-
Περιορισμένη παραγωγή με συνολικά 250.000 πωλήσεις;
-
Γιατί όχι το Rex ?
-
@red_monster said in BMW i3:
Γιατί όχι το Rex ?
Το rex δεν αξίζει. Κυρίως γιατί κατατάσσεται σαν υβριδικό και όχι σαν ηλεκτρικό και χάνεις όλα τα benefits του να έχεις ηλεκτρικό αμάξι.
Και αυξάνει το βάρος και ακόμα και αν δεν τον χρειάζεσαι πρέπει κάπου κάπου να τον χρησιμοποιήσεις για να μην χαλάσει και να τον κάνεις service και γενικά χάνει το νόημα του σαν ηλεκτρικό
Κατά τα άλλα δεν είναι κακό αλλά θεωρώ ότι το αμιγώς ηλεκτρικό είναι πολύ καλύτερο σαν υλοποίηση και παιρνεις και όλα τα benefits των ηλεκτρικών .
-
-
-
@red_monster said in BMW i3:
Γιατί όχι το Rex ?
Το rex δεν αξίζει. Κυρίως γιατί κατατάσσεται σαν υβριδικό και όχι σαν ηλεκτρικό και χάνεις όλα τα benefits του να έχεις ηλεκτρικό αμάξι.
Και αυξάνει το βάρος και ακόμα και αν δεν τον χρειάζεσαι πρέπει κάπου κάπου να τον χρησιμοποιήσεις για να μην χαλάσει και να τον κάνεις service και γενικά χάνει το νόημα του σαν ηλεκτρικό
Κατά τα άλλα δεν είναι κακό αλλά θεωρώ ότι το αμιγώς ηλεκτρικό είναι πολύ καλύτερο σαν υλοποίηση και παιρνεις και όλα τα benefits των ηλεκτρικών .
Κατανοητός !
-
To topgear είχε πριν μερικά χρόνια μια i3S για μακρά δοκιμή με 6 αναφορές .
Συμπέρασμα:
-
είναι ιδανικό για τα μεγάλα αστικά κέντρα ,μικρό μήκος /πλάτος , τιμόνι που κόβει πολύ
-
με την μπαταρία 42kwh μπορεί να ταξιδέψει άνετα λόγω χαμηλής κατανάλωσης και στους 50άρηδες φορτιστές φορτίζει με σταθερά μεγάλη ταχύτητα ακόμη και στο 80% .
Τελικά η φόρτιση δεν αργεί πολύ γιατί η μπαταρία είναι ... μικρή!
-
-
Ένα 120αρι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά...θα δείξει.
-
@iceman7
η λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί
πλαστικά πάνελ που αντέχουν κτυπήματα οχι μόνο απο άνοιγμα πόρτας και καρότσια σούπερ μάρκετhttps://www.bmwblog.com/2014/07/11/learn-bmw-i3-repair-process/
αλλα και κανονικές συγκρούσεις με άλλα μεγαλύτερα αυτοκίνητα !
αυτό στο small overlap του i3 δεν το εχω ματαδεί
-
-
@iceman7
η λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί
πλαστικά πάνελ που αντέχουν κτυπήματα οχι μόνο απο άνοιγμα πόρτας και καρότσια σούπερ μάρκεταλλα και κανονικές συγκρούσεις με άλλα μεγαλύτερα αυτοκίνητα !
εγώ βλέπω ότι έχει πέσει πολύ μελέτη στο i3!!!!
με το καλό
-
Φαίνεται σα να "γλυστράει" το Α pillar από την επαφή με το εμπόδιο (άρα δέχεται λιγότερη ενέργεια κρούσης το i3) και μάλλον αυτό είναι θετικό απ'ότι κατάλαβα στο βίντεο..
-
@panormus772 said in BMW i3:
το
Φαίνεται σα να "γλυστράει" το Α pillar από την επαφή με το εμπόδιο (άρα δέχεται λιγότερη ενέργεια κρούσης το i3) και μάλλον αυτό είναι θετικό απ'ότι κατάλαβα στο βίντεο..Το ανθρακονημάτινο πλαίσιο μόλις ακουμπάει στο εμπόδιο αντι να παραμορφωθεί και να τσαλακώσει όπως το κλασικό ατσάλι αλουμίνιο κλπ κάνει ¨γκελ" και πετάει το αυτοκίνητο στην εφαπτομένη ...
Ελαστική ακαμψία αντι για πλαστική παραμόρφωση ... γ@ματο!
@lap θα σε αφήσω άγρυπνο σήμερα -
-
Δεν νομίζω να έχει να κάνει τόσο λόγω πλαστικής παραμόρφωσης αλλά ενός οδηγού που οδηγεί το εμπόδιο προς την αντίθετη κατεύθυνση!
-
Έχω αρχίσει και το ψήνω και εγώ αλλα βλέπω υψηλές τιμες για καθημερινό.
-
Εξαιρετικό ως πρόταση, έχω μπει και πραγματικά είναι δέκα έτη μπροστά μη πω 20 έτη αλλά φοβάμαι την μπαταρία του!
-
-
Συνέχεια στα περί του ανθρακονημάτινου πλαισίου και της συμπεριφοράς του σε σύγκρουση ... απο το 04:50
πριν λένε πως θα ψήσουν τις γυναίκες τους για αγορά i3η εμπειρία εχει βαρύτητα γιατί ο άνθρωπος εξέλισσε πειραματικά ηλεκτρικά της BMW απο το 2012 , συγκεκριμένα ενα τροποποιημένο άσσο .
Προσέξτε πως περιγράφει την συμπεριφορά του πλαισίου οταν έπεσε ενας στην πόρτα του συνοδηγού με 45 μίλια δηλ περίπου 70χλμ /ώρα
μπήκε μέσα και επανήλθε , φυσικά έσπασε και βγήκε ολική το αυτοκίνητο αλλα εδω βγαίνουν ολική καινούργια που τα ακουμπάνε στην μούρη ... -
BMW i3