-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Στο qq βάζουν μια κλαριον οθόνη τούμπανο! Ξέρει κανείς αν δέχεται την εργοστασιακή κάμερα οπισθοποριας του χτρελλα?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Γιατι οχι?
Πολυ καλη μεση καταναλωση φιλε ACCENTWIZARD. Η αληθεια ειναι οτι εντυπωσιαστηκα. Εκανες πολυ καλη επιλογη,πολυ vfm αυτοκινητο και επιβλητικο λογω μεγεθους. Πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χλμ ευχομαι!
Ευχαριστω πολυ!Η καταναλωση που πετυχα,σιγουρα δεν ειναι αντιπροσωπευτικη,αλλα πιστευω και 7 λιτρα να ειναι στο ταξιδι,ειναι απολυτα ικανοποιητικη
Βασικα δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με πετρελαια οταν με την βενζινη εχεις αυτη τη καταναλωση,αλλα και +35 αλογα... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Βασικα δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με πετρελαια οταν με την βενζινη εχεις αυτη τη καταναλωση,αλλα και +35 αλογα...
+1000
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Βασικα δεν υπαρχει λογος να μπλεκεις με πετρελαια οταν με την βενζινη εχεις αυτη τη καταναλωση,αλλα και +35 αλογα...
+1000
Μονο εσυ εμεινες Τι περιμενεις;
Ακομα να πειστεις; -
Φίλε ACCENTWIZARD καλοτάξιδο και να το χαίρεσαι, είναι πράγματι αυτοκίνητο που παίρνεις πολλά με λίγα χρήματα (και νομίζω made in japan που για κάποιους μετράει ακόμα)
Εκεί που θέλω να σταθώ λίγο είναι στην κατανάλωση. Αν καίει γύρω στα 7 στην εθνική με ρυθμούς κίνησης εντός ορίων (γύρω στα 130) είναι εξαιρετική για το βάρος του αυτοκινήτου, την αεροδυναμική του και την απόδοση του κινητήρα. Στο sprintmonitor ο μέσος όρος για αυτό το μοτέρ από 27 αυτοκίνητα (είναι και τα pro-facelift μέσα) είναι 8,61 που είναι και πάλι μια χαρά. Φαντάζομαι ότι στην πόλη δεν θα πέφτει εύκολα κάτω από 9.
Θεωρώ λάθος της εισαγωγικής που δεν φέρνει τον diesel σε επίπεδο εξοπλισμού energy ή accenta και σε πάει αναγκαστικά στην n-connecta που αν και υπερπλήρης φτάνει τα 28 χιλιάρικα. Με αυτά τα δεδομένα πας είτε στην energy σε βενζίνη είτε στην n-connecta σε diesel.
-
Παιδιά κρατει λίγο στους diesel...εγώ είμαι standby για την n-connecta μιας και έμαθα πως τον Σεπτέμβριο όλοι οι κατασκευαστες θα πρέπει να διαθέτουν σύστημα scr (adblue) αν θέλουν να ταξινομησουν οχήματα με diesel. Η Nissan, Renault δεν έχει παρουσιάσει καμία λύση και ο καιρός κοντεύει. Είναι Ευρωπαϊκή οδηγία και δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγουμε εδώ. Τι θα γίνει δεν ξέρει κανείς.
Το σύνολο με τον βενζινοκινητηρα το βρίσκω εξαιρετικό! Θα το ήθελα με πιο πολύ εξοπλισμό...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Η καταναλωση μου,οσο το κυκλοφορησα εντος πολης ηταν 7.4.Για να φτασεις 9 θα πρεπει να μενεις στου Ζωγραφου π.χ να ανεβαινεις τις ανηφορες με πρωτη...
Σε καθε περιπτωση,δεν θελω ουτε να κανω το μαυρο ασπρο,ουτε να αποδειξω οτι βρηκα τη κοτα με τα χρυσα αυγα,αλλα το αμαξι ειναι οικονομικοτατο,για καποιον που ενδεχομενως να ειχε ενδοιασμους στο να αγορασει αμαξι τετοιου μεγεθους σε βενζινη...
