-
Γέια σας και καλός σας βρήκα.
Θα ήθελα την γνώμη σας σε ενα πρόβλημα με το volvo s40 (2008) . Οταν το ξεκιναω μου βγάζει ζεστο αέρα και καυσαέριο απο το καλοριφέρ ενω δεν το έχω σε λειτουργία. καμία ιδέα τι παίζει?
-
Θα ήθελα την γνώμη σας σε ενα πρόβλημα με το volvo s40 (2008) . Οταν το ξεκιναω μου βγάζει ζεστο αέρα και καυσαέριο απο το καλοριφέρ ενω δεν το έχω σε λειτουργία. καμία ιδέα τι παίζει?
-
-
Στοίχιωσε.
-
Στα αυτοκίνητα που έχουν clima, αν τελευταία φορά το είχες βάλει στο ζεστό, μένουν ανοιχτές οι βαλβίδες ή τα κλαπέτα ή τελοσπάντον ότι έχει του καλοριφέρ και όπως κινείται το αυτοκίνητο φέρνει ζεστό αέρα. Η λύση είναι να ανοίξεις το clima, να το ρυθμίσεις στο κρύο και να το ξανακλείσεις.
-
και τα καυσαερια;;;;;;
πολλαπλη εξαγωγης ισως...... -
μου εβγαλε και σφαλμα σημερα και το πηγα συνεργειο...( srs airbag service urgent και ενα ακομη) . θα δουμε τι θα μας πει. μαλλον δικαιο ειχε ο φιλος απο πανω φαντασμα θα ειναι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και τα καυσαερια;;;;;;
πολλαπλη εξαγωγης ισως......Το πιθανότερο. Ειδικά αν μιλάμε για 1600, είναι στάνταρ βλάβη για αυτό το μοτέρ.
-
Αναθυμιάσεις σωλήνας μήπως;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αναθυμιάσεις σωλήνας μήπως;Το σωληνάκι αναθυμιάσεων πάντως δεν λύνει τέτοιο θέμα.
-
Δεν είναι κάτι σοβαρό. 2-3 άλλα αμάξια που το είχαν παρουσιάσει, κάποια στιγμή έγινε μια έκρηξη και διαλύθηκαν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αναθυμιάσεις σωλήνας μήπως;
Το σωληνάκι αναθυμιάσεων πάντως δεν λύνει τέτοιο θέμα.
Ήταν κομμένο στο Λεόν και είχαμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, χωρίς όμως λαμπάκι. Άκυρο το τελευταίο, τώρα είδα ότι το λαμπάκι αφορούσε άσχετο πράγμα.
Όταν λες καυσαέρια, εννοείς μπόχα χωρίς μαύρους καπνούς κλπ.;
-
Προφανώς μυρωδιά καυσαερίου εννοεί. Το σωληνάκι αναθυμιάσεων πάντως σε εμένα που αλλάχτηκε (ίδιο μοτέρ) δεν έλυσε τίποτα.
Καυσαέρια από το καλοριφέρ.