-
Παιδια γεια σας,
Εχω ενα προβλημα με το αμαξι μου. Ενω μπαινουν κανονικα οι ταχυτητες(παταω συμπλεκτη βαζω πρωτη και μετα οταν ξεκιναω να παταω γκαζι και να αφηνω τον συμπλεκτη) δεν προχωραει. Το κοντερ λειτουργει κανονινα και δειχνει οτι ανεβαζει ταχυτητα. Επισης τρεχουν λαδια. Μηπως ξερει κανεις τι επαθε για να εχω μια πρωτη ιδεα πριν το παω σε μηχανικο? -
Παιδια γεια σας,
Εχω ενα προβλημα με το αμαξι μου. Ενω μπαινουν κανονικα οι ταχυτητες(παταω συμπλεκτη βαζω πρωτη και μετα οταν ξεκιναω να παταω γκαζι και να αφηνω τον συμπλεκτη) δεν προχωραει. Το κοντερ λειτουργει κανονινα και δειχνει οτι ανεβαζει ταχυτητα. Επισης τρεχουν λαδια. Μηπως ξερει κανεις τι επαθε για να εχω μια πρωτη ιδεα πριν το παω σε μηχανικο? -
Παιδια γεια σας,
Πρέπεει να το βγάλεις από τους τάκους ... (sorry δεν άντεξα!!!)
-
Ο χρήστης dim10 έγραψε:
Παιδια γεια σας,
Εχω ενα προβλημα με το αμαξι μου. Ενω μπαινουν κανονικα οι ταχυτητες(παταω συμπλεκτη βαζω πρωτη και μετα οταν ξεκιναω να παταω γκαζι και να αφηνω τον συμπλεκτη) δεν προχωραει. Το κοντερ λειτουργει κανονινα και δειχνει οτι ανεβαζει ταχυτητα. Επισης τρεχουν λαδια. Μηπως ξερει κανεις τι επαθε για να εχω μια πρωτη ιδεα πριν το παω σε μηχανικο?Σπασμενο διαφορικο;
-
Μήπως ξεκούμπωσε κανένα ημιαξόνιο;
-
Αμα ειχε ξεκουμπωσει καποιο ημιαξονιο δε θα γυρνουσε το αλλο?
ενημερωτικα τι αυτοκινητο εχεις? -
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
ενημερωτικα τι αυτοκινητο εχεις?Και αν γυρνουσε θα ξεκιναγε; Στασιμος θα εμενε .
-
Δεν θα πήγαινε πουθενά. Είναι το ίδιο με το να πατάει το ένα λάστιχο σε λάδι ή λάσπη. Το αμάξι δεν κινείται.
-
Ο χρήστης yamaha13 έγραψε:
ενημερωτικα τι αυτοκινητο εχεις?vw golf 2005
-
μαλλον εχεις φαει τα πολυσφηνα στον αξονα μεταδοσης της κινησης.....
-
οταν λες ανεβαζει ταχυτητα τι εννοεις?
- ανεβαζει στροφες το στροφομετρο?
- ανεβαζει χλμ το ταχυμετρο?
στην οπισθεν κινεισαι?
μωρε καλα λενε αυτα τα γκολφ δεν πανε μια...και χανουν λαδια. Μηπως, οντως, σπινιαρεις πανω στα χυμενα λαδια?...
(πλακα ετσι?) -
Μάλλον στροφές θα εννοεί. Δίσκος? Κάτι στη μετάδοση λογικά. Το πάμε στοίχημα το δίνει 2.30.
-
Ο χρήστης dim10 έγραψε:
vw golf 2005sorry μάγκες......
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μάλλον στροφές θα εννοεί. Δίσκος? Κάτι στη μετάδοση λογικά. Το πάμε στοίχημα το δίνει 2.30.Το κοντερ παιρνει σημα απο το σασμαν.
-
χαλασμενα ελατιρια δισκου πλατω-φαγωμενος δισκος πλατω-χαλασμενοσ δισκος συμπλεκτη μαλλον αυτο φιλε μου.
-
εσπασε το καρτερ τα λαδια χυθηκαν στους τροχους και αντε να ξεκινησει τωρα...
-
κατευθειαν στον μαστορα φιλε μου,αμαξι χωρις λαδια ουτε που να το σκευτεσε να το βαλεισ μπροστα.δεν ειναι τιποτα να σε φτιαξουν τα καρτερ και το αλλο προβλημα μαλλον στο συστιμα μεταδωσης-αποροφης κραδασμων.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μαλλον εχεις φαει τα πολυσφηνα στον αξονα μεταδοσης της κινησης.....Και μαλλον τα λαδια που τρεχουν ειναι βαλβολινες.
-
[quote='ELTASSOS']οταν λες ανεβαζει ταχυτητα τι εννοεις?
- ανεβαζει στροφες το στροφομετρο?
- ανεβαζει χλμ το ταχυμετρο?
στην οπισθεν κινεισαι?
μωρε καλα λενε αυτα τα γκολφ δεν πανε μια...και χανουν λαδια. Μηπως, οντως, σπινιαρεις πανω στα χυμενα λαδια?...
(πλακα ετσι?)
και το στροφομετρο ανεβαζει στροφες και το ταχυμετρο ανεβαζει χλμ....ο μηχανικος δεν το εχει το εχει ακουμπησει ακομα και δεν γνωριζω τι εχει.
Παντως μολις μαθω θα σας ενημερωσω γτ απο οτι βλεπω εχουν πεσει στοιχηματα
προβλημα με το αυτοκινητο μου