Το 1.6 πετρελαιο απ'οτι διαβαζω σε ξενα τεστ εναι οριακο σε ιπποδυναμη,και το οποιο οικονομικο οφελος προκυπτει καθαρα και μονο απο την διαφορα στην τιμη του καυσιμου(προς το παρον)... -
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Το σύνολο με τον βενζινοκινητηρα το βρίσκω εξαιρετικό! Θα το ήθελα με πιο πολύ εξοπλισμό...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
+1. Και με τετρακίνηση να προσθέσω. Όχι πως τώρα δε μιλάμε για εξαιρετική πρόταση, αλλά 4WD με καλύτερο εξοπλισμό και λογική τιμή θα ήταν αχτύπητο. Αρκεί να μιλάμε για αξιόπιστο κινητήρα (δεν έχω διαβάσει καθόλου σχόλια και δε γνωρίζω).
-
Θεματα αξιοπιστιας δεν εχει,σε ξενα φορουμ,διαβαζω για καποια προβληματα με την καδενα χρονισμου,γυρω στα 100000χλμ,καθως και με το CVT,περαν τουτου δεν θυμαμαι κατι αλλο αξιο λογου...
Η ελλειψη τετρακινησης ειναι ενα προβλημα,για καποιον που την χρειαζεται,δεδομενου οτι το Juke με το ιδιο μοτερ βγαινει τετρακινητο κανονικα,τοσο σε νορμαλ εκδοση οσο και στο Nismo RS,που σημαινει οτι υπαρχει κιβωτιο για αυτο το μοτερ,οσο και αξονες-διαφορικα κλπ...
Ειναι αποριας αξιο λοιπον γιατι δεν το βγαζουν και τετρακινητο.... -
@nikapin
Έμαθα ότι αλλάζει η κωδικοποίηση, οι νέες παραγγελίες πάνε από 5+ μήνες και θα έχει κάποιες αλλαγές.
Ίσως η μία να είναι το AdBlue και η άλλη μάλλον το αυτόνομο σύστημα διατήρησης απόστασης από το προπορευόμενο.
@ACCENTWIZARD
Το 1,6D είναι λογικό να είναι απλά για μετακίνηση, πάντως επίσημα η αντιπροσωπεία το αναβαθμίζει σε 160hp με 500 euro.
Την Τρίτη που μας έρχεται θα το οδηγήσω και θα γράψω εντυπώσεις.
Σχετικά με την αξιοπιστία αυτό που μου κάνει εντύπωση η διαφορά που υπάρχει μεταξύ του QQ και του X-trail.
Ίσως φταίει και το εργοστάσιο κατασκευής... -
Οταν λες η αντιπροσωπεια,εννοεις τον Θεοχαρακη,η καποιον dealer?
Προσωπικα,θα το προσπερνουσα.Διαχρονικα,τα περισσοτερα απο αυτα τα εγχειρηματα,στεφτηκαν απο προβληματα,βλεπε τα τουρμπισμενα 1600αρια Ιmpreza,τα τουρμπισμενα Hyundai Coupe του 0.25bar πιεσης ,κατι Octavia με προγραμμα και καλα Gt...
Καποια στιγμη η εγγυηση τελειωνει,και μετα 'ο καθε κατεργαρης στον παγκο του λενε' ...
Για να το γραψω πιο απλα,δεν θα επαιρνα 'πειραγμενο' αμαξι...
Το Qashqai αξιοπιστο ειναι,το οτι τριζει δεν το κανει αναξιοπιστο. -
Ευτυχώς που παράγονται ακόμα αμάξια στην Ιαπωνία και αγοράζεις αυτοκίνητο και όχι κουδουνίστρα. [emoji6]
Τιμή σκάνδαλο αυτή που αγόρασες για τέτοιο σκαρί αν και τα γούστα και οι συνήθειες μου δεν θα άντεχαν την έλλειψη κλιματισμού για παράδειγμα (μεγάλο κόλλημα οικογενειακώς αυτό και δη διζωνικος γιατί εγώ μπορεί να ζεσταίνομαι αλλά η κυρία κρυώνει, και ένας από τους λόγους που αλλάξαμε και το δικό της).
Πέρα αυτού παντως δεν πρέπει να λείπει κάτι ουσιαστικο (που δεν μπαίνει μετά) πλην των νέων φρούτων με τα συστήματά ασφαλείας που προσωπικά δεν τα πάω γιατί μας έχουν κάνει beta testers των υποσυστημάτων της αυτόνομης οδήγησης.
