-
μιας και τα χριστούγεννα πλησιάζουν, για να δούμε ποιο Σουπερκαρ θα επικράτησει στα όνειρα του φόρουμ
πάει ως εξης: παρακαλείσθε να επιλέξετε 2 σουπερκαρ απο οποιοδήποτε μέρος του κοσμου και χρονολογίας.
οι αιτήσεις για την κάλτσα του Αη-Βασίλη λήγουν στις 30 Νοεμβρίου και οπότε θα μαζευτούν οι επικρατέστερες. Κατόπιν θα μπουν σε δημοψήφισμα που θα διαρκέσει μεχρι το τέλος του έτους
παρακαλείσθε όπως να κάνετε υγιές τρολάρισμα
οι παράλογες αιτήσεις (π.χ. Βέκτρα) ή άλλες τέτοιες δε θα καταμετρηθούν στο τελικό αποτελεσμα.
-
μιας και τα χριστούγεννα πλησιάζουν, για να δούμε ποιο Σουπερκαρ θα επικράτησει στα όνειρα του φόρουμ
πάει ως εξης: παρακαλείσθε να επιλέξετε 2 σουπερκαρ απο οποιοδήποτε μέρος του κοσμου και χρονολογίας.
οι αιτήσεις για την κάλτσα του Αη-Βασίλη λήγουν στις 30 Νοεμβρίου και οπότε θα μαζευτούν οι επικρατέστερες. Κατόπιν θα μπουν σε δημοψήφισμα που θα διαρκέσει μεχρι το τέλος του έτους
οι παράλογες αιτήσεις (π.χ. Βέκτρα) ή άλλες τέτοιες δε θα καταμετρηθούν στο τελικό αποτελεσμα.
-
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
-
-
Η αντικαταστάτρια της Enzo:
Και η ίδια η Enzo:
Κι ένα καράβι Λίρες για να τα συντηρώ...
-
Εμένα κάλτσες μου φέρνει ο Αγιοβασίλης εδώ και χροοοοοόνια.
Έχω ξεμείνει κιόλας από σκούρες μπλε, πάω στοίχημα ότι τέτοιες θα μου φέρει. -
Εγω δεν ζηταω πολλα..
-
όταν ειπα να τρολάρετε με χάρη, δεν εννοούσα να μη γράφετε τα μοντέλα που ονειρεύεστε.
όπως επίσης, το νηματάκι μιλαει καθαρά για σουπερκαρ (πχ το rx-7 αν είναι αυτό δλδ, δε θα καταμετρηθεί).
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟ;
-
Απλά...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ικανοποιημένος και με το πρώτο μόνο(αν και θα του βγεί ακριβή η California),
αλλά αφού η κάλτσα χωράει και δεύτερο... Αν και φαντάζομαι υπάρχει conflict Αγίου και Διαβόλου
-
Πως το επαθε, και ανοιξε ενα θεμα της προκοπης...Μαλλον θα 'φταιει' η επερχομενη εκλειψη ηλιου...
(εβαλα και την μαρκα/μοντελο κατω απο τις φωτο, για να μην μπερδευτει ο Αη Βασιλης... Και φυσικα τιποτε λιγοτερο απο δωδεκακυλινδρα συνολα και για τα δυο δωρα... )
-
The Brutal choice : Agera R
The narcotic sound : LFA
The Lovers Choice : 458
-
Αυστηρα 2 λεει το θεμα... Τι ΔΕΝ καταλλλαβαιννννεις?
(τι το θες το toyota διπλα στο Ιταλικο εργο τεχνης? )
-
-
-
για καθε μερα (λευκο-κοκκινα δερματα-μαυρες ζαντες-ηλιοροφη)
για σαββατοκυριακα κ πιστα
κ μη μου πεις jbt οτι το σ2κ δεν ειναι υπεραυτοκινητο..
-
j.marr το πρώτο δεν θα στο πιάσει ο Joe καθώς δε λογίζεται για supercar...
Το αυτό και για σένα C.L.A.B. για το 2ο σου!
To δώρο μου για τα Χριστουγεννα