-
Τα καραγκιοζιλίκια του car.gr
Το Ελληνικό σοβαρό site αγγελιών που ελέγχει τις αγγελίες και πιστοποιεί το περιεχόμενό του... Ξεφτιλίκια.
-
Car = γτπ
Το κακο ειναι πως πλεον ειναι κατεστημενο και χρειαζεται μια δυνατη επιχειρηματικη κινηση για να το ανταγωνιστει καποιος και μεταγενεστερα να το εξουδετερωσει ... -
Βασικα εχει ωραια γκομενακια. Δεν καθισα να διαβασω το story του τυπου. Μια φορα ενας δεν ειχε βαλει μια γυναικα που την πουλουσε; Ειχε παιξει σε πολλα sites. Οπως και του Λιαπη Εκεινα ειχαν πλακα.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ειναι ο γνωστος καγκουρας που εκανε τα ιδια πριν μερικα χρονια με μια Boxster αλλα και με καποια αλλα....Θελει να ξαναβγει στην επικαιροτητα....καπου διαβαζα οτι ειναι μαντρας στην ουσιαΚαι ελεγα τι μου θυμιζει ...
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ενταξει ημαρτον !!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ενταξει ημαρτον !!NTI-KAPRIO......
-
Φταίει η Mazda που δεν ζητούσε τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου από τους πελάτες της ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φταίει η Mazda που δεν ζητούσε τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου από τους πελάτες της ...Με βυσμα το πηρε το αμαξι. Μαλλον δεν ειναι Ελληνας.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Φταίει η Mazda που δεν ζητούσε τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου από τους πελάτες της ...
Μαλλον δεν ειναι Ελληνας.
Έχετε κάνει καμια 'βόλτα' στα φόρουμ (ειδικα σε τεχνολογίας) να δειτε τι μαργαριτάρια πετάνε και οι Έλληνες;
Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να διαβάσεις μια πρόταση 2-3 φορές για να καταλάβεις τον 'ποιητή'
Δυστυχώς η πιτσιρικάδα δεν ασχολειται με την ορθογραφία και (ακόμα πιο 'δυστυχώς') αυτό τείνει να γίνει μόδα...
-
Ο ''στα τετοια μου ολα'' συνηθως ειναι ετσι σ ολες τις εκφανσεις της ζωης του...δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν εχει ενα αμαξι παρταλι
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Έχετε κάνει καμια 'βόλτα' στα φόρουμ (ειδικα σε τεχνολογίας) να δειτε τι μαργαριτάρια πετάνε και οι Έλληνες;
Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να διαβάσεις μια πρόταση 2-3 φορές για να καταλάβεις τον 'ποιητή'
Δυστυχώς η πιτσιρικάδα δεν ασχολειται με την ορθογραφία και (ακόμα πιο 'δυστυχώς') αυτό τείνει να γίνει μόδα...
Υπαρχει θεμα. Απο τη μια τα greeklish απο την αλλη οι συντομογραφιες των λεξεων, απο την αλλη η βαρεμαρα, βαλε και στο σχολειο που το εχουν ριξει στην ξεκουραση και η απογοητευση γινεται μεγαλη. Ξερω ατομα που ξερουν αγγλικα πολυ καλυτερα απο οτι Ελληνικα. Εδω γεννηθηκαν και μεγαλωσαν.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ο ''στα τετοια μου ολα'' συνηθως ειναι ετσι σ ολες τις εκφανσεις της ζωης του...δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν εχει ενα αμαξι παρταλιΑν τον ψάξει κάποιος λιγάκι βγαίνει το παρακάτω...
'Είμαι εδώ για
Είμαι εδώ για να κάνω dating με μια γυναίκα από 19 έως34ετων
2 ενδιαφέροντα
Musique
R&B
Σχετικά
οπια ενδιαφέρεται ας με πάρει τηλ τα υπόλοιπα από το τηλέφωνο 697318**** ευχαριστώ
Προσωπικές Πληροφορίες
Συναισθηματική κατάσταση:
Είμαι ελεύθερος
Προτιμήσεις:
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις
Εμφάνιση:
157 εκ., 60 κιλ., κανονικό σώμα, καστανά μαλλιά και μελιά μάτια
Μένω:
Μόνος μου
Παιδιά:
Κάποια στιγμή
Κάπνισμα:
Καπνιστής
Αλκοόλ:
Περιστασιακά
Γλώσσες:
Γερμανικά (μητρική γλώσσα), Ελληνικά'Τι άλλο να πεις???
