-
βλέπω την προσφορά και είναι νομίζω αρκετά δελεαστική...κάτω απο δέκα χιλιάδες ευρώ (με απόσυρση)το κια ρίο το βενζινοκίνητο με 85 αλογάκια..τι λέτε αξίζει?αν κάνει κανείς κάτω απο 20 χιλ χλμ ετησίως? σε αυτήν την τιμή ξέρετε κάποιο άλλο αμάξι ανταγωνιστικό?(που να μην σέρνεται)...η κατανάλωση του είναι χαμηλή βλέπω 23% πιο αυξημένη απο αυτή της ντίζελ...βέβαια αν κάνεις χλμ δεν λέει.για πείτε
-
βλέπω την προσφορά και είναι νομίζω αρκετά δελεαστική...κάτω απο δέκα χιλιάδες ευρώ (με απόσυρση)το κια ρίο το βενζινοκίνητο με 85 αλογάκια..τι λέτε αξίζει?αν κάνει κανείς κάτω απο 20 χιλ χλμ ετησίως? σε αυτήν την τιμή ξέρετε κάποιο άλλο αμάξι ανταγωνιστικό?(που να μην σέρνεται)...η κατανάλωση του είναι χαμηλή βλέπω 23% πιο αυξημένη απο αυτή της ντίζελ...βέβαια αν κάνεις χλμ δεν λέει.για πείτε
-
-
πρεπει να ειανι τρελος για να κανεις κατι τετοιο....
και μην ρωτησεις γιατι please!!!
-
με την διαφορά κόστους κατανάλωσης στο 40 % συνυπολογίζοντας την διαφορά βενζίνης ντίζελ δεν είναι και οτι καλύτερο η αλήθεια είναι
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
με την διαφορά κόστους κατανάλωσης στο 40 % συνυπολογίζοντας την διαφορά βενζίνης ντίζελ δεν είναι και οτι καλύτερο η αλήθεια είναιΤο πρόβλημα του Ποπολάρου δεν είναι με την βενζίνη, με το Rio είναι!
-
με τις αντιπροσωπείες της ΚΙΑ ή με το αμάξι το ίδιο?τ έχει ?μια χαρα το βρίσκω
-
Ε ο Ποπ δεν το βρίσκει μια χαρά αλλά μη σκας. Κάτω από Ελίζ, δύσκολα κοιτάζει.
-
i20 diesel;;;;;
-
το καινούριο λές? η το παλιο?τούρκοι το στήνουν..κάνουν καλή δουλειά?
-
το νεο στα 11500.....
λες να εχει διαφορα το τουρκικο και να κανουν τα γιουσουφακια οτι θελουν;;;;
και εγω θα προτιμουσα οπως παλια made in korea αλλα οι προδιαγραφες,υλικα,ποιοτητα κτλ δεν εξαρταται απο την χωρα κατασκευης αλλα απο τον κατασκευαστη hyundai -
11.500 diesel? to 1.1 ?για βενζινοκίνητο θα λες...
ξέρω και γώ μωρέ...τούρκος και να στήνει αμάξι...τι να πώ!να ταν κανας μπακλαβας πάει και έρχεται,αν και εκεί δεύτεροι έρχονται,οι άραβες ως πρωτομάστορες του είδους καλύτερο κάνουνε
-
το βενζινης εχει 1000 κατω στα 1.2cc...
παιζει και διαφημιστικο σποτ αυτες τις μερες -
http://www.driveinside.com/cars/variant ... tz-(diesel)/2012/4683/
by India
κια ριο 1.200 κυβικά βενζινοκίνητο .Αξίζει?