-
Καλησπέρα!
Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να συνδεθώ
Μου έκανε εντύπωση αυτή η συζήτηση:Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
ΤΑΕ-5891 λευκό Vito... Περίεργη ταξινόμηση...
Καθόλου περιέργη,το βλέπω πάνω από χρόνο στους δρόμους ... είναι αναπηρικό Ταξί ... τώρα γιατί δεν βάφηκε μπλε δεν το γνωρίζω!!!
Κι όμως... Είναι τροφή για σκέψη - ή μάλλον έρευνα... Κατ' αρχήν δεν είναι αναπηρικό αλλά minivan (μπορεί πάντως να έχει δυνατότητα φόρτωσης αμαξιδίου), επομένως πρόκειται για νέα άδεια.
Τα δεδομένα μας για αρχή...
Τα ταξί με έδρα το πολεοδομικό συγκρότημα έχουν σταματήσει το ΤΑΕ-5512 από καιρό. Τα περιφερειακά ξεκίνησαν από ΤΑΕ-5701 και βρίσκονται περίπου στο ΤΑΕ-585χ. Γιατί να μην είναι το ΤΑΕ-5513 λοιπόν;
Η Θέρμη ταξινομεί ΔΧ. Έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής μόνο τουριστικά λεωφορεία τα οποία και παίρνουν σκόρπιους αριθμούς της σειράς (ή εκτός σειράς, πχ σήμερα τα ΝΗΧ-4121 και ΝΗΧ-4545 φόρτωναν για το Costa Pacifica).Τα ερωτήματα τώρα...
Κράτησε το Καλοχώρι τα ΤΑΕ-5513 - 5700 και έδωσε στην Θέρμη τα 'μεγάλα'; (ΤΑΕ-58χχ). Αν ναι, τότε είναι και εκτός σειράς.
Πρόκειται για νέο κλάδο για τα minivans; (θα έχει πλάκα να συμβαίνει κάτι τέτοιο...)
Είναι κάτι άλλο;Μια μικρή (και μάλλον ασήμαντη) διόρθωση: Το ΝΗΧ-7652 είναι επαναταξινομημένο Sei-cento και όχι Cinque.
Απλά θέλω να σημειώσω ότι τέτοιο/α minivan κυκλοφορούν και στην Αθήνα. Mercedes (vito προφανώς) και είναι 1 ή 2. Είναι πάλι λευκά, δεν είναι δηλαδή ούτε εδώ βαμμένα στο χρώμα των υπολοίπων, κίτρινο.
Αριθμό κυκλοφορίας δεν θυμάμαι, νομίζω ΤΑΒ-75**. Αν το ξαναπετύχω θα το σημειώσω.Κατά τα άλλα δεν σημειώνω τελευταία, καθώς μέχρι να μπω θεωρούνται ήδη ξεπερασμένα.
Σκόρπια θυμάμαι σήμερα ένα ΙΜΜ 4008 σε λευκή c4, ΥΝΤ 5297 (ή 37) εδώ και κάποιες μέρες, ένα ΒΧΧ 393 σήμερα στη Λαμπράκη στον Πειραιά και ένα ΙΡΕ 7575 σε grand cherokee new στο αεροδρόμιο, το οποίο μου έκανε εντύπωση καθώς νομίζω είναι το πρώτο που βλέπω με ελληνικά νούμερα.
Στα δίκυκλα έχω δει επίσης ΒΧΝ και ΒΝΚ, αλλά δεν ξέρω αν έχω παρατηρήσει καλύτερα από αυτά που έχουμε και σίγουρα ΟΕΥ κάπου στο 200.Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες και να επιστρέψω δριμύτερος
edit θυμάμαι και ΡΡΒ 89**
-
HAN-4871 και ΗΕΑ 657.
-
ΝΝΖ 921
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Καλησπέρα!Καιρό έχουμε να τα πούμε, αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να συνδεθώ
Μου έκανε εντύπωση αυτή η συζήτηση:ΤΑΕ-5891 λευκό Vito... Περίεργη ταξινόμηση...
Καθόλου περιέργη,το βλέπω πάνω από χρόνο στους δρόμους ... είναι αναπηρικό Ταξί ... τώρα γιατί δεν βάφηκε μπλε δεν το γνωρίζω!!!
Κι όμως... Είναι τροφή για σκέψη - ή μάλλον έρευνα... Κατ' αρχήν δεν είναι αναπηρικό αλλά minivan (μπορεί πάντως να έχει δυνατότητα φόρτωσης αμαξιδίου), επομένως πρόκειται για νέα άδεια.
Τα δεδομένα μας για αρχή...
Τα ταξί με έδρα το πολεοδομικό συγκρότημα έχουν σταματήσει το ΤΑΕ-5512 από καιρό. Τα περιφερειακά ξεκίνησαν από ΤΑΕ-5701 και βρίσκονται περίπου στο ΤΑΕ-585χ. Γιατί να μην είναι το ΤΑΕ-5513 λοιπόν;
Η Θέρμη ταξινομεί ΔΧ. Έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής μόνο τουριστικά λεωφορεία τα οποία και παίρνουν σκόρπιους αριθμούς της σειράς (ή εκτός σειράς, πχ σήμερα τα ΝΗΧ-4121 και ΝΗΧ-4545 φόρτωναν για το Costa Pacifica).Τα ερωτήματα τώρα...
Κράτησε το Καλοχώρι τα ΤΑΕ-5513 - 5700 και έδωσε στην Θέρμη τα 'μεγάλα'; (ΤΑΕ-58χχ). Αν ναι, τότε είναι και εκτός σειράς.
