-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Οταν λεω οτι ειστε οτι να ειναι και προσπαθειτε να την πειτε και να χαρακτηρισετε τον αλλο μου λεει ο Ντριφτης ελεος με τα αυτονοητα.
Κατσε να στο ζωγραφισω μπας και καταλαβεις τι διαβαζεις ταγαρι.
Το παραμικρο κολλαει στο οτι θα πει καποιος (απο τους χρηστες) κατι (οτιδηποτε) εδω μεσα (στο φορουμ γενικα και οχι μονο στο συγκεκριμενο τοπικ) θα πρεπει αυτοματως να ειναι αντιθετο με αυτα που λετε και θα πρεπει να του την πεσετε. Αιντε ζωο. Μαθε να διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ να τα συνδιαζεις τα προηγουμενα ποστ της συζητησης και να μην περνεις μια μια τις προτασεις.Δεν ασχολουμε πλεον γιατι μου την δινει πολυ ασχημα οταν διαστρεβλονουν τα γραφομενα μου.
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς...
Μου είναι γνωστό ότι έχεις ένα θεματάκι με την ελληνική γλώσσα, αλλά δεν σου την έχω πει ποτέ γι αυτό, ακόμα και όταν έγραφες με greeklish στη κατηγορία για τη F1.
Κάνε μου λοιπόν τη χάρη και ξαναδιάβασε το ποστ μου. Θα δεις -ελπίζω- αυτή τη φορά ότι απάντησα στο Μάικ το φασολάκι, μετά στον ililia και έπειτα σε εσένα.
Δεν ξέρω τι στο διάολο σκεφτόσουν και έκοψες από την παράθεση αυτά τα 2 κομμάτια, ούτως ώστε να φαίνεται ότι το χαρακτηρισμό ταγάρι τον απευθύνω σε σένα, αλλά θα σου δώσω το benefit of doubt και θα πω ότι πρόκειται για παρερμηνεία εκ μέρους σου και όχι για πούστικη προσπάθεια συκοφαντίας (γιατί δεν έχεις δώσει προηγούμενα για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα).
Από εκεί και πέρα, λυπάμαι αλλά θα στο πω ότι φαίνεσαι εντελώς ανόητος όταν εσύ είσαι αυτός που (έστω και άθελα σου) διαστρευλώνεις τα γραφόμενα του άλλου και μετά ειρωνεύεσαι κι από πάνω. Το δε 'Μαθε να διαβαζεις ολοκληρα τα ποστ να τα συνδιαζεις τα προηγουμενα ποστ της συζητησης και να μην περνεις μια μια τις προτασεις.' που έγραψες με έκανε και γέλασα, γιατί είναι πραγματικά η απάντηση που αρμόζει ακριβώς στις χαζομάρες που εσύ έγραψες αναίτια.
Τέλοσπάντων, σοβαρός άνθρωπος είσαι, ελπίζω να κατανόησες τώρα το σφάλμα που εσύ έκανες. Πάμε παρακάτω.
Εσυ που δε ξερεις τιποτα αλλο απο το να χλευαζεις αποδυκνυεις περιτρανα ποσο καθυστερημενος εισαι σε συγκριση με αυτους που κοροϊδευεις. Αμα δεν εχεις να φας σε μερικα χρονακια θα σου κοπουν τα γελακια και οι ειρωνιες ομως.
Καλύτερα να πεινάσω, παρά να γίνω σκατόψυχος προδότης της πατρίδας μου όπως μερικοί-μερικοί. Θράσος που το έχεις...
-
Θρασος εχεις εσυ που κανεις ταλιμπανοσχολια κλπ. Οι πραγματικοι προδοτες ειναι αλλοι και εσυ με τη σταση σου φαινεται να συμφωνεις μαζι τους.
Τα περι ναζισμου και συνδεσεις ΧΑ με εκτελεσεις του πολεμου του 40 ειναι κατι που ο ελληνικος λαος εχει βαρεθει να ακουει. Το παραμυθι τελειωσε, παλιωσε πως να το κανουμε. Καθημερινα ερχεται η δικαιωση των γραφομενων μου, απο τα γεγονοτα που βιωνουμε. Το σαπιο συστημα προπαθει με κινησεις απελπισιας να σωσει οτι προλαβει πριν τη δεδομενη καταρρευση του. Μια το θεϊκο 'Γεια σου ειμαστε απο τη ΧΑ και θα σε σκοτωσουμε', μια ή δηθεν επιθεση στον πακιστανοδημαρχο, μια οι ναζιστικοι χαιρετισμοι του Παντζα, τα συνεχη και μυστηριωδη κατεβασματα του site της ΧΑ προεκλογικα,(μεχρι και τη δικη μου σελιδα στο Facebook διαγραψανε), η απαγορευση εκφρασης αποψης στα ΜΜΕ, οι στημενες δημοσκοπησεις και αλλα πολλα, ειναι τα τεχνασματα της δημοκρατιας των συμφεροντων και των εθνοπροδοτων. Γιατι οταν εισαι ενοχος και το ξερεις, δεν μπορεις να αντιπαρατεθεις στα ισια με τους τιμιους, παρα μονο να τον πολεμησεις με τετοια υπουλα και πλαγια τεχνασματα. -
Νομίζω ότι σηκώνει μια μοντιφα αλα antonis-team.
