-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελικά τι αυτοκίνητο είναι αυτό? Μάθαμε?1600αρι 8ετιας....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τελικά τι αυτοκίνητο είναι αυτό? Μάθαμε?Οι πληροφορίες μου λένε για μια F40, αλλά δεν είναι απόλυτα σίγουρο.
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Τελικά τι αυτοκίνητο είναι αυτό? Μάθαμε?
1600αρι 8ετιας....
Δηλαδή? Μάρκα? Τύπος?
-
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Δεν θελω να το αγορασω εξολοκληρου, δεν θελω τετοιου ειδους ξεκαθαρισμα.
Θελω να το διωξω απο εμενα.
Ενταξει, συνενοηση δεν υπαρχει, αλλα μονο η νομικη οδος ρε παιδια?
Δεν μπορω να αποφασισω μονος για το 50% που μου ανηκει?Αν δεχτουμε οτι κανεις δεν θα αγορασει το 50%, δεν μπορω να το δωρισω καπου? Δεν μπορω να το δωσω το 50% μου, εστω στο κρατος;
άρα το θέμα είναι και δικό σου. Εκείνος πουλάει απλά εσύ δεν θέλεις να αγοράσεις και να πουλήσεις στη συνέχεια...
γιατί δεν βρίσκετε έναν αγοραστή και να το πουλήσετε και οι 2 σ' εκείνον;Οχι. Εκεινος δεν πουλαει. Δεν θελει καμια μεταβολη. Και εννοω καμια μα καμια.
πρωην γυναίκα σου είναι ?
-
ολικη διαγραφη, σημαινει οτι πας στο Συγκοινωνιων με αδεια και πινακιδες και τα παραδιδεις και το αυτοκινητο δεν ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (σε αντιθεση με την προσωρινη παραδοση).
Δ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Τ Α Ι απο την λιστα του Υπουργειου.
Αν εχεις προβλημα με το 50-50 αναθεσε το σε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (εχει ενα σωρο τετοια γραφεια εξω απο τη Μεσογειων) και ισως αυτοι βρουν τροπο. Θα σου στοιχισει κατι βεβαια αλλα εφ απαξ, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙς.
-
Η ολική διαγραφή κοστίζει διότι πρέπει να πάρει το πιστοποιητικό καταστροφής. Στην προσωρινή δεν υπάρχουν έξοδα.
-
Η 'προσωρινη' παραδοση πινακιδων, εχει καποιο περιορισμο στα χρόνια που μπορει να γινεται?
Μπορει εσαει, επ'αοριστον, να εχω παραδοσει πινακιδες, με 'προσωρινη' παραδοση πινακιδων? -
εις τους αιωνας των αιωνων..αρκει να δηλωσεις (οχι και να εχεις) ιδιωτικο χωρο σταθμευσης.
Θεωρητικα (και καλως) δεν επιτρεπεται τα αμαξια, με κατατεθειμενες πινακιδες να ειναι παρκαρισμενα σε δημοσιο χωρο.
Απλα ισως μετα 1 χρονο καταστρεψουν τις πινακιδες, οποτε, αν καποτε τα βρειτε με το αλλο 50%, βγαζετε καινουργιες (νεος αριθμος) με κανα 40-50 ευρω και καινουργια αδεια, φυσικα.Αν βεβαια δεχτουν την προσωρινη καταθεση απο το 50%...μηπως σου ζητησουν φυσικη παρουσια η εξουσιοδοτηση απο το αλλο μισο, αλλα μπορει και να στο περασουν...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ, με εναν μονο να υπογραφει.
Δεν μας ειπες ομως το αυτοκινητο ποιος το εχει?..κλειδια εχεις?..πρωτοτυπη αδεια εχεις η μπορεις να την εχεισ στα χερια σου ?
-
Σπάστο σε κομμάτια και πούλησέ το για ανταλλακτικά.
-
Που καταλήξαμε τελικά;
-
Για να μην έχει απαντήσει τόσες ώρες, μάλλον ακολούθησε τη συμβουλή του ντίμη8 να το καρφώσει σε ένα δέντρο. Απορώ γιατί δεν του το πρότεινα εγώ πρώτος αυτό.
-
Υπο σκεψιν ολα παιδια.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Για να μην έχει απαντήσει τόσες ώρες, μάλλον ακολούθησε τη συμβουλή του ντίμη8 να το καρφώσει σε ένα δέντρο. Απορώ γιατί δεν του το πρότεινα εγώ πρώτος αυτό.+1
να μην είσαι μέσα όμως
τούβλο στο γκάζι και φύγαμε -
Δεν γνωριζει κανεις στα σιγουρα, αν τελικα για καταθεση πινακιδων, μπορει να την κανει ο ενας κατοχος του 50%?
Ή αν απαιτειται απαραιτητως εξουσιοδοτηση και απο τον ετερο κατοχο? -
Κάνε μια πλαστή εξουσιοδότηση.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάνε μια πλαστή εξουσιοδότηση.Δηλαδη την ζητανε απαραιτητως?
Πλαστη αποκλειεται, θα μπλεξω περισσοτερο. -
...Ε ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ..ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ
-
-
θεϊκό τόπικ... δεν έχω λόγια, για τις λύσεις που προτάθηκαν..
-
Αν κατάλαβα καλά έχεις κλειδιά, αυτοκίνητο και χαρτιά οπότε μπορεί και να πουλιέται.... όμως μόνο αν δεν χρειάζεται κάπου και ο άλλος για να αλλάξουν τα στοιχεία στην άδεια κλπ. Ψάξτο αυτό και δοκίμασε να το βάλεις αγγελία σε τιμή 30-40% φτηνότερο από την μισή εμπορική αξία. Πχ πουλιέται 6000, το μισό 3000 εσύ ζήτα 2000.
Όποιος πάρει το μισό από σένα παίρνει ολόκληρο το αυτοκίνητο και φεύγει κι άσε τον άλλον να ψάχνεται. Αυτός που θα δεχτεί να το πάρει μισό πολύ πιθανόν να έχει και την 'πειθώ' που χρειάζεται για να πάρει και το άλλο μισό από τον άλλον.... τζάμπα!Το αφήνεις κάπου ξεκλείδωτο με τα κλειδιά επάνω... και δηλώνεις απώλεια. ίσως να πάρεις και κάτι από την ασφάλεια.
Καλύτερα όμως για να βγάλεις και καμιά δεκάρα παραπάνω το πουλάς για ανταλλακτικά και μετά από κανένα μήνα το δηλώνεις ότι χάθηκε.
Τρόπος πώλησης του 50% ενός αυτοκινήτου