναι κάγκουρας? Περίεργοoops sorry χαχαχαχαχ να σε ακουγε να γελαγα κι εμενα δε μ αρεσουν αυτα τα αυτοκινητα αλλα δεεεεεε βαριεσαι κανενα δωρο υποψιν;
Πέρα απο την πλάκα, σε πήρα απο τα μούτρα
Κανά μπρελοκάκι? -
μου προτειναν αυτο http://i.ebayimg.com/t/Wakaba-enamel-JDM-Keyring-for-glanza-starlet-EP82-EP91-/07/!B8UbHpw!mk~$(KGrHqEOKp!Ey+jC0RYFBM2ttFvVCQ~~0_35.JPG
αλλα που το βρισκωωω;;;
-
Στο ebay (δηλαδή σε αυτό το λινκ που σου πόσταρα).
Αν δεν έχεις λογαριασμό τότε κάνε έναν γιατί σε διάφορα καταστήματα (τα βρίσκεις με μια αναζήτηση) είναι sold out. -
χμμμ ευχαριστω, αλλα για να δω κ σε καταστηματα, σε τι τα πουλανε;
-
Noμίζω πως θα εκτιμούσε πάρα πολύ αν του το φουλάριζες, αλλά θα σου κοστίσει λιγάκι.
-
Πάρε μια φίλη σου και κάντε του έκπληξη ...
Θα το εκτιμήσει πολύ πειρισσοτερο από τα χαζομπρελοκ
-
Πάρτου ένα
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΥΤΟ;
τωρα, γιατι μονο εγω το παρεξηγησα αυτο το 'ενα...' ? πειτε μου γιατι..?
αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι καθολου κακη ιδεα....πολυ καλη θα ελεγα.
και οικονομικοτατο -
χαχαχαχαχ
ενταξει τωρα λιγο περα απο την πλακα με αυτα που διαβασα λεω να σε βοηθησω λιγο σοβαρα.
καταρχας εχεις σκοπο να ανοιχτεις οικονομικα? τα αμαξια εχουν πολλα αξεσουαρ εσυ θελεις κατι χρησιμο για το αμαξι η κατι διακοσμητικο ?
απο διακοσμητικα μπορεις να του παρεις
-ενα δερματινο μπρελοκακι για τα κλειδια με το συμβολο της τοyota
-πλατοκαθισματα
-κατι να κρεμασει στον εσωτερικο καθρεπτη
-πατακια
απο χρησιμα δες τι μπορει να θελει το αμαξι του π.χ. καμια μικρη ζημια, καμια αλλαγη λαδιου κ.λ. (αν δε ξερεις ρωτα τον αλλα αμα σκοπευεις να το πας μεχρι εκει πες μας καλυτερα μεχρι ποσσα μπορεις να δωσεις)εγω θα το εκτιμουσα αν η κοπελα μου δεχοταν να μου πληρωσει σα δωρο το σερβις που εκανα προσφατα αλλα δε.... χεεχεχεχεχεχεχεχ
-
Eιχα και γω μια γνωστη στο παρελθον που επαιρνε δωρακια στον καλο της για το καγκουραμαξο του. Καποια φορα του χε παρει ενα οργανακι για την κολωνα
Οποτε νομιζω οτι σου δωσα μια ιδεα....μπαρομετρο, βολτομετρο, πιεσης/θερμ. λαδιου, τουρμπο ταϊμερ κλπ θα τον κανουν να σ αγαπησει περισσοτερο -
Αυτό ή αυτό.
Για να κάνει αυτό: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RqNQYKVleM -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτό ή αυτό.
Για να κάνει αυτό: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RqNQYKVleMΥπερτέλειο!!!
Toyota Starlet - glanza HELP