-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν πιστευω να μιλας σοβαρα που θα γινει η ΧΑ κυβερνηση? ililias (TM)Σκέψου....
Κασιδιάρης υπουργός Δημόσιας Τάξης
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/politiki/voylh_h_apovolh_hliopoyloy_kai_ta_xail_xitler_ths_xryshs_ayghs.2256791.htmlΚαι το βίντεο !!!
Μήπως η όλη φάση είναι στημένη??? Θίχτηκε ο πρόεδρος απο το mister alexis?? Η άλλη κυρία δίπλα του, πότε πρόλαβε και άνοιξε το βιβλίο του κανονισμού, στην σελίδα με το άρθρο 79 και 80 και έκανε τον υποβολέα στον πρόεδρο?? Πίσσα και πούπουλα σε όλους,οπως είπε και ο hannibal ποιο πρίν.Περιμένω πότε θα πάνε στο επόμενο στάδιο και θα κάνουν την βουλή σαν την Κορέα και τις άλλες χώρες της ανατολής,που το ξύλο το έχουν για πλάκα.
-
Προφανώς της άλλης κυρίας είναι η δουλειά της αυτή ...
Τώρα το 'Πίσσα και πούπουλα σε όλους' είναι αντίστοιχο με τις μούντζες στη βουλή. Εμείς τους εξελέξαμε όλους αυτούς τους 'άχρηστους' αν δε σου αρέσουν ψήφισε άλλους, αν δεν σου αρέσει κανένας κατέβα υποψήφιος, απλά είναι τα πράγματα !
-
Τον Ηλιόπουλο ως τιμωρία δεν έπρεπε να τον αποβάλλει ο Δραγασάκης από την αίθουσα ,άλλα να τον βάλει να γράψει έκθεση
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
αυτός δεν μπορεί να διαβάσει αυτά που του γράψανε..
Ποιός ; αυτός http://www.dragasakis.gr/biografiko.php
Ή ο εκδιωχθείς (βιογραφικό του δεν κατάφερα να βρω ... )
το βιογραφικο δεν μου λεει τπτ.. αυτος μιλαγε σαν να εχει παθει εγκεφαλικο..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
αυτός δεν μπορεί να διαβάσει αυτά που του γράψανε..
Ποιός ; αυτός http://www.dragasakis.gr/biografiko.php
Ή ο εκδιωχθείς (βιογραφικό του δεν κατάφερα να βρω ... )
το βιογραφικο δεν μου λεει τπτ.. αυτος μιλαγε σαν να εχει παθει εγκεφαλικο..
Γιατί;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποσο για τον πουτσο ειναι αυτοι οι της χρυσης αυγης; ποσο;και υπαρχουν ατομα τα οποια θα ξαναψηφισουν αυτα τα αρχιδια;
ασκωσου απ το πισι κ πανε να τους το πεις αμα εχεις κοτσια...χαχαχαχαχαα
-
παντως αυτο που εγραψε ο φιλος παραπανω , οσονουπω κ κοντοζυγωνει.. εχει να πεσει ξυλο εκει μεσα, θα γελασει κ ο καθε πικραμενος.. ας προσεχαμε, εμεις τους ψηφισαμε αριστερους κ δεξιους διαολους , ας τους λουστουμε τωρα κ ας βαλουμε μυαλο..
-
Δε μου τα δινεις εμενα που ειμαι πιο μπεσαλης?Εσύ είσαι Καμμένος συριζαίος με δεξιές τσέπες που μισείς τη Τζολί, δεν πιάνεσαι.
-
Ο χρήστης SAXOGUS έγραψε:
Δεν πιστευω να μιλας σοβαρα που θα γινει η ΧΑ κυβερνηση? ililias (TM)
Σκέψου....
Κασιδιάρης υπουργός Δημόσιας Τάξης
θα είναι η αιτία για να πάμε μετανάστες στην Ασία....
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
ποσο για τον πουτσο ειναι αυτοι οι της χρυσης αυγης; ποσο;
και υπαρχουν ατομα τα οποια θα ξαναψηφισουν αυτα τα αρχιδια;
Aν εχεις απορίες ρώτα τα ψάρια στο λιμάνι των Χανίων, πιλάφι.
-
Δεν πιστευω να μιλας σοβαρα που θα γινει η ΧΑ κυβερνηση? ililias (TM)Η μεγαλύτερη χάρη που μπορούμε να κάνουμε στο εθνικοσοσιαλιστικό κομμα (αλλά και σε οποιοδήποτε κόμμα) είναι να το υποτιμήσουμε, να του δώσουμε την ψήφο μας θεωρώντας ότι είναι ένας άκακος τρόπος διαμαρτυρίας, μια ¨τιμωρία στους αλήτες που μας έφεραν εδώ¨.
Ψηφίζω αυτόν που θέλω να κυβερνήσει, ακόμα και αν πιστεύω ότι δεν έχει ελπίδες να το κάνει.
-
Ο χρήστης AΠΡΙΛΙΑΝΟΣ έγραψε:
ποσο για τον πουτσο ειναι αυτοι οι της χρυσης αυγης; ποσο;
και υπαρχουν ατομα τα οποια θα ξαναψηφισουν αυτα τα αρχιδια;
τσουτσουριασα....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ευτυχώς που έχουμε επίπεδο στον δημόσιο διάλογο+100
Έλεος δηλαδή !!! Έχει γίνει το θέμα... -
Το θέμα εχει το πρέπον επίπεδο για μία συμμορία τραμπούκων και τους οπαδούς τους
-
Φασιστας ο Δραγασακης, δεν αφησε τον ανθρωπο ουτε καν να ολοκληρωσει την σκεψη του επειδη του εθιξε τον Mr. Alexis
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τεσπα η περιπτωση της Χ.Α. ειναι ΤΙΝΑ: ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ
Εχει αποδειχτει οτι μονο ετσι επιστρεφουν στα λαγουμια τουςιδιοι ειστε
ελπιζω 5-5=0 για να γλυτωσουμε οι υπολοιποι[εεπ, σχετικη προταση: ποτε ξανα by colin sparks]
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν πιστευω να μιλας σοβαρα που θα γινει η ΧΑ κυβερνηση? ililias (TM)
Η μεγαλύτερη χάρη που μπορούμε να κάνουμε στο εθνικοσοσιαλιστικό κομμα (αλλά και σε οποιοδήποτε κόμμα) είναι να το υποτιμήσουμε, να του δώσουμε την ψήφο μας θεωρώντας ότι είναι ένας άκακος τρόπος διαμαρτυρίας, μια ¨τιμωρία στους αλήτες που μας έφεραν εδώ¨.
Ψηφίζω αυτόν που θέλω να κυβερνήσει, ακόμα και αν πιστεύω ότι δεν έχει ελπίδες να το κάνει.
Το ΤΜ το προσεξες φανταζομαι
-
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/ ... l?spref=fb
-
Απ το στομα του και στου Θεου τ αυτι
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]