Να πω την αμαρτία μου η πρώτη μου σκέψη όταν έψαχνα να δώσω το QQ ήταν να το αλλάξω με xtrail αλλά μου είχαν δώσει πολύ χαμηλή τιμή ανταλλαγής (η WV μου έδινε περισσότερα!!) γεγονός που μαζί με τόσα αλλά στην εταιρεία και το δίκτυο μου επιβεβαίωσε τελικά το Nissan no more για εμένα και δεν ξανασχοληθηκα.
Εφόσον ο όγκος του δεν σε απασχολεί και υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεις ένα καλό εξουσιοδοτημένο με το οποίο θα πρέπει να αναπτυξεις μια καλή σχέση (όχι για πιθανά προβλήματα αλλά για να συνεννοήσαι αν ποτε χρειαστεί) νομίζω έκανες αριστη αγορά στα λεφτά αυτά!
Καλοτάξιδο και κάθε καλό ! -
Προσωπικα,θα το προσπερνουσα.Διαχρονικα,τα περισσοτερα απο αυτα τα εγχειρηματα,στεφτηκαν απο προβληματα,βλεπε τα τουρμπισμενα 1600αρια Ιmpreza,τα τουρμπισμενα Hyundai Coupe του 0.25bar πιεσης ,κατι Octavia με προγραμμα και καλα Gt...
Καποια στιγμη η εγγυηση τελειωνει,και μετα 'ο καθε κατεργαρης στον παγκο του λενε' ...
Το Qashqai αξιοπιστο ειναι,το οτι τριζει δεν το κανει αναξιοπιστο.Ναι σε 2 που πήγε ο ένας σίγουρα ήταν ο Χαλκιάς που θυμάμαι.
Κανονικά κάλυψη και με την επέκταση εγγύησης στα 6 χρόνια
Σχετικά με την αναβάθμιση και τον κινητήρα δεν συμφωνώ. Αν ο αντιπρόσωπος μπορεί και το δίνει και δίνει και την εγγύηση, για εμένα είναι ΟΚ. Είχα S60 με αναβάθμιση από την BSR ( από 180 σε 230) για 10 χρόνια. Ούτε κιχ δεν έκανε. Και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση σε καύσιμο
Αυτά που λες για Σουμπαρού κλπ είναι ιστορίες για αρκούδες που έκανε ο εδώ αντιπρόσωπος τοποθετόντας turbo ο ίδιος. Καμία σχέση με το remap.
Δεν μιλάω για extreme πράγματα σχεδόν όλες οι βιομηχανίες έχουν και έναν βελτιωτικό οίκο. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@nikapin
Έμαθα ότι αλλάζει η κωδικοποίηση, οι νέες παραγγελίες πάνε από 5+ μήνες και θα έχει κάποιες αλλαγές.
Ίσως η μία να είναι το AdBlue και η άλλη μάλλον το αυτόνομο σύστημα διατήρησης απόστασης από το προπορευόμεν:Ωωωωωωπ!! Τι εννοείς αλλάζει η κωδικοποίηση? Πες μας νέα! Εγώ που προσπάθησα να ψαρεψω νέα σχετικά με το scr δεν τα κατάφερα!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το Qashqai αξιοπιστο ειναι,το οτι τριζει δεν το κανει αναξιοπιστο.Ναι σε 2 που πήγε ο ένας σίγουρα ήταν ο Χαλκιάς που θυμάμαι.
Κανονικά κάλυψη και με την επέκταση εγγύησης στα 6 χρόνια
Σχετικά με την αναβάθμιση και τον κινητήρα δεν συμφωνώ. Αν ο αντιπρόσωπος μπορεί και το δίνει και δίνει και την εγγύηση, για εμένα είναι ΟΚ. Είχα S60 με αναβάθμιση από την BSR ( από 180 σε 230) για 10 χρόνια. Ούτε κιχ δεν έκανε. Και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση σε καύσιμο
Αυτά που λες για Σουμπαρού κλπ είναι ιστορίες για αρκούδες που έκανε ο εδώ αντιπρόσωπος τοποθετόντας turbo ο ίδιος. Καμία σχέση με το remap.
