-
πιο συχνά ποιό;;
-
πιο συχνά ποιό;;
-
πιο συχνά ποιό;;
-
Αριστερό
-
H σωστή επιλογή είναι:
ρε κορόιδο είμαι, mp3 εχω
-
Δεξι, μου εχει μεινει απο τις μοτοσυκλετες για να ειναι το αριστερο ετοιμο να βαλει ταχυτητα.
-
Συνήθως δεξί, χειροκίνητο (ή μάλλον ποδοκίνητο ) κιβώτιο γαρ.
Αν γλιστράει πολύ, βάζω και τα δύο. Εξάλλου δεν ειναι και πρώτο μπόι η μοτοσυκλέτα, οπότε φτάνω να πατήσω και με τα δυο κάτω. -
δεξι, κατα 80%, μιας κ το αριστερο ειναι στο κιβωτιο...
-
ηθελα να απαντησω κανενα αλλα δεν εχει επιλογη
δεν εχω mp3, απλα κανω ισσοροπια οσο μπορω+υπολογιζω πολυ πριν το φαναρι ωστε να μεινω σταματημενος οσο λιγοτερο γινεται
-
σε ποιο σημείο έγραψα για φανάρι;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σε ποιο σημείο έγραψα για φανάρι;που αλλου κατεβαζεις ποδι και οχι stand?
-
πχ να δεις το κινητό.
ακομα και για να βάλεις σταντ, πρέπει πρωτα να σταματήσεις με καποιο τρόπο.
εκτός κι αν το ανοίγεις και σέρνεσαι μεχρι να σταματήσει
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πχ να δεις το κινητό.ακομα και για να βάλεις σταντ, πρέπει πρωτα να σταματήσεις με καποιο τρόπο.
εκτός κι αν το ανοίγεις και σέρνεσαι μεχρι να σταματήσει
α οκ
κατεβαζω το ποδι που κινδυνευει λιγοτερο να περασει απο πανω του ο μεσος ελληνας οδηγος (αυτοματο)
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ηθελα να απαντησω κανενα αλλα δεν εχει επιλογηδεν εχω mp3, απλα κανω ισσοροπια οσο μπορω+υπολογιζω πολυ πριν το φαναρι ωστε να μεινω σταματημενος οσο λιγοτερο γινεται
Eσύ εισαι εδώ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eσύ εισαι εδώ?ετσι, φαντασου με να προσπαθω να κανω το ιδιο με xmax, απολαυση για τους οδηγους πισω μου που βαριουνται (-θα πεσει ο μλκας, δε θα πεσει?)
-
σχεδον παντα το αριστερο.επειδη οταν φρεναρω,παντα χρησιμοποιω αμφοτερα τα φρενα..κ επειδη ειναι κ η μερια που κατεβαινω παντα κ η μερια του πλευρικου σταντ.
-
Βασικα χρησιμοποιω και τα 2.Να γινω ποιο συγκεκριμενος το δεξι σε φαναρι και αλλες στασεις και οταν θελω να κατεβω απο το μηχανακι το αριστερο και κατεβαινω απο την αριστερη μερια λογω του σταντ!
α, δ, 2 ή 0 ;