-
Καλησπέρα σας και από εμεναααααα….. και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές σας….
Είμαι 24 ετών και ψάχνω ένα καλό αμαξάκι να με βγάλει κάποια χρόνια άσπρο πρόσωπο γιατί κάνω το βούλα- Νίκαια καθημερινά…Οι καιροί είναι δύσκολοι όποτε το ποσό που διαθέτω είναι 7.000
Με το συγκεκριμένο ποσό τα αμάξια που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι ταOpel corsa k seat Ibiza του ’08 και ποιο καινούρια
Εχω βρει καποια με καλα χιλιόμετρα σε κινητήρες 1,2 που ενδιαφέρομαι …. Απλα δεν ξερω τι προβλήματα βγάζει το κάθε ένα και ποιο συμφέρει πιο πολύ και μεχρι ποσα χιλιομετρα να βαλω ταβανι για την αγορα μου.
Απλα θελω και καποια γνωμη γιατι τωρα που ψαχνω από παντου έρχονται πληροφορίες και εχει παθει ο εγκέφαλος υπερθέρμανση και εχω φρακάρει….
Επίσης αν εχετε κατι καλυτερο στο νου σας από άλλη μαρκα…
Ακομα θελω καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσέξω σε περίπτωση που παρω ένα μεταχειρισμενο από μια αντιπροσοπεια….
Ευχαριστώ προκαταβολικά κ να είστε καλά….
-
Καλησπέρα σας και από εμεναααααα….. και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις συμβουλές σας….
Είμαι 24 ετών και ψάχνω ένα καλό αμαξάκι να με βγάλει κάποια χρόνια άσπρο πρόσωπο γιατί κάνω το βούλα- Νίκαια καθημερινά…Οι καιροί είναι δύσκολοι όποτε το ποσό που διαθέτω είναι 7.000
Με το συγκεκριμένο ποσό τα αμάξια που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι ταOpel corsa k seat Ibiza του ’08 και ποιο καινούρια
Εχω βρει καποια με καλα χιλιόμετρα σε κινητήρες 1,2 που ενδιαφέρομαι …. Απλα δεν ξερω τι προβλήματα βγάζει το κάθε ένα και ποιο συμφέρει πιο πολύ και μεχρι ποσα χιλιομετρα να βαλω ταβανι για την αγορα μου.
Απλα θελω και καποια γνωμη γιατι τωρα που ψαχνω από παντου έρχονται πληροφορίες και εχει παθει ο εγκέφαλος υπερθέρμανση και εχω φρακάρει….
Ακομα θελω καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσέξω σε περίπτωση που παρω ένα μεταχειρισμενο από μια αντιπροσοπεια….
-
-
Από Ibiza και Corsa, ειδικά τα 1200αρια 5πορτα στις βασικές εκδόσεις, είναι άφθονα στις μάντρες επειδή κυριαρχούσαν στις εταιρείες Leasing (νοικιάρικα-εταιρικά). Το 99% των οχημάτων αυτών έχει γυρισμένα χιλιόμετρα, είναι πολύ ταλαιπωρημένα, απλά με έναν βιολογικό καθαρισμό ο κάθε μαντράς καταλήγει να νομίζει πως πουλάει καινούριο αμάξι, σε αντίστοιχες τιμές.
Χώρια που με τα 1200αρια μοτέρ και δεν πάνε και καίνε...Εγώ θα σου προτείνω κάτι κοντινό σε αυτό που κοιτάς, αλλά διαφορετικής φιλοσοφίας. Το Swift 1.3. Τις τελευταίες μέρες έχω πετύχει στο car.gr το συγκεκριμένο, που το πρότεινα και σε ένα παλικάρι που ψάχνει αμάξι σε άλλο topic. Αν δεν έχει κάποιο κουσούρι, τότε η τιμή είναι super!! Και θα σου μείνουν και χρήματα στην άκρη!! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3346395/
Μοτεράκι ζωηρό με νεύρο, ιαπωνικής κατασκευής, με παιχνιδιάρικη οδική συμπεριφορά, ανάλαφρο, όχι τάφος σαν το Ibiza και το Corsa στα 1.200 που αναφέρεις. Και αρκετά οικονομικότερο σε κατανάλωση, και με τα ίδια τέλη-τεκμήρια. Πρακτικά υστερεί μόνο σε χώρους.
Εναλλακτικά ρίξε ένα ψάξιμο και για Mazda 2 1.3, και γιατί όχι, και για Colt 1.3.
Οτιδήποτε θέλεις, ρωτάς!! -
Δες αυτα που σου πρότεινε ο Τάσος αλλα εγω θα σου έλεγα να δέις και κατα Panda(2004 και μετα οσο πιο λίγα χιλιόμετρα γίνεται) η Grande Punto(2005 και επειτα) μερια οπως και κάποιο Ypsilon(2004 και μετά).Σαν οικογένεια εχουμε τα Ypsilon και Panda και το μονο που μας εχει απασχολήσει ηταν κάποια χαζοηλεκτρικά θέματα στο Panda τα οποία ομως προέκυψαν απο την πεσμένη τάση της μπαταρίας.Πάντως δεν υπάρχει κατι αλλο το οποιο θα σε απασχολήσει διοτι μηχανικά τα αυτοκίνητα ειναι άψογα.Ελπίζω να σε βοήθησα...
Υ.Γ:Μην ξεχνάμε οτι έχουν και χαμηλή κατανάλωση κατι το οποίο απο οσο κατάλαβα σε ενδιαφέρει...
Αγορα Μεταχειρισμένο Αυτοκίνητο 1,2 βοηθεια