Πρόκειται για νέο κλάδο για τα minivans; (θα έχει πλάκα να συμβαίνει κάτι τέτοιο...)
Είναι κάτι άλλο;Μια μικρή (και μάλλον ασήμαντη) διόρθωση: Το ΝΗΧ-7652 είναι επαναταξινομημένο Sei-cento και όχι Cinque.
Απλά θέλω να σημειώσω ότι τέτοιο/α minivan κυκλοφορούν και στην Αθήνα. Mercedes (vito προφανώς) και είναι 1 ή 2. Είναι πάλι λευκά, δεν είναι δηλαδή ούτε εδώ βαμμένα στο χρώμα των υπολοίπων, κίτρινο.
Αριθμό κυκλοφορίας δεν θυμάμαι, νομίζω ΤΑΒ-75**. Αν το ξαναπετύχω θα το σημειώσω.και στη Ρόδο κυκλοφορεί ένα Transporter. Είχε πινακίδα Κ-****. Δεν θυμάμαι αν πήρε ΤΑΕ
-
Υτβ 8700 λευκό corsa, βνκ 603 και οευ 237.
Sent from HTC Desire X
-
-
ΙΟΒ-9731, ίσως έχουμε επιτάχυνση από αύριο ως και τη Δευτέρα λόγω τέλους μήνα αλλά τα ΙΟΒ μάλλον θα τελειώσουν
την άλλη εβδομάδαΙΡΑ-9939, το 9999 έχει δοθεί εκτός σειράς, λογικά Παρασκευή ή Δευτέρα ξεκινά η ανακατανομή στα επιβατικά ΙΧ
του Αλίμου, με ΥΝΥ-1000ΚΤΖ-2691
ΟΗΜ 124 Άλιμος
-
Από τον Βόλο με αγάπη:
BAO-114 σε κόκκινο SYM HD200i EVO!!!
-
ΥΤΒ-8016
-
Σε συνέχεια της προηγούμενης συζήτησης μας, ΤΑΑ 9429, λευκό Vito.
(ίσα ίσα που το πρόλαβα)
edit και διαβάστε και αυτό: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=342762
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
ΑΤΗ-9240 σε μαύρο Corsa στην καμάρα νωρίς το απόγευμαΤο είδα κι εγώ σήμερα το πρωί λίγο πιο πέρα στον Ελ.Beni ... μάλλον μένει στην πόλη, ... 15 μέρες μετά την δική σου παρατήρηση!!!
Κατά τ' άλλα μόνο ένα μαύρο αυτόματο με:
ΝΡΒ-866 ... στον [+]
και το:
ΝΝΖ-888 ... σε μαύρο HONDA LEAD!!!Συνάδελφος αγόρασε χθες μαύρο SYM GTS 300i ... σήμερα θα αριθμοδοτήτο ... αύριο θα το μάθω ... άρα έχω σίγουρη (παρατήρηση) ... πληροφορία ... υπολογίζω να είναι στην τελευταία 10άδα του 89*!!! Είδομεν ...
-
PEM-7901 Y
-
Επιμένω ... Βολιώτικα ...
BOO-3191 κόκκινο OPEL ASTRA,εν κινήσει ... Τσιμισκή!!!
edit: Ο συνάδελφος ασθένησε και δεν προσήλθε στην εργασία ... έτσι δεν έμαθα την αριθμοδότηση του!!! ... από Δευτέρα τώρα ...
-
ΙΡΕ-7927
Προς Θεσσαλονικείς. Αληθεύει ότι στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί corvette με πινακίδες Αν.Πολέμου ;
-
ΗΜΙ-4922 σε καινούργιο fiat panda 4x4 στην τσιμισκή και μια χαμένη ευκαιρία για ένα καλό ΝΙΥ χάρτινο σε volvo v40 cross που δεν το πρόλαβα πρέπει να ήταν 69χχ αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος
-
ΑΖΖ-6216 citroen c3
ΟΕΥ 238
ΒΝΚ 616 -
ΑΝΜ-1802 corsa στον Αγιο Νικολαο
και ΑΝΜ-7075 δε θυμαμαι σε τι
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΑΝΜ-1802 corsa στον Αγιο Νικολαοκαι ΑΝΜ-7075 δε θυμαμαι σε τι
Σου χω κι αλλο ενα απο το απογευμα..
ΚΟΜ 7790 σε ολοκαινουργιο Clio dci. -
ΑΗΜ-9224 σε κόκκινο μτχ swift στην Λαγκαδά αρκετών ημερών φαινόταν
-
To Σάββατο δεν ήμουν τυχερός όσο τις άλλες μέρες,έτσι δεν είδα κάτι ιδιαίτερο εκτός από το πρώτο μου ΥΤΒ στο νέο κλάδο Ανατ.Αττικής σε ένα:
ΥΤΒ-8605 ... σε ασημί SKODA OCTAVIA S/W,στα Εβραικά Κοιμητήρια!!!Πριν λίγο όμως βγαίνοντας από μπαράκι έπεσα πάνω σε καλό χάρτινο,κι έτσι ξεκίνησε η Κυριακή όμορφα ...
NHX-7853(χ) σε κόκκινο CITROEN C1...
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Προς Θεσσαλονικείς. Αληθεύει ότι στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί corvette με πινακίδες Αν.Πολέμου ;Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό προ πενταετίας αλλά δεν έχει τύχη να το δω ποτέ, τώρα εάν είναι φήμη ή ψέμα δεν το γνωρίζω ...
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013