-
πιθανον να ακολουθουσαν πολλοι περισσοτεροι μια προσπάθεια νέων πρωτάρηδων πολιτικών με σύνθημα την κατάργηση του φθαρμένου κομματικού κράτους και την ανανέωση εδράνων και λειτουργίας της βουλης.
οταν ομως βλεπεις νεα ατομα κολλημενα στο παλαιο παρελθον να χρησιμοποιούν προπολεμικες μεθόδους οχι μονο ρατσιστικης βιαιης συμπεριφορας αλλα και τροπου δημοσιας εμφανισης, φτανεις στο σημειο να λυπασαι περα απο τα επακολουθα της δρασης τους, ακομη και για τους ιδιους.
ευχομαι η συγχυση που τους εχει καταλαβει, λογω μη εκπληρωσης των προσδοκιων τους, να τους οδηγησει σε ακομη πιο ακραιες συμπεριφορες ωστε να αντιληφθουν και οι τελευταιοι προσκαιροι υποστηρικτες τους με ποιους στην πραγματικοτητα εχουν να κανουν, αλλα και να οδηγηθουν εκει που ανηκουν ......στα καγγελα....και οχι σε ειδικη πτερυγα....αλλα με τους λαθρομεταναστες
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Θρασος εχεις εσυ που κανεις ταλιμπανοσχολια κλπ. Οι πραγματικοι προδοτες ειναι αλλοι και εσυ με τη σταση σου φαινεται να συμφωνεις μαζι τους.
Τα περι ναζισμου και συνδεσεις ΧΑ με εκτελεσεις του πολεμου του 40 ειναι κατι που ο ελληνικος λαος εχει βαρεθει να ακουει. Το παραμυθι τελειωσε, παλιωσε πως να το κανουμε. Καθημερινα ερχεται η δικαιωση των γραφομενων μου, απο τα γεγονοτα που βιωνουμε. Το σαπιο συστημα προπαθει με κινησεις απελπισιας να σωσει οτι προλαβει πριν τη δεδομενη καταρρευση του. Μια το θεϊκο 'Γεια σου ειμαστε απο τη ΧΑ και θα σε σκοτωσουμε', μια ή δηθεν επιθεση στον πακιστανοδημαρχο, μια οι ναζιστικοι χαιρετισμοι του Παντζα, τα συνεχη και μυστηριωδη κατεβασματα του site της ΧΑ προεκλογικα,(μεχρι και τη δικη μου σελιδα στο Facebook διαγραψανε), η απαγορευση εκφρασης αποψης στα ΜΜΕ, οι στημενες δημοσκοπησεις και αλλα πολλα, ειναι τα τεχνασματα της δημοκρατιας των συμφεροντων και των εθνοπροδοτων. Γιατι οταν εισαι ενοχος και το ξερεις, δεν μπορεις να αντιπαρατεθεις στα ισια με τους τιμιους, παρα μονο να τον πολεμησεις με τετοια υπουλα και πλαγια τεχνασματα.'Τιμή στους Χίτες και Ταγματασφαλίτες'
Ποιος το φώναζει αυτό το σύνθημα, 'πατριώτη'; Τι ήταν οι μεν και τι οι δε; Για πες μας για το 'παραμύθι' και ποια είναι η αλήθεια; 'Πατριώτη'.
-
εδώ το εβραιομασωνικό λόμπυ του κατέβασε τη σελίδα στο facebook, και εσύ ζητάς κι άλλες αποδείξεις πατριωτισμού;
-
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 5&catID=77
-
Μπατριωτη καβαλινε, δεν αφηνεις αυτα τα αναρχοαριστεροπλυτα?
-
Ο χρήστης sainof έγραψε:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=233745&catID=77+1
Πόσο πιο νιανιά πια! -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Νομίζω ότι σηκώνει μια μοντιφα αλα antonis-team.Βγαλε το κατσαβιδι σου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εδώ το εβραιομασωνικό λόμπυ του κατέβασε τη σελίδα στο facebook, και εσύ ζητάς κι άλλες αποδείξεις πατριωτισμού;Και του συναγωνιστή Ποπολάρου κατέβασαν την σελίδα στο φατσοβιβλίο, αλλά για άλλο λόγο.
-
Ο χρήστης ... έγραψε:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=233745&catID=77Πολύ κόλλημα και εμμονή ο τύπος. Αλλά εντάξει, δεν κάνει ποια τόση εντύπωση. Γεμίσαμε από τέτοιους κολλημένους. Βάρεμα κατάντησε η εμμονή τους. Πλέον έχει φτάσει στα όρια της ψυχολογικής διαταραχής. Εκτός αν τα παίρνουν χοντρά για να γράφουν όλα αυτά (τα ίδια και τα ίδια) που γράφουν. Παίζει και αυτό.
