-
Prices for the Mini Paceman, officially revealed in these pictures for the first time, will start from £18,970 when the three-door coupé goes on sale in the UK next March. It will make its public debut at the Paris motor show later this month.
-
Prices for the Mini Paceman, officially revealed in these pictures for the first time, will start from £18,970 when the three-door coupé goes on sale in the UK next March. It will make its public debut at the Paris motor show later this month.
-
-
Μ' αρέσει η εξελιξη της γκαμας μοντέλων της Mini. Στο Countryman μόνο λίγο (μάλλον πολύ) ...
-
Το Countryman δεν με χαλάει καθόλου... αντιθέτως έχει αρχίσει να μου αρέσει τελευταία...
Τη νεκροφόρα το Clubman δεν μπορώ να βλέπω... Πραγματικά όσο γουστάρω το κλασικό hatch (και το γουστάρω πολύ) τόσο μου την δίνει το Clubman...
Το Paceman τώρα δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αν και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης ενός δίπορτου Countryman...
Γενικά πάντως θεωρώ πως το έχουν παρακάνει λίγο...
-
+1
-
Guilty pleasure το συγκεκριμένο αμάξι. Αν έλειπε το κιτσ εξωτερικό δεν θα είχα καμιά ενοχή.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το Paceman τώρα δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αν και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης ενός δίπορτου Countryman...
Υποθέτω είναι περίπου ίδιος με το λόγο της Χ6.
-
...και του 3θυρου Evoque, το οποιο με την σειρα του παραπεμπει, ή θυμιζει τελοσπαντων στην γενικοτερη του φιλοσοφια, σε ενα βαθμο, στο πρωτο 3θυρο Range Rover των 70's...
Kοντολογοις, θα μπορουσε να πει κανεις οτι το Paceman, ειναι το 3θυρο μικρο Evoque...(ή και το Evoque του 'φτωχου'... )
Λεγεται παντως οτι ειναι πιο οδηγοκεντρικο και ευχαριστο συνολικα, κατα την μετακινηση του, απο το countryman...
-
...Μερικα πρωτα -ξενα- reviews...
http://www.autocar.co.uk/car-review/fir ... n-cooper-s
http://www.autoexpress.co.uk/mini/pacem ... ni-paceman
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Kοντολογοις, θα μπορουσε να πει κανεις οτι το Paceman, ειναι το 3θυρο μικρο Evoque...(ή και το Evoque του 'φτωχου'... )...+1 τωρα που το λες!
-
πάρα πολλοί αγοραστες θεωρουν το μινι μικρο. πολύ μικρό. κ πράγματι είναι βέβαια.
η bmw το έχει εντοπίσει αυτό το θέμα. δεν θέλει όμως να μεγαλώσει το μοντέλο, οπότε με το pace πιάνει όλο αυτόν τον κόσμο που θέλει να αγοράσει αλλά έχει ανάγκη για κάτι μεγαλύτερο, όχι όμως 5θυρο suv.
για εμένα είναι το πιο χρήσιμο μοντέλο της μινι κ θα κάνει soldout -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πάρα πολλοί αγοραστες θεωρουν το μινι μικρο. πολύ μικρό. κ πράγματι είναι βέβαια.
η bmw το έχει εντοπίσει αυτό το θέμα. δεν θέλει όμως να μεγαλώσει το μοντέλο, οπότε με το pace πιάνει όλο αυτόν τον κόσμο που θέλει να αγοράσει αλλά έχει ανάγκη για κάτι μεγαλύτερο, όχι όμως 5θυρο suv.
για εμένα είναι το πιο χρήσιμο μοντέλο της μινι κ θα κάνει soldoutλογικό, το μίνι είναι μίνι... τουτο εδώ λογικά θα είναι σουπερμίνι και θα κοιτάει το κοινό των 3θυρων α1 και ds3
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
για εμένα είναι το πιο χρήσιμο μοντέλο της μινι κ θα κάνει soldoutλογικό, το μίνι είναι μίνι... τουτο εδώ λογικά θα είναι σουπερμίνι και θα κοιτάει το κοινό των 3θυρων α1 και ds3
+1 Συμφωνω και με τις δυο παρατηρησεις...
-
στα χρήματα που θα κάνει προτιμώ μια 1 series ή ένα DS4.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στα χρήματα που θα κάνει προτιμώ μια 1 series ή ένα DS4.Περι ορεξεως...
Παντως, αλλη κατηγορια το μεν, αλλη τα δε...To paceman θεωρειται απο τον κατασκευαστη του τουλαχιστον, ως ενα Sport Activity Coupe. Ή εστω ενα μικρομεσαιο crossover αλλα και ταυτοχρονα σπορτιφ, με...coupe πινελιες. Τα αλλα δυο που λες ειναι, το μεν πρωτο, ενα premium σπορτιφ μικρομεσαιο, και το δευτερο, ενα...wannabe premium, αλλα με λουσατη εμφανιση εσωτερικου, ελαφρως ψηλωμενο σπορτιφ μικρομεσαιο...
-
-
Ωραιο εργαλειο, αρκετα ικανο και οδηγοκεντρικο, -οπως λεγεται σε καποια ξενα αρθρα- στην εκδοση cooper S ALL4 με τα 184ps και 4κινηση.
Θα ειναι ακριβο ομως αν κρινω απο τις αντιστοιχες τιμες στην Γερμανικη αγορα.
Εκει το Paceman 184 ΑLL4 εχει περιπου 1κ παραπανω απο το Countryman 184 ALL4.
Δεδομενου οτι το countryman 184 ALL4 ξεκιναει εδω απο 32.450, 'ξεβρακωτο', τα 33,500ευρω που θα κανει -πιθανοτατα-αναλογικα το paceman, δειχνουν αρκετα.P.S Εντωμεταξυ δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται στην Γερμανικη αγορα το 1600αρι Countryman 184 ALL4 να ξεκιναει απο
28κ και στο Ελλαντα απο 32,5κ οταν στα περισσοτερα 1600αρια ειμαστε στα ιδια, και σε καποια ισως και πιο ανταγωνιστικοι...Παραθετω και ενα review για το πλεον ενδιαφερον οδηγικα S ALL4:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html
...και ενα video review για το S:
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=51915...σωστα, και κατι θυμομουν οτι το θεμα ειχε ανοιξει, αλλα παραδοξως ενω το εβαλα στην αναζητηση δεν μου εβγαλε την δικη σου υποβολη θεματος...
Oι mod νομιζω οτι θα πρεπει να τα συγχωνευσουν, κρατοντας την αρχικη δικη σου υποβολη...
Mini Paceman