-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ναι, σωστά. Απλά έχοντας μιλήσει με πολλούς Κύπριους, με αυτόν, δεν μπορούσα να καταλάβω σχεδόν τίποτα!
Δεν είσαι ο μόνος που δεν τον καταλαβαίνεις κε κουκ...
-
Πάλι καλά, Kida..
Πάντως, από όσο καταλάβαινα, σατύριζε τα του ποδοσφαίρου. Και ο συμπαρουσιαστής του, αλλά κι εμείς με όσα καταλαβαίναμε, είχαμε ξεραθεί στο γέλιο. Ο τύπος είναι πολύ καλός!
-
παντα ακουγα αθλητικους σταθμους αλλα πια με εχει κουρασει ολη αυτη η ηλιθιοτητα που υπαρχει και με τις παπαριες που ασχολουνται,κορεσμος ηλιθιοτητας
και παντα ακουγα ραδιο μετα τις 00:00
τους τελευταιους μηνες ακουω μια εκπομπη μονο στον σκαι 100.3
το ανεμολογιο (01:00-05:00)την κανει ενας ωραιος τυπος και η εκπομπη ειναι πολυ γαματη .μερα παρα μερα εχει θεματικη βραδια και παιρνουν τηλεφωνο και συζητανε για ενα συγκεκριμενο θεμα.γενικα εχει υψηλο επιπεδο και ο τυπος που την κανει και οι ακροατες.
επισης ακουω μπεστ φμ 92.6 -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην Κύπρο, στο 'ΤΟ ΤΡΙΤΟ, στις 5 το απόγευμα την Παρασκευή, είχε μια εκπομπή, αν κατάλαβα καλά αθλητικού περιεχομένου ( ), με ένα άπαιχτο δημοσιογράφο!Ο τύπος μιλούσε με Κυπριακή προφορά, μάλλον επίτηδες έντονη, και έβγαζε το απίστευτο γέλιο.
Ξέρει κανείς ποιός είναι? Καταπληκτικός πραγματικά!
Αθλητικη παραγκα η εκπομπη, Κωστακης Κωσταντινου ο τυπος που λες αν και νομιζω εχει λιγο καιρο που τον αλλαξανε με αλλον που δεν τον ξερω.
-
Απαιχτος!!!
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, δείτε και εδώ:
-
Ακούσατε τον τυπά που μίλησε λίγο μετά τις 12 σήμερα στο 'Δεύτερο Πρόγραμμα' στον Γ. Δάρρα; Μιλούσε για τις κυψέλες καυσίμου (fuel cells), και την έρευνα σε αυτό τον τομέα.
Ήταν το αδερφάκι μου...
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Ακούσατε τον τυπά που μίλησε λίγο μετά τις 12 σήμερα στο 'Δεύτερο Πρόγραμμα' στον Γ. Δάρρα; Μιλούσε για τις κυψέλες καυσίμου (fuel cells), και την έρευνα σε αυτό τον τομέα.Ήταν το αδερφάκι μου...
Jacob
Συγχαρητηρια , επρεπε να μας το πεις νωριτερα
Αυτα που ακουω στην Αθηνα ειναι:
ΣΚΑΙ 103.3
Οασις 88
Μελωδια 99,2
Διεση 101,3
Δευτερο Προγραμμα 103,7
και κανενα αναλωσιμο οπως ρυθμος, λαμψη, κιςς, κλπΣτο Αγρινιο:
Energy 94,2
Musiclife 95,1
Δευτερο Προγραμμα 98,9
Kiss 98,2
και καναν τοπικο με κλαρινα -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προσωπικα θελω ενα ραδιοφωνο οπου παιζεται μουσικη χωρις διαφημισεις, χωρις σχόλια, χωρις αφιερωσεις με γελάκια, γκομενακια διαγωνισμους κλπ κλπ. Μονο μουσικη!!! Οταν ακουω διαφημισεις αλλαζω σταθμο μεχρι να βρω ενα τραγουδι.Soma FM, Digitally Imported.
Στο αυτοκίνητο, αν δεν έχεις γενναίο 3G data plan, USB stick με mp3, podcasts κ.λπ.
Στον Πολιτισμένο Κόσμο (TM), ο last.fm έχει εκτοπιστεί εδώ και καιρό από spotify, grooveshark, pandora κ.λπ. κ.λπ.
Αν έχει κάποιος όρεξη να σετάρει proxies για να βγαίνει από UK ή US, ίσως αξίζει τον κόπο να δει τα παραπάνω...
-
Πρέπει να έχει απεργία στον Best....αλλά παίζει κάτι κοματααααρες!
-
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πρέπει να έχει απεργία στον Best....αλλά παίζει κάτι κοματααααρες!ο best εχει κλεισει εδω και καιρο, ετσι παιζει συνεχεια, μακαρι να κρατησει για παντα βασικα
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Συγκεκριμένα αυτό είναι ό,τι πρέπει για συνοδεία δουλίτσας.
-
-
Κουφάλες μου αλλάξατε τον τίτλο του θέματος πάω σε δικηγόρο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κουφάλες μου αλλάξατε τον τίτλο του θέματος πάω σε δικηγόρο.Συγνώμη σοφέ γέροντα
-
-
Εχω να ακουσω αυτο το τραγουδι απο τοτε που πηγαινα δημοτικο!
-
Εντι δεν ακούγεται πλέον ο best. Βάζει κάτι υπνωτικά ώρες ώρες μου έρχεται να κοιμηθώ στο τιμόνι πάνω.
Αν δεν τον πάρει κάποιος , τέλος η φάση best. Μόνο offradio.gr -
Περασαν μια περιοδο κατρακυλας,but the're back...
http://enlefko.fm/
Βαλε και στο ραδιοφωνο κατι καλο να παιζει