-
HELP!! θελω να παρω αμαξι εχω βρει το renault coupe 2002 σε πολυ καλη κατασταση! 51000χμ 3000euro αλλα δν ξερω αν ειναι αξιοπιστο κατι ακοθουσα οτι εχει ακριβα ανταλακτικα ..... Οποιος μπορει ας με βοηθησεις γιατι δν ξερω τη να κανω...
-
HELP!! θελω να παρω αμαξι εχω βρει το renault coupe 2002 σε πολυ καλη κατασταση! 51000χμ 3000euro αλλα δν ξερω αν ειναι αξιοπιστο κατι ακοθουσα οτι εχει ακριβα ανταλακτικα ..... Οποιος μπορει ας με βοηθησεις γιατι δν ξερω τη να κανω...
-
-
Ο χρήστης christosmpla έγραψε:
HELP!! θελω να παρω αμαξι εχω βρει το renault coupe 2002 σε πολυ καλη κατασταση! 51000χμ 3000euro αλλα δν ξερω αν ειναι αξιοπιστο κατι ακοθουσα οτι εχει ακριβα ανταλακτικα ..... Οποιος μπορει ας με βοηθησεις γιατι δν ξερω τη να κανω...Μετεφερε το ερωτημα σου στα Τεχνικα θεματα-Βελτιωσεις ή στο κατασκευαστες και μοντέλα.
-
Και αν το δει κάνας mod από αυτούς που έχουμε μόνο για να μας ρίχνουν μπαν να το βάλουν στο ρενό φόρουμ που θα έχει και ρεύμα.
-
Αν είναι πραγματικά τα 51.000 χλμ τότε είναι καλή περίπτωση, πέρνα το κι απο έναν έλεγχο σε συνεργείο Ρενό για να βεβαιωθείς. Για το θέμα ανταλλακτικών, δεν θα το έλεγα γενικά, εξαρτάται όμως με ποιό αμάξι το συγκρίνεις.
-btw αν ενδιαφέρεσαι για ενα (επίσης σε πολύ καλή κατάσταση) megane coupe (Νοέμβριος 2001), με 93.000 χλμ, στα 2000€ υπάρχει πωλητής Στείλε μου πμ αν θέλεις λεπτομέρειες (είμαι Αθήνα).
ΑΓΟΡΑ RENAULT COUPE 2002 ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