Δεν μιλάω για extreme πράγματα σχεδόν όλες οι βιομηχανίες έχουν και έναν βελτιωτικό οίκο.Αν μιλαμε για κολοσσους τυπου BSR η Revo οκ,μπορει να το εκανα και εγω.
Αν ηταν καποιο εγκεφαλακι απο Nismo η HKS πχ χαλαρα....
Αν ηταν απο καποιον εγχωριο 'βελτιωτη' ο οποιος ετυχε να δωσει την καλυτερη τιμη απο καποιους συναδελφους του για εναν Χ αριθμο 'προγραμματων' στον Χαλκια σιγουρα οχι...
Το ερωτημα ειναι,αν παρ'ελπιδα,κλεισει ο Χαλκιας για τον Χ-Ψ λογο,η Νissan(Θεοχαρακης),αναγνωριζει την επεκταση εγγυησης,η τις οποιες βλαβες προκυψουν απο την 'αναβαθμιση';
Το λεγομενο remap γιατι το εχετε ολοι σαν να βαζεις βελτιωτικο φιλτρο αερα;Δεν εχουν σπασει αμαξια απο remap; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ευτυχώς που παράγονται ακόμα αμάξια στην Ιαπωνία και αγοράζεις αυτοκίνητο και όχι κουδουνίστρα. [emoji6]
Τιμή σκάνδαλο αυτή που αγόρασες για τέτοιο σκαρί αν και τα γούστα και οι συνήθειες μου δεν θα άντεχαν την έλλειψη κλιματισμού για παράδειγμα (μεγάλο κόλλημα οικογενειακώς αυτό και δη διζωνικος γιατί εγώ μπορεί να ζεσταίνομαι αλλά η κυρία κρυώνει, και ένας από τους λόγους που αλλάξαμε και το δικό της).
Πέρα αυτού παντως δεν πρέπει να λείπει κάτι ουσιαστικο (που δεν μπαίνει μετά) πλην των νέων φρούτων με τα συστήματά ασφαλείας που προσωπικά δεν τα πάω γιατί μας έχουν κάνει beta testers των υποσυστημάτων της αυτόνομης οδήγησης.
Να πω την αμαρτία μου η πρώτη μου σκέψη όταν έψαχνα να δώσω το QQ ήταν να το αλλάξω με xtrail αλλά μου είχαν δώσει πολύ χαμηλή τιμή ανταλλαγής (η WV μου έδινε περισσότερα!!) γεγονός που μαζί με τόσα αλλά στην εταιρεία και το δίκτυο μου επιβεβαίωσε τελικά το Nissan no more για εμένα και δεν ξανασχοληθηκα.
Εφόσον ο όγκος του δεν σε απασχολεί και υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεις ένα καλό εξουσιοδοτημένο με το οποίο θα πρέπει να αναπτυξεις μια καλή σχέση (όχι για πιθανά προβλήματα αλλά για να συνεννοήσαι αν ποτε χρειαστεί) νομίζω έκανες αριστη αγορά στα λεφτά αυτά!
Καλοτάξιδο και κάθε καλό !Ευχαριστω πολυ!Για τον εξοπλισμο,γουστα ειναι αυτα
Παντως εγω δεν θα το χαρακτηριζα σε καμμια περιπτωση 'φτωχο'...
Τον ογκο του,ηδη τον εχω συνηθισει,αλλα με τοσα XC90,Q7,LC,ML,X5 κλπ που κυκλοφορουν,τι να πει το Xtrail για ογκο;
Με τον Κυριακουδη που ξεκινησα συνεργασια,υπαρχει πολυ καλο κλιμα,εχω τα δυο πρωτα σερβις δωρο και μια τριετη εγγυηση,αλλα απο 'κει και περα τα αμαξια μου τα συντηρω μονος μου,πλην αλλαγης δισκω-πλατω η ιμαντα χρονισμου πχ,οπου εκει παω συνεργειο... -
Καλοτάξιδο και κάθε καλό !Ευχαριστω πολυ!Για τον εξοπλισμο,γουστα ειναι αυτα
Παντως εγω δεν θα το χαρακτηριζα σε καμμια περιπτωση 'φτωχο'...
