-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Άτιμη φορολογική κλίμακα! Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος off-roader για να δώσεις 5 χιλιάρικα αποκλειστικά για την τετρακίνηση...Να σου πω την αλήθεια και εμένα που μου αρέσει το 'εκτός' και ρώτησα για 4χ4 είναι ανασταλτικός παράγοντας το πεντοχίλιαρο
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
Ρώτησα σε Νissan σήμερα για 1.7 N-Connecta 4x2 manual τιμή με όλους τους φόρους χωρίς προετοιμασία 28200€ και δωρεάν το μεταλλικό χρώμα. Δωράκια τα γνωστά, συναγερμός λαστιχένια πατάκια καμπίνα και χώρο αποσκευών και συζητάνε και κάτι ακόμα.
Έρχονται κάποια κομμάτια τέλος Φεβρουαρίου σε χρώματα άσπρο,μαύρο και γκρί. Σε 4χ4 κοστίζει 33.000€ λόγω αλλαγής κλίμακας. Εξοπλισμός ακριβώς ίδιος με τώρα και το ηχοσύστημα θα είναι το καινούργιο όπως του QQ.Για τ 4x4 μάλλον συμφέρει καλύτερα η acenta , με την προυποθεσγμη ομως οτι θα έχει CarPlay και AA, και θα έχει και 17αρες ζάντες αντί για 18 που έχει η n-connecta.
Μου κάνει εντύπωση πως ανακοινώνουν τους ίδιους ρύπους και στις 2 εκδόσεις... -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ρώτησα σε Νissan σήμερα για 1.7 N-Connecta 4x2 manual τιμή με όλους τους φόρους χωρίς προετοιμασία 28200€ και δωρεάν το μεταλλικό χρώμα. Δωράκια τα γνωστά, συναγερμός λαστιχένια πατάκια καμπίνα και χώρο αποσκευών και συζητάνε και κάτι ακόμα.
Έρχονται κάποια κομμάτια τέλος Φεβρουαρίου σε χρώματα άσπρο,μαύρο και γκρί. Σε 4χ4 κοστίζει 33.000€ λόγω αλλαγής κλίμακας. Εξοπλισμός ακριβώς ίδιος με τώρα και το ηχοσύστημα θα είναι το καινούργιο όπως του QQ.Για τ 4x4 μάλλον συμφέρει καλύτερα η acenta , με την προυποθεσγμη ομως οτι θα έχει CarPlay και AA, και θα έχει και 17αρες ζάντες αντί για 18 που έχει η n-connecta.
Μου κάνει εντύπωση πως ανακοινώνουν τους ίδιους ρύπους και στις 2 εκδόσεις...Η διαφορά τους είναι στην προ φόρων 1300€ περίπου οπότε και οι δυο ξεπερνάνε τα 30000€.
22225€(Αcenta) & 23534(N-Connecta) + 373€ το μεταλλικό. -
Άτιμη φορολογική κλίμακα! Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος off-roader για να δώσεις 5 χιλιάρικα αποκλειστικά για την τετρακίνηση...
Να σου πω την αλήθεια και εμένα που μου αρέσει το 'εκτός' και ρώτησα για 4χ4 είναι ανασταλτικός παράγοντας το πεντοχίλιαρο
Πιστεύω πολύς κόσμος θα πάρει άλλο αμάξι για αυτό τον λόγο...
-
Πράγματι είναι αρκετά χρήματα παραπάνω μόνο για την τετρακίνηση.
Δε βλέπω όμως και πολλές άλλες προτάσεις σε αυτά τα λεφτά.. -
Έρχονται κάποια κομμάτια τέλος Φεβρουαρίου σε χρώματα άσπρο,μαύρο και γκρί. Σε 4χ4 κοστίζει 33.000€ λόγω αλλαγής κλίμακας. Εξοπλισμός ακριβώς ίδιος με τώρα και το ηχοσύστημα θα είναι το καινούργιο όπως του QQ.Μήπως ξέρεις τιμή για αυτόματο?
