-
Έχει ενα ενδιαφέρον βιντεάκι το autobild ,αλλά δεν γνωρίζω Γερμανικά. Όποιος εχει το κουράγιο ας κάνει μια σούμα για το τι λεει ο Γερμαναράς για το κάθε αυτοκίνητο. Βγάζει όντως το ceed δεύτερο?
http://www.autobild.de/videos/video-for ... 81022.html
-
Έχει ενα ενδιαφέρον βιντεάκι το autobild ,αλλά δεν γνωρίζω Γερμανικά. Όποιος εχει το κουράγιο ας κάνει μια σούμα για το τι λεει ο Γερμαναράς για το κάθε αυτοκίνητο. Βγάζει όντως το ceed δεύτερο?
-
-
καλα μην περιμένεις κ πολλα απο τετοιο συγκριτικό, στα γρήγορα παντος βολβο: στιλάτο μουρατο λαιβ σταιλ αλλά πολλυ ακριβό για αυτα που προσφέρει!
Τρίτο το φοκους: καλο αλλα χανει σε αρκετές μικρες λεπτομέρειες οποτε μενει τριτο μονο!
Δευτερο το Κια καλο χρυσό οικονομικό αλλα μιας κ ειμαι γερμανος βγαζω τη BMW πρώτη ασχετα αν μειονεκτεί σε χώρους με το κια, πιο ακριβή, ειναι μουφα 1,6D (ειναι διλητρη) αλλα οδηγηκα ειναι η καλύτερη αρα τη βγάζω πρώτη κ τελος!
-
δεν νομιζω οτι εισαι αξιοπιστος μεταφραστης......
-
Η 116d δεν είναι διλιτρη
Και είναι καταπληκτικό μοτέρ (νομίζω είναι ο ντίζελ της πεζό )
-
εμενα τη μου το λες, εγω απλα μετέφρασα το βιντεακι, οποιoς ξερει γερμανικα στο 6.15 το λεει καθαρα (gedrosselter zwei liter motor)!
αλλα τωρα που το λες το ειδα στα γρηγορα κ εχουν δικιο 2 λιτρο ειναι:
1,995κε
μαλλον το μπέρδεψες με την νεα Α klasse που εχει τον 1,6 τις πεζο!
-
Υπάρχουν 2 εκδόσεις , η μία είναι 1,6, η άλλη 2,0 .
Αυτή με τα 1,6 λέγεται EfficientDynamics και έχει 99 ρύπους. -
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
1,995κε
-
Υπάρχουν 2 εκδόσεις στην Γερμανία : 1 με 2000 κυβικά και μια με 1600, diesel αμφότερες.
Η 1600άρα είναι και η Efficient Dynamics.
Αυτήν έχουμε εδώ στο Ελλάντα. -
Ο κινητήρας της A Class είναι απο Renault, όχι απο Peugeot.
You may proceed
-
-
εμενα τη μου το λες, εγω απλα μετέφρασα το βιντεακι,
ναι το είδαμε. καθαρή μετάφραση, χωρίς κανένα δικο σου σχολιασμό
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σουμα ηθελε κατα λεξη το παλικάρι σουμα του εβγαλα, δε φτανει που εκατσα χωρις λογο το ειδα να του πω πανω κατω τη λεει θα μας απαγορεψουν να βαλουμε κ δικια μας αποψη
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
εμενα τη μου το λες, εγω απλα μετέφρασα το βιντεακι, οποιoς ξερει γερμανικα στο 6.15 το λεει καθαρα (gedrosselter zwei liter motor)!αλλα τωρα που το λες το ειδα στα γρηγορα κ εχουν δικιο 2 λιτρο ειναι:
1,995κε
Τον 1.5 της renault
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Έκατσε το παιδί να δει το βίντεο χωρίς λόγω και του την λέτε κιόλας ...
Αγενεστατος
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
σουμα ηθελε κατα λεξη το παλικάρι σουμα του εβγαλα, δε φτανει που εκατσα χωρις λογο το ειδα να του πω πανω κατω τη λεει θα μας απαγορεψουν να βαλουμε κ δικια μας αποψη
δεν σου απαγόρεψα τίποτα ούτε είμαι αγενής σα τον red monster που χαρακτηρίζει τους 'συνομιλητές'.
οκ. η άποψη σου είναι πως το i30 είναι καλύτερη από την bmw αλλά αυτή βγήκε καλύτερη λόγω 'εντοπιοτητας' -
Όχι ρε chemic, προφανώς η BMW θα ειναι καλύτερή από το κια απλα κατ εμε δεν συγκρίνονται τα δυο αυτοκίνητα!
Διαφορετικό price range οπότε έχουν τελείως διαφορετικό target group! Γιαυτό κ ανεφερα ότι το αποτέλεσμά ειναι κάπως! Συγκρινεις διαφορετικές κατηγορίες, λες πολύ καλά λόγια για το κια, αλλά στο τέλος βγάζεις το διλητρο πρεμιουμ σου πρώτο!
Καταλαβενεις πιστεύω τη ήθελα να πω!
Sent from my fingers to your eyes!
-
σε αυτό που λες έχεις δίκαιο.
το 1600αρι ceed πόσο έχει στη γερμανία?
για να δουμε κ στην ελλάδα τί θα γραφτεί για το ceed. για το i30 οι 4 τροχοί γράψαν πολύ καλά λόγια. το μόνο 'περίεργο' στο μικρό ντίζελ που δοκιμάσαν είναι η κοντή, χωρίς λόγο, 6η που οδηγεί σε μεγάλη κατανάλωση. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έκατσε το παιδί να δει το βίντεο χωρίς λόγω και του την λέτε κιόλας ...
Αγενεστατος
οι κανονισμοί ειναι κανονισμοί
Όσοι μιλάτε Γερμανικά help.focus vs ceed vs bmw 1 vs v40