Τον ογκο του,ηδη τον εχω συνηθισει,αλλα με τοσα XC90,Q7,LC,ML,X5 κλπ που κυκλοφορουν,τι να πει το Xtrail για ογκο;
Με τον Κυριακουδη που ξεκινησα συνεργασια,υπαρχει πολυ καλο κλιμα,εχω τα δυο πρωτα σερβις δωρο και μια τριετη εγγυηση,αλλα απο 'κει και περα τα αμαξια μου τα συντηρω μονος μου,πλην αλλαγης δισκω-πλατω η ιμαντα χρονισμου πχ,οπου εκει παω συνεργειο...Δείχνεις ότι εχεις κάνει πολύ συνειδητοποιημένη επιλογή και όσα θα ξένιζαν κάποιον τρίτο εσυ τα εχεις αποδεχτει μετά από σκέψη.
-
Αν μιλαμε για κολοσσους τυπου BSR η Revo οκ,μπορει να το εκανα και εγω.
Αν ηταν καποιο εγκεφαλακι απο Nismo η HKS πχ χαλαρα....
Αν ηταν απο καποιον εγχωριο 'βελτιωτη' ο οποιος ετυχε να δωσει την καλυτερη τιμη απο καποιους συναδελφους του για εναν Χ αριθμο 'προγραμματων' στον Χαλκια σιγουρα οχι...
Το ερωτημα ειναι,αν παρ'ελπιδα,κλεισει ο Χαλκιας για τον Χ-Ψ λογο,η Νissan(Θεοχαρακης),αναγνωριζει την επεκταση εγγυησης,η τις οποιες βλαβες προκυψουν απο την 'αναβαθμιση';
Το λεγομενο remap γιατι το εχετε ολοι σαν να βαζεις βελτιωτικο φιλτρο αερα;Δεν εχουν σπασει αμαξια απο remap;Δεν έχει άδικο σε αυτό, η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα λεπτομέρειες αλλά θα το κάνω την Τρίτη που θα πάω μαζί με τον bro στο Θεοχαράκη. Για την εγγύηση πάντως αφού την αγοράζεις μέσα από την Nissan 3+3 δεν βλέπω θέμα. Το πολύ πολύ να τους βάλεις να στο γράψουν.
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά
2300 χλμ με το 1.6D 4x4 7seat και σε γενικές γραμμές το αυτοκίνητο με έχει αφήσει ικανοποιημένο.
Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή και ήταν ένας βασικός λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε το συγκεκριμένο.
Το κάθισμα είναι βολικό, άνετο και επίσης προσφέρει αυξημένη ορατότητα για σωστό έλεγχο του αυτοκινήτου.Κάποιοι διακόπτες δεν είναι εργονομικά τοποθετημένοι, ενώ λείπει και ο φωτισμός σε μερικούς από αυτούς.
Ο χειρισμός τους γίνεται δυσκολότερος τη νύχτα, μιας και ο εσωτερικός φωτισμός της καμπίνας δε φτάνει στα σημεία που αυτοί είναι τοποθετημένοι.Τα υλικά της καμπίνας είναι σε αρκετά καλό επίπεδο και σου αφήνουν αρκετά καλή αίσθηση. Μαλακά πλαστικά στο πάνω μέρος και σκληρά από το ύψος των γονάτων και κάτω.Για τη συναρμογή - που γίνεται πολύς λόγος - είναι νωρίς ακόμη να γίνει κάποιο σχόλιο. Με κάποια προσεκτικότερη ματιά, τα λάστιχα των εξωτερικών επιφανειών θα μπορούσαν να ήταν πιο προσεκτικά κομμένα και να είχαν ένα καλύτερο φινίρισμα.
Πάντως η εμπειρία χρήσης δίνει την αίσθηση ότι η κατασκευή είναι τίμια, δεν χρησιμοποιήθηκε υλικό το οποίο βραχυπρόθεσμα έχει υφή πολυτέλειας αλλά μακροπρόθεσμα η φθορά θα είναι εμφανής κ ραγδαία. Βέβαια μένει να αποδειχθεί στην πορεία.Τα καθίσματα είναι άνετα για όλους τους επιβάτες εκτός από τα 2 της τελευταίας σειράς που προορίζονται για παιδιά τα οποία γενικώς ταξιδεύουν άνετα ακόμα και σε αυτά. Ο χώρος για τα πόδια στην 3 σειρά είναι αρκετά περιορισμένος ίσως να είναι και ο μικρότερος της κατηγορίας. Το πορτ παγκαζ αρκετά ευρύχωρο και καλύπτει αυξημένες ανάγκες, περιορίζεται - σχεδόν εκμηδενίζεται - με την ανέγερση της 3ης σειράς.
Το τιμόνι είναι μαλακό και διευκολύνει το χειρισμό του μεγάλου αμαξώματος. Βαθμιαία στις μεγαλύτερες ταχύτητες βαραίνει και προσφέρει μια ασφάλεια κ σιγουριά, τόσο ουσιαστική όσο και ψυχολογική. Ο οδήγηση εντός πόλης και το παρκάρισμα γίνεται ακόμη πιο εύκολα με την κάμερα 360 την οποία όταν τη συνηθίσεις γίνεται 100% πρακτική κ υποβοηθητική.
Η καμπίνα είναι μεγάλη και ως εκ τούτου σκοτεινή. όμως με την ηλιοροφή πραγματικά μεταμορφώνεται.
Το ταξίδι άνετο, η ανάρτηση μαλακή και η ηχομόνωση σε καλά επίπεδα. Σε γερμανικές κατασκευές πιθανότατα τα επίπεδα θορύβου να είναι πιο χαμηλά, αλλά και στο συγκεκριμένο η ενόχληση είναι ελάχιστη ακόμη και σε υψηλότερες στροφές.Η ισχύς του αυτοκινήτου είναι υπεραρκετή. Έγιναν διαδρομές φορτωμένο τόσο με επιβάτες όσο και με αποσκευές και δε συνάντησε δυσκολίες. Με πολύ ευκολία προσπερνούσε, κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο στη Μέγιστη Επιτρεπόμενη Ταχύτητα 130 χλμ/ωρα έχοντας αρκετό απόθεμα ιπποδύναμης να κινηθεί με άνεση και σε υψηλότερα επίπεδα. Δεν έχει προκύψει προς το παρόν από κάπου ότι ο κινητήρας είναι οριακός για το αμάξωμα. Βέβαια εκείνος που επιθυμεί μεγαλύτερες ταχύτητες μάλλον χρειάζεται είτε διαφορετικού τύπου αυτοκίνητο (όχι suv) είτε πιο ακριβό...
Χωρίς να έχει γίνει reset στο trip : η μέση κατανάλωση στα 2300 χλμ είναι στο 6,6 ξεκινώντας περίπου από το 7,5
25% πόλη - 25% επαρχιακό δίκτυο / χωματόδρομος - 50% αυτοκινητόδρομοςΕπιλέχθηκε το 4x4 έναντι πιο πλούσιου εξοπλισμού, κατόπιν συμβουλής συμφορουμίτη. Δεν το έχω μετανιώσει. Προσφέρει στο αυτοκίνητο αισθητή διαφορά στη σταθερότητα το γύρισμα του διακόπτη από το 2wd σε auto.
Το αμάξι κινήθηκε σε βρεγμένο αλλά και σε ολισθηρό, λόγω λάσπης δρόμο, με σταθερότητα και ασφάλεια, σε υψηλή σχετικά ταχύτητα για τις συνθήκες.Η κοντή σχέση δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη για να σας γράψω εντυπώσεις.Αυτά προς το παρόν και τα υπόλοιπα μένουν να αποδειχθούν στην πορεία.
-
Πολυ ομορφα,να το χαιρεσαι
Μια πανοραμικη θα την ηθελα και εγω...
Το οτι ο κινητηρας ειναι οριακος,εγω το εγραψα,αναπαραγωντας τα γραφομενα καποιων τεστ του εξωτερικου,αφου εσενα σε καλυπτει,σιγουρα η δικια μου γνωμη περιτευει,ΔΕΝ το εχω οδηγησει το αμαξι
Οταν λες 'κοντη σχεση'; -
Καλημέρα!!
Accent wizard τα 3 επιπλεον χρονια εγγυησης τα πηρες με τι κοστος?
Nissan X-Trail 2013