-
Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ρατσισμός, φασισμός και ναζισμός, δεν σου φταίνε τα άρθρα...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
...και 'τεμπεληδες'.Και τεμπέληδες συνδικαλιστές Δ.Υ.!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει ρατσισμός, φασισμός και ναζισμός, δεν σου φταίνε τα άρθρα...οk. έχω τις απόψεις μου, έχεις τις δικές σου.
-
-
Μού αρέσει που έχει βάλει και διγλωσσικούς τίτλους για κάθε γλωσσική ενότητα. Από τη μία βρίζει μάνες και απειλεί με σφαγές, από την άλλη ενδιαφέρεται να μην μπερδευτεί ο αναγνώστης και να ξέρει ποια γλώσσα διαβάζει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=233745&catID=77
Πολύ κόλλημα και εμμονή ο τύπος. Αλλά εντάξει, δεν κάνει ποια τόση εντύπωση. Γεμίσαμε από τέτοιους κολλημένους. Βάρεμα κατάντησε η εμμονή τους. Πλέον έχει φτάσει στα όρια της ψυχολογικής διαταραχής. Εκτός αν τα παίρνουν χοντρά για να γράφουν όλα αυτά (τα ίδια και τα ίδια) που γράφουν. Παίζει και αυτό.
Να το δούμε λίγο ανάποδα;
Κάποιοι υπερασπίζονται μια ομάδα τα μέλη της οποίας έχουν επανειλημμένα ταχθεί υπέρ του εθνικοσοσιαλισμού, την ιδεολογία πάνω στην οποία θεμελιώθηκε ο ναζισμός.
Κάποιοι επιμένουν να υποστηρίζουν καραγκιόζηδες που έχουν γράψει άρθρα υπέρ των πρωτεργατών του ναζισμού στον ΠΠ2.
Κάποιοι επιμένουν ότι πρέπει να ψηφίσουμε ανθρώπους που γράφουν τραγούδια που υμνούν το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο τόπος θα ξεβρομίσει με τα άτομα που συνεργάζονται με εκτός νόμου νεοναζιστικές οργανώσεις της αλλοδαπής.
Κάποιοι διαμαρτύρονται όταν οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες του internet τους διαγράφουν επειδή είχαν κάνει αναφορές στο Ελληνικό Νεοναζιστικό Κόμμα. Η ανθρωπότητα τους φτύνει και αυτοί ισχυρίζονται ότι βρέχει.Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν την δικαιολογία της άγνοιας. Τα στοιχεία για αυτά είναι παντού, προσβάσιμα από τον καθένα, όσο ανίκανος και να είναι να ψάξει μόνος του. Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες δεν τα αρνούνται καν. Δεν αρνούνται ότι τα είπαν, ότι τα έγραψαν, ότι τα πιστεύουν και σήμερα. Τους τα τρίβεις στην μούρη και γελούν αδιάφορα (ναι, ρε Εθνικοσοσιαλισμός και εθνικισμός, αίμα τιμή και μπακαλιάρος σκορδαλιά. Έχεις κανένα πρόβλημα; ).
Ποιοι είναι τελικά αυτοί που έχουν το κόλλημα και την εμμονή;
Το ότι κάποιοι για τους δικούς τους λόγους (μίσος για τους πολιτικούς/μίσος για την κοινωνία που τους αδίκησε γενικά/ανικανότητα κοινωνικής ένταξης/μίσος για την φύση που τους γέννησε έτσι/μίσος για τις γκόμενες που δεν τους κάθονται ως οφείλουν/αγραμματοσύνη/απλή βλακεία) επέλεξαν να ταχθούν με τον εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, το ότι κάποιοι αποφάσισαν ότι η αγάπη στον ναζισμό και τον Φύρερ δεν τους ενοχλεί, ΔΕΝ σημαίνει ότι η υπόλοιπη κοινωνία οφείλει να τους αποδεχτεί, ότι ο ολοκληρωτισμός κατάφερε να περάσει στο mainstream.
Προδότες της πατρίδας μας και σκουλήκια ήταν όσοι εξυμνούσαν τον εθνικοσοσιαλισμό, τα σύμβολα του και τους ιδεολόγους του στην κατοχή, προδότες και σκουλήκια είναι όσοι το κάνουν και σήμερα.
-
Μάλλον σ' αυτο το τοπικ μου φαίνεται να ταιριάζει ...
Δεν ξέρω τους λόγους του μηνύματος στην απόδειξη αλλά δεν θα ήθελα να ήμουν αλλοδαπός και να πάρω τα φαρμακα μου από εκει. Σίγουρα θα έπαιρνα τα 'σωστά' φάρμακα άραγε? -
Κακώς έσβησες τα στοιχεία Κώστα. Τα παραστατικά είναι νόμιμα έγγραφα.
Το θέμα καθαρίστηκε από τα Καπιταλισμός-Κομμουνισμός κτλ. που πήγαν στο αντίστοιχο θέμα [Mod]
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]