-
Πωλείται η γνωστή BMW 120i μου με σκοπό να πεισθούν και οι άπιστοι θωμάδες πως έχω πάρει ζεστά το project για το 3G.
H τιμή είναι 19999€ συζητήσιμα, αλλά όχι πολύ για τόσα μου λείπουν και είναι ένα καλό αρχικό κεφάλαιο εκκίνησης.
Είναι σε άψογη κατάσταση, γιατί περνάει τον καιρό της παρκαρισμένη ή κινούμενη εξαιρετικά αργά ώστε να την βλέπουν τα γκομενάκια!Τα λάστιχα εμπρός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τα πίσω κατά ένα περίεργο λόγο όχι...
Ό,τι άλλο θέλετε, ρωτήστε, τα λεφτά θα πάνε σε καλό σκοπό (να με κάνουν πλουσιότερο του koutsan, ώστε να του πάρω όλες τις γκόμενες! ).
Παρακαλώ μην σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε, και αν τελικά δεν προλάβετε, νομίζω πως πωλείται ένα Honda Civic 'Star Trek Edition' σε καλή τιμή, σε άψογη κατάσταση, παρόλο που οδηγείται συνήθως από οδηγό κουλάδι (από φυσικού του, αυτός δεν το κάνει για τις γκόμενες! ).
ΥΓ: Μην στέλνετε πμ για λίγα λεπτά , ν' αδειάσω το inbox γιατί είναι λογικό να γίνει κατακλυσμός και να γεμίσει!
-
Πωλείται η γνωστή BMW 120i μου με σκοπό να πεισθούν και οι άπιστοι θωμάδες πως έχω πάρει ζεστά το project για το 3G.
H τιμή είναι 19999€ συζητήσιμα, αλλά όχι πολύ για τόσα μου λείπουν και είναι ένα καλό αρχικό κεφάλαιο εκκίνησης.
Είναι σε άψογη κατάσταση, γιατί περνάει τον καιρό της παρκαρισμένη ή κινούμενη εξαιρετικά αργά ώστε να την βλέπουν τα γκομενάκια!Τα λάστιχα εμπρός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τα πίσω κατά ένα περίεργο λόγο όχι...
Ό,τι άλλο θέλετε, ρωτήστε, τα λεφτά θα πάνε σε καλό σκοπό (να με κάνουν πλουσιότερο του koutsan, ώστε να του πάρω όλες τις γκόμενες! ).
Παρακαλώ μην σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε, και αν τελικά δεν προλάβετε, νομίζω πως πωλείται ένα Honda Civic 'Star Trek Edition' σε καλή τιμή, σε άψογη κατάσταση, παρόλο που οδηγείται συνήθως από οδηγό κουλάδι (από φυσικού του, αυτός δεν το κάνει για τις γκόμενες! ).
ΥΓ: Μην στέλνετε πμ για λίγα λεπτά , ν' αδειάσω το inbox γιατί είναι λογικό να γίνει κατακλυσμός και να γεμίσει!
-
-
-
ανταλλαγη με 4s σε βολευει;
-
Ποιό 3G; To 5 δε θα πάρεις;
Και για να είμαστε ontopic, σε πίστα έχει μπει;
-
Το παλιό μου BMWάκι
Ανταλλαγή με 320d κάνεις;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Σου δινω το 3GS, μου δινεις την μπεμπα και χρηματικη διαφορα απο μερους σου, να καλυψεις το ποσον.
Με την προϋποθεση οτι της εχεις βαλει το ρελε! -
Το πε και το κανε
αμα είνα έτσι να πουλήσω κι εγώ το δικό μου να πάρω μια ΘΗΚΗ, γιατί ως γνωστόν άι φον χωρίς θήκη δεν λογίζεται
-
τι να πουλησεις εσυ?
-
Καλά, mods δεν έχει αυτό το φόρουμ να καθαρίσουν τα offtopic βρε παίδες?
-
και τα offtopic και οι ΑΣΧΕΤΟΙ που διαβάζουν 3G και καταλαβαίνουν iphone
-
δεν υπαρχει αλλο!
-
http://en.wikipedia.org/wiki/3G
Για να ξεβρωμίσει ο τόπος! -
.. και εκει πισω θα εισαι? εδω παμε για 4G σε λιγο!
Δεν πας να προτεινεις στο φιλαρακι αμαξι για τη συζυγο, καλυτερα? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πωλείται η γνωστή BMW 120i μου με σκοπό να πεισθούν και οι άπιστοι θωμάδες πως έχω πάρει ζεστά το project για το 3G.https://dl.dropbox.com/u/30613441/IMG_2 ... 141718.jpg
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Δεν πας να προτεινεις στο φιλαρακι αμαξι για τη συζυγο, καλυτερα?Και για το 4G θα φροντίσωμε!
Προσπαθεί (μάταια...) να με πείσει να του πουλήσω την Lancia, αλλά θέλει να του φτιάξω ΚΑΙ τους αισθητήρες στο Focus του, και ζητάει ΚΑΙ ρελέ επιπλέον!
Καταλαβαίνεις, αυτά δεν γίνονται έτσι απλά....
Ώρα είναι να τον δούμε και με κάνα μανόμετρο (+PID)...
-
πειράζει που όταν διάβασα το μανόμετρο το μυαλό μου πήγε κάπου εντελώς αλλού;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Πειράζει γιατί είσαι μικρός ακόμα και δεν κάνει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν πας να προτεινεις στο φιλαρακι αμαξι για τη συζυγο, καλυτερα?Και για το 4G θα φροντίσωμε!
Προσπαθεί (μάταια...) να με πείσει να του πουλήσω την Lancia, αλλά θέλει να του φτιάξω ΚΑΙ τους αισθητήρες στο Focus του, και ζητάει ΚΑΙ ρελέ επιπλέον!
Καταλαβαίνεις, αυτά δεν γίνονται έτσι απλά....
Ώρα είναι να τον δούμε και με κάνα μανόμετρο (+PID)...
Πολυ τεχνολογια, δεν ειναι συνηθισμενος!
BMW 120i - ΠΩΛΕΙΤΑΙ