Νίκος
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά πέρα από τα ορθογραφικά λάθη που βγάζουν μάτια , μάλλον οι τόνοι είναι πλέον παρελθόν στη γλώσσα μας (και εγώ δεν τους συμπαθούσα είναι αλήθεια στο σχολείο)…
Πάντως και εδώ στο forum πάρα πολλοί χρησιμοποιούν το 'ατονικό' σύστημα και ξέρω εκ των προτέρων τη 'δικαιολογία', είναι του τύπου γράφω από το κινητό, tablet κλπ.
Λίγη προσπάθεια όμως θα βελτιώσει την εικόνα όλων μας... -
Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν γραφουν ολη μερα Ελληνικα. Που μαθανε αγγλικα και στην Ελλαδα ελληνικα στα 12+. Τόσο ήμουν όταν ήρθα εδώ. Τα παιδιά ειναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά. Το όλον ξεκινάει από την τεμπελίτιδα που έχει πέσει στα δημόσια σχολεία. Όταν ρε φίλε μου περνάς στα πανεπιστήμια μαθητές με μονοψήφιο βαθμό στις πανελλαδικές για να πάρει σαν υπουργός παιδείας ψήφους τι να κάνουν τα παιδιά; Όταν τους επιβραβεύεις που είναι αδιάβαστα, αδιάβαστα θα σου έρχονται και θα σου την λένε κι όλας που δεν τους περνάς. Και άντε κομμάτια να γίνει αν δεν ξέρουν να γράφουν Ελληνικά. Εδώ ντρέπομαι που τα Αμερικανάκια ξέρουν για την Αμερικάνικη ιστορία (έχουν και αυτοί ιστορία) και τα Ελληνόπουλα τπτ. Ίδρωσα λίγο αλλά έβαλα και τόνους και ορθογραφία σωστή. Full extra.
-
http://www.car.gr/parts/view/6062524/
ok, δεν είναι αγγελία πώλησης αυτοκινήτου... but still...
-
To 'Πωλείται ΘΡΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!'?
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
To 'Πωλείται ΘΡΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!'?Οτι και αν ειναι. Ειναι απο τον ΠΑVΛΟ. Αυτος το πηγε κατι αναμεσα σε greeklish και Greek.
Μάρκες/Μοντέλα:
Mercedes
Jaguar
Aston Martin
Jeep
Audi
Και ενω οι μπαταριες ειναι για τις παραπανω μαρκες ο ΠΑVΛΟ εχει μια Porsche και μια Maserati στις φωτογραφιες. Εμπαινε ΠΑVΛΟ. -
-
Επιτηδες το κανουν; Παντως το αμαξι εχει ηλεκτρικα καθισματα και το εχει πλακωσει κλαδι. Κλαδι; Δεντρο μαλλον
-
Και ζητάει 1000 ευρώ για κατεστραμμένο pickup 20ετίας.
Έτσι είναι το καλό πλερώνεται.
5 πόρτες 2 καθίσματα.
Εγώ βλέπω πάντως τις 2 μόνο πόρτες, δε θα είναι καλή η γωνία λήψης.Ολοκαίνουριο 1 χιλιόμετρο οδόμετρο.
Παίρνεις diesel, ελληνικής αντιπροσωπείας πρώτο χέρι, αμέ.
Το επόμενο χέρι το πρόλαβε το κλαδί.Λειτουργεί και κινέιται, αλλά προς το παρόν δεν κινείται
όχι λόγω κλαδιού, αλλά λόγω κατάθεσης πινακίδων.Ηλεκτρικά παράθυρα.
Από τις εικόνες πάντως φαίνεται πολύ ευάερο στα παράθυρα.Λυπάμαι-απορώ με τα μυαλά αυτών που μπαίνουν στον κόπο.
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα