-
καλημέρα , έχω ένα ford mondeo του 2008 με 32000 χλμ και έχω πρόβλημα με την ταπετσαρία η οποία άρχισε να ξεκολλάει στίς πόρτες κάτω από τα παράθυρα και η ford hellas δεν το καλύπτει ,γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι ή αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό λάθος, γνωρίζει κανείς που αλλού πρέπει να παώ?
Ευχαριστώ. -
καλημέρα , έχω ένα ford mondeo του 2008 με 32000 χλμ και έχω πρόβλημα με την ταπετσαρία η οποία άρχισε να ξεκολλάει στίς πόρτες κάτω από τα παράθυρα και η ford hellas δεν το καλύπτει ,γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι ή αστοχία υλικού ή κατασκευαστικό λάθος, γνωρίζει κανείς που αλλού πρέπει να παώ?
Ευχαριστώ. -
Ευχαριστώ. -
καλο κουραγιο αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα βγαλεις ακρη....
εδω εντος εγγυησης και με σοβαροτερα θεματα κανουν τους κινεζους -
Ισως να απευθυνθεις στα κεντρικα της ford.Διετη εγγυηση ειχες?Αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο να δουμε τι γινεται ισως ειναι το πρωτο μοντεο με αυτο το συγκεκριμενο προβλημα!
-
ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ?
-
Ο χρήστης pagkas έγραψε:
ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΦΩΤΟ?viewtopic.php?f=11&t=22303
-
file:///C:/Users/%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3/Downloads/P9120027%20(1).JP
ΑΝΕΒΑΣΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΠΟΡΤΕΣ -
Ο χρήστης pagkas έγραψε:
file:///C:/Users/%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3/Downloads/P9120027%20(1).JP
ΑΝΕΒΑΣΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΠΟΡΤΕΣΔιαβασε πιο πανω το λινκ που εβαλα.
Αυτο που εβαλες ειναι απο τον δισκο σου και εμεις δεν εχουμε προσβαση σε αυτον! -
bill33 ευχαριστώ ανεβαζω τις φωτο...
http://s10.postimage.org/hyfev0iw9/P9120024.jpg -
-
Πόσο ψηλά είναι;
-
απο ττην αρχη της ταπατσαριας και αρχιζει και κατεβενει....
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FORD MONDEO TOY 2008