-
Ειμαι μεταξύ ενός των τριών, το budget ειναι μεχρι 12000
- VW Τouareg 3.2 βενζίνη ή 2.5 πετρέλαιο
- Lexus RX400H
- Forester 2.5T, 2006+
Εχουν περάσει απο τα χέρια μου το 1 και το 2, και το 3 στην μικρή του έκδοση στα 2 λίτρα.
Απαραίτητα πρεπει να ειναι αυτόματο λόγω προβλήματος με το πόδι και να μπορεί να με ανεβάζει σε χιονοδρομικο.
το 1ο ειναι volkswagen αλλά μ'αρέσει η άνεσή του και γενικά το πως παταει στο δρομο, βρίσκω από 7 χιλιάρικα, καει τουλαχιστον 15 λιτρα στα 100 χλμ, έχει ακριβά τέλη.
το 2ο ειναι πολύ γρήγορο , όμορφο, πολύ οικονομικό ,καιει 11 λιτρα στα 100, βγάζει λίγα προβλήματα αλλά η τετρακίνησή του είναι γτπκ, εχει τελη 500 ευρώ, βρίσκω από 12 χιλιαρικα,
το 3ο τα κάνει όλα αλλά αναλόγα τα κέφια, δεν ειναι τοσο όμορφο οσο τα άλλα δυο, καίει πολύ οταν το πατάς και μπορεί χαλάσει γρήγορα, έχει ακριβά τέλη, το βρίσκω απο 7 χιλιάρικατο 1ο μου αμάξι ειναι ραβ4 1999 που τα κανει όλα αλλα δεν ειναι αυτόματο, το 2ο μου αμάξι ειναι ιμπρεζα wrx αλλά το μοιράζομαι με άλλο άτομο...
για πειτε και όσοι τα έχετε δοκιμάσει καμια γνώμη..
-
Ειμαι μεταξύ ενός των τριών, το budget ειναι μεχρι 12000
- VW Τouareg 3.2 βενζίνη ή 2.5 πετρέλαιο
- Lexus RX400H
- Forester 2.5T, 2006+
Εχουν περάσει απο τα χέρια μου το 1 και το 2, και το 3 στην μικρή του έκδοση στα 2 λίτρα.
Απαραίτητα πρεπει να ειναι αυτόματο λόγω προβλήματος με το πόδι και να μπορεί να με ανεβάζει σε χιονοδρομικο.
το 1ο ειναι volkswagen αλλά μ'αρέσει η άνεσή του και γενικά το πως παταει στο δρομο, βρίσκω από 7 χιλιάρικα, καει τουλαχιστον 15 λιτρα στα 100 χλμ, έχει ακριβά τέλη.
το 2ο ειναι πολύ γρήγορο , όμορφο, πολύ οικονομικό ,καιει 11 λιτρα στα 100, βγάζει λίγα προβλήματα αλλά η τετρακίνησή του είναι γτπκ, εχει τελη 500 ευρώ, βρίσκω από 12 χιλιαρικα,
το 3ο τα κάνει όλα αλλά αναλόγα τα κέφια, δεν ειναι τοσο όμορφο οσο τα άλλα δυο, καίει πολύ οταν το πατάς και μπορεί χαλάσει γρήγορα, έχει ακριβά τέλη, το βρίσκω απο 7 χιλιάρικατο 1ο μου αμάξι ειναι ραβ4 1999 που τα κανει όλα αλλα δεν ειναι αυτόματο, το 2ο μου αμάξι ειναι ιμπρεζα wrx αλλά το μοιράζομαι με άλλο άτομο...
για πειτε και όσοι τα έχετε δοκιμάσει καμια γνώμη..
-
Για να μην ανοίγουμε τσάμπα θεμα, και εφόσον επιτρέπεται (?), αν πηγαίνατε για SUV δεκαετίας μεταξύ Pajero 3,2 και Grand Cherokee 2,7, αμφότερα diesel, τι θα επιλεγατε; Έχει κανείς σχετική εμπειρία?
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Για να μην ανοίγουμε τσάμπα θεμα, και εφόσον επιτρέπεται (?), αν πηγαίνατε για SUV δεκαετίας μεταξύ Pajero 3,2 και Grand Cherokee 2,7, αμφότερα diesel, τι θα επιλεγατε; Έχει κανείς σχετική εμπειρία?Pajero με χιλια απο μενα,ανωτερη αξιοπιστια και ποιοτητα κατασκευης.
-
Αν και κατοχος GC 3.0 CRD κι εγω pajero θα επαιρνα.
Ο 2.7 είναι γτπτσ. -
Το ίδιο με τον Γιώργο από την Κρήτη για ακριβώς τους λόγους που αναφέρει. Είμαι σίγουρος ότι από κοντά θα βρω κι άλλους λόγους....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το ίδιο με τον Γιώργο από την Κρήτη για ακριβώς τους λόγους που αναφέρει. Είμαι σίγουρος ότι από κοντά θα βρω κι άλλους λόγους....Επιπλεον πολυ καλυτερο μοτερ και καλυτερο στο δρομο,καθως το gj μου φανηκε καπως κατσικι.
Πληροφοριακα,πατερας κολλητου μου το εχει απο το 2003 εχει περασει τις 300,000 χλμ και δεν εχει βγαλει την παραμικρη βλαβη.
Ποιο SUV (2500 μεχρι 3300)