-
Ο χρήστης evanpap3 έγραψε:
Έρχονται κάποια κομμάτια τέλος Φεβρουαρίου σε χρώματα άσπρο,μαύρο και γκρί. Σε 4χ4 κοστίζει 33.000€ λόγω αλλαγής κλίμακας. Εξοπλισμός ακριβώς ίδιος με τώρα και το ηχοσύστημα θα είναι το καινούργιο όπως του QQ.Μήπως ξέρεις τιμή για αυτόματο?
Και τα δυο θα περνάνε τα 30000€ γιατί έχουν το Acenta 20785€ και το n-connecta 21767€ άμα βάλεις και τους φόρους...
-
ok κατάλαβα ευχαριστώ
-
καλησπερα στα παιδια.
Ενδιαφερομαι για το νεο x-trail το 1.7 που θα ελθει τελος Φεβρουαριου και δεν γνωριζω πολλα γενικα πανω στα αυτοκινητα. Πρωτη φορα κοιταζω για πετρελαιο και καταλαβαινω οτι ο κινητηρας ειναι πιο θορυβωδης απο της βενζινης. Ξερει κατι καποιος για το x-trail το 1.6 που κυκλοφορει τωρα ποσο θορυβωδης ειναι εν συγκριση με αλλα ?? -
Είναι από τους σχετικά ήσυχους.
-
ευχαριστω
-
Ευχαριστώ όσους φίλους απάντησαν για το θέμα του Nissan Connect. Πάντως, για να πω την αλήθεια, αρχίζουν και με ....ζώνουν τα φίδια γιατί μπήκα στο site της Nissan Ισπανίας και ενώ για Micra και Qashqai ήταν εντελώς ξεκάθαρο ότι έχουν το καινούριο Nissan connect, αναφέροντας apple carplay, android auto, tom tom premium, φωνητικές εντολές και άλλα, στο X trail με τα νέα μοτέρ αναφέρει τα χαρακτηριστικά που είχε το προηγούμενο connect... Επιβεβαίωσε επίσης όσα μου είπε και ο αντιπρόσωπος, ότι δλδ καταργείται η energy και ότι στην acenta θα βάλουν standard το shafety shield.
Μάλλον θα μάθω την αλήθεια όταν πάω να παραλάβω το αμάξι.. Ο αντιπρόσωπος που υποτίθεται θα έπαιρνε στα κεντρικά για να μάθει, με έκλ@σε και σκέφτομαι να πάρω εγώ στον Θεοχαράκη να ρωτήσω. Πάντως το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο να έχει το Micra, ήδη από την έκδοση acenta, όλα αυτά τα gadget και εσύ να σκας 28+ χιλιάρικα και να έχεις το παλιό σύστημα..
-
Energy θα υπαρχει στο πετρελαιο....
-
Ο χρήστης dimts έγραψε:
Ευχαριστώ όσους φίλους απάντησαν για το θέμα του Nissan Connect. Πάντως, για να πω την αλήθεια, αρχίζουν και με ....ζώνουν τα φίδια γιατί μπήκα στο site της Nissan Ισπανίας και ενώ για Micra και Qashqai ήταν εντελώς ξεκάθαρο ότι έχουν το καινούριο Nissan connect, αναφέροντας apple carplay, android auto, tom tom premium, φωνητικές εντολές και άλλα, στο X trail με τα νέα μοτέρ αναφέρει τα χαρακτηριστικά που είχε το προηγούμενο connect... Επιβεβαίωσε επίσης όσα μου είπε και ο αντιπρόσωπος, ότι δλδ καταργείται η energy και ότι στην acenta θα βάλουν standard το shafety shield.Μάλλον θα μάθω την αλήθεια όταν πάω να παραλάβω το αμάξι.. Ο αντιπρόσωπος που υποτίθεται θα έπαιρνε στα κεντρικά για να μάθει, με έκλ@σε και σκέφτομαι να πάρω εγώ στον Θεοχαράκη να ρωτήσω. Πάντως το θεωρώ το λιγότερο απαράδεκτο να έχει το Micra, ήδη από την έκδοση acenta, όλα αυτά τα gadget και εσύ να σκας 28+ χιλιάρικα και να έχεις το παλιό σύστημα..
