-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ. SMART ΒΕΝΖΙΝΗ, DIESEL Η ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ mhd??
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ. SMART ΒΕΝΖΙΝΗ, DIESEL Η ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ mhd??
-
-
Diesel αν μπορεί να αντέξει η τσέπη σου το επιπλέον κεφάλαιο.
-
παω για μεταχειρισμενο.απλα μου εχουν πει για θορυβο κ καθολου δυναμη.ειναι καλυτερο να προτιμησω ιδιωτη ετσι?οι μαντραδες δεν ειναι κ τοσο εξιοπιστοι?
-
Eγώ θα πρότεινα αυτό
-
Έχει ο κολλητός μου το Diesel...αλλά είναι Brabus. Πάει όμως πολύ καλά (είναι κοντά στα 80hp) και δεν καίει τίποτα. Το απλό είναι πάρα πολύ αργό.
-
Εγώ θα πρότεινα τη ΡΟΖΟΥΛΑ.
-
μαλλον για το 1000αρι το mhd λεω.εχει ακουσει κανεις καποιο προβλημα? taurus ετσι θα το κανω!!
-
Θα σε συστήσω στο κατάλληλο άτομο τότε, ελληνική κατασκευή ειναι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα σε συστήσω στο κατάλληλο άτομο τότε, ελληνική κατασκευή ειναι.ένας είναι που το έχει και έχει και πίστα.
Από κοντά έχει πολύ πλάκα. Το κόστος (ανα)κατασκευής του όμως μάλλον δεν έχει. -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eγώ θα πρότεινα αυτόειχε φτιαξει κατι τετοιο και ο ΑΤΑΡΤ προ ετων...
-
Το 1000αρι για σμαρτ καιει τα εντερα του.
Καλυτερα το ντιζελ , ασυζητητι πιστευω.
(γνωστος μου αγορασε και μετα απο ενα χρονο πουλησε το 1000αρι γτ δεν ειδε την καταναλωση που θα ηθελε..ο ανθρωπος δεν εχει οικονομικο θεμα απλα το θεωρησε κοροιδια .. τωρα με το ντιζελ εδω και 1 χρονο ειναι υπερκομπλε)
υγ. ασχολιαστο το 'ψοφιο' για ενα αμαξι που προοριζεται για συγκεκριμενο σκοπο.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Eγώ θα πρότεινα αυτό
ειχε φτιαξει κατι τετοιο και ο ΑΤΑΡΤ προ ετων...
Αυτο ειναι ρε συ.
-
Το οποίο δεν είναι Σμαρτ, είναι κάτι τελείως διαφορετικό με ολίγον από Σμαρτ κολλημένο από πάνω.
Ακόμα και το 'αργό' ντίζελ είναι μια χαρά για λίγα κιλά σε κίνηση πόλης και η κατανάλωσή του είναι όντως χαμηλή.
Τα βενζίνης καίνε ανάλογα με το πως τα πάς, και πολλοί το εκμεταλλεύονται... (όχι υπέρ της κατανάλωσης) -
Ένα unimog είναι που του έχουν βάλει από πάνω τo 'καβούκι' του smart.
ποιο SMART???