-
Ας γράφουμε εδώ, για οτιδήποτε μας αρέσει εκτός αυτοκινήτων. Μπορεί να είναι κάποια επιτραπέζια λάμπα που λιγουρευόμαστε, είτε το σπίτι των ονείρων μας, είτε, ακόμα ακόμα και αν είναι ένα ψαγμένο σπιρτόκουτο που είδαμε κάπου στο ίντερνετ.
-
Ας γράφουμε εδώ, για οτιδήποτε μας αρέσει εκτός αυτοκινήτων. Μπορεί να είναι κάποια επιτραπέζια λάμπα που λιγουρευόμαστε, είτε το σπίτι των ονείρων μας, είτε, ακόμα ακόμα και αν είναι ένα ψαγμένο σπιρτόκουτο που είδαμε κάπου στο ίντερνετ.
-
-
Μπορώ να ποστάρω ένα κώλο;
-
με πρόλαβες ρε πούστη
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μπορώ να ποστάρω ένα κώλο;με πρόλαβες ρε **πούστη **
Αντρικό
-
-
-
To τόπικ δημιουργήθηκε στα σοβαρά, για πωπούς υπάρχουν πιο κατάλληλα τόπικς βρε παίδες
Ας βάλω κάτι για αρχή
http://www.artlebedev.com/everything/rozetkus-3d/
Γενικά αυτοί έχουνε μερικά πολύ φοβερά σχέδια. -
μεταξωτές καρέκλες επιδέξιοι κώλοι κλπ κλπ μπλα μπλα
Πολλά τα λεφτά Ρομανέ
-
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυτο ειναι κατι που σου αρεσει να βλεπεις σαν φωτογραφια ή ειναι κατι που θα ηθελες να εχεις;
Θα σου αρεσε να κοιμασαι σε αυτον τον αθλιο χωρο,ακαταλληλο για εναν σωστο υπνο; -
-
Εμενα θα μου αρεσε και να κοιμαμαι και να ξυπναω εκει περα
-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εμενα θα μου αρεσε και να κοιμαμαι και να ξυπναω εκει περααφού είναι ακατάλληλο για σωστό ύπνο...
-
-
Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας το τόπικ είναι ένα νίκελ, Ιταλικής κατασκευής, γιοτ που πετυχαίνω στο Πορτο Χέλι εδώ και δύο καλοκαίρια. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τον κατασκευαστή για να μπορέσω να βρω φώτο του ρε γμτ. Απλά ασύλληπτο design.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Απο δω το πατε απο κει το πατε παλι ωραιους κωλους βαλατε.
Aισθητική και γούστο -Για τους εραστές του ωραίου!