Συγγνώμη αν κατάλαβα καλά δέχονται παραγγελίες χωρίς να λένε στον πελάτη τι εξοπλισμό θα,έχει το αμάξι που θα παραλαβει;;
Λογικά αν είναι όπως της Ισπανίας θα έχει τα συστήματα ασφαλείας και όχι το connect. Κι αυτό μου φαίνεται λογικός διαχωρισμός των εκδόσεων.
Άλλωστε τι άλλο θα έχει η connecta παραπάνω σαν εκδοση; τους 18ρηδες τροχους μονο; -
Στο νέο qq πάντως, όπως και στο παλιό, συστήματα ασφαλείας έχει απο N-Connecta και πάνω.
Επίσης μέχρι τώρα στο qq, για το νέο μιλάω, ήξεραν λίγα πράγματα για το τι θα έχει απο πλευράς συστημάτων. Μόλις ήρθαν τα πρώτα, κατάλαβαν τι ακριβώς θα έχει.
-
Όχι ότι είναι και τόσο σοβαρό το ζήτημα, αλλά νομίζω ότι βιάστηκα στο θέμα αυτό, έπρεπε να το ψάξω και άλλο.. Απλά οδήγησα το xtrail με το προηγούμενο ντίζελ μοτέρ (1.6 dci), το αμάξι μου άρεσε πολύ και από πριν και το έκλεισα με το καινούριο ντίζελ μοτέρ.. Εν τω μεταξύ τους είχα ρωτήσει τότε και μου είπαν ότι λογικά θα έχει και το xtrail το καινούριο connect από τη στιγμή που το έχει και το QQ, και το θεώρησα και εγώ απολύτως λογικό.. Τώρα βλέπω ότι δεν έχουν ιδέα και ότι βλέπω και εγώ από το εξωτερικό (site κλπ) είναι αποθαρρυντικό.. Ελπίζω αν πάρω τηλ. στον Θεοχαράκη να με διαφωτίσουν..
Πάντως, ούτως ή άλλως είναι ψιλομ@λ@κία να σου έχουν αυτά τα συστήματα ως standard από την έκδοση acenta σε micra και qq και στο xtrail να πρέπει να φτάσεις στην connecta με τα 28.000 και πάλι να μην ξέρεις αν θα έχεις τα αναβαθμισμένα συστήματα...
-
Γενικά θα έπρεπε η ασφάλεια να υπάρχει στάνταρ απο τις πιο φτωχές εκδόσεις εξοπλιστικά, μιας και μιλάμε για ασφάλεια και όχι πολυτέλεια.
Αυτό ισχύει όμως για όλες τις μάρκες.
-
Μετά από επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Nissan μου απάντησαν:. ' Αναφορικά με το νέο Nissan X-trail 1.7 D 150 PS που σας ενδιαφέρει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι προβλέπετε να διατεθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Μάρτιο του 2019.
Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για εκδόσεις, επίπεδα εξοπλισμού και τις αντίστοιχες τιμές τους.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ νέου στο τέλος Μαρτίου ώστε να σας ενημερώσουμε για ότι πληροφορίες θα έχουμε διαθέσιμες.'
-
Χαχαχαχα δεν έχουν πληροφορίες για τις τιμές; Τι φάση; Εγώ τότε πως το παρήγγειλα; Μια χαρά αναλυτικότατο τιμοκατάλογο μου είχαν παρουσιάσει εμένα κατά την παραγγελία. 28945 κάνει η N connecta 1.7dci, με το κλειδί στο χέρι..
-
Είχε σχέδια η Nissan για παραγωγή του X-Trail στην Αγγλία;
https://www.nooz.gr/automoto/1528116/i- ... m-bretania
Καλώς ή κακώς φαίνεται να τ' ακύρωσε. Ελπίζω να παραμείνει η παραγωγή Ιαπωνία, μην έχουμε άλλη μια κουδουνίστρα εκτός του QQ.
Nissan X-Trail 2013