-
Ο Κατάλογος των τεκμηρίων αυτοκινήτων βλέπω πως ξεκινάει από τα 1200 κ.ε. και αντιστοιχεί σε 4000 ευρώ... Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή μέχρι τα 1200 κ.ε. ακόμα και αν μιλάμε για ένα 900αράκι έχει 4000 ευρώ ή εννοεί πως τεκμήριο υπάρχει μόνο από τα 1200 κ.ε. και πάνω και δεν έχουν τεκμήριο τα αυτοκίνητα με κ.ε. κάτω από τα 1200;
-
Ο Κατάλογος των τεκμηρίων αυτοκινήτων βλέπω πως ξεκινάει από τα 1200 κ.ε. και αντιστοιχεί σε 4000 ευρώ... Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή μέχρι τα 1200 κ.ε. ακόμα και αν μιλάμε για ένα 900αράκι έχει 4000 ευρώ ή εννοεί πως τεκμήριο υπάρχει μόνο από τα 1200 κ.ε. και πάνω και δεν έχουν τεκμήριο τα αυτοκίνητα με κ.ε. κάτω από τα 1200;
-
-
Έως και 1200 αντιστοιχεί σε 4000€. Άρα ένα 900αράκι έχει 4000€ τεκμήριο.
-
αν ρωτας σαν υποψηφιος αγοραστης, κανε λιγο υπομονη, διοτι ειπαν οτι τα τεκμηρια διαβιωσης θα αλλαξουν, και ισως αυτο γινει και στα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
αν ρωτας σαν υποψηφιος αγοραστης, κανε λιγο υπομονη, διοτι ειπαν οτι τα τεκμηρια διαβιωσης θα αλλαξουν, και ισως αυτο γινει και στα αυτοκινητα.Δύσκολο να αλλάξουν προς το καλύτερο
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
αν ρωτας σαν υποψηφιος αγοραστης, κανε λιγο υπομονη, διοτι ειπαν οτι τα τεκμηρια διαβιωσης θα αλλαξουν, και ισως αυτο γινει και στα αυτοκινητα.
Δύσκολο να αλλάξουν προς το καλύτερο
Nαι θα αλλάξουν...από 4000 θα γίνουν 5000 ευρώ! Για λιγότερα μη κάνετε όνειρα!
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έως και 1200 αντιστοιχεί σε 4000€. Άρα ένα 900αράκι έχει 4000€ τεκμήριο.Και από που προκύπτουν τα 4000 ευρώ τεκμήριο; Εγώ πχ έχω ένα 1400άρι με τεκμήριο 5.200 ευρώ και το έχω όλο το χρόνο στο γκαράζ γιατί δεν με συμφέρει να το παίρνω στη δουλειά μου μιας και θα πρέπει να πληρώνω πάρκιγκ. Μόνο στις διακοπές μου παίρνω το αμάξι και δεν κάνω πάνω από 2.500 χλμ το χρόνο. Από που βγαίνουν τα 5.200 ευρώ τεκμήριο λοιπόν όταν κάνω και σέρβις κάθε 5 χρόνια;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Και από που προκύπτουν τα 4000 ευρώ τεκμήριο; Εγώ πχ έχω ένα 1400άρι και το έχω όλο το χρόνο στο γκαράζ γιατί δεν με συμφέρει να το παίρνω στη δουλειά μου μιας και θα πρέπει να πληρώνω πάρκιγκ. Μόνο στις διακοπές μου παίρνω το αμάξι και δεν κάνω πάνω από 2.500 χλμ το χρόνο. Από που βγαίνουν τα 4000 ευρώ τεκμήριο λοιπόν όταν κάνω και σέρβις κάθε 5 χρόνια;
Τι ρωτας και εσυ τωρα;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Και από που προκύπτουν τα 4000 ευρώ τεκμήριο; Εγώ πχ έχω ένα 1400άρι με τεκμήριο 5.200 ευρώ και το έχω όλο το χρόνο στο γκαράζ γιατί δεν με συμφέρει να το παίρνω στη δουλειά μου μιας και θα πρέπει να πληρώνω πάρκιγκ. Μόνο στις διακοπές μου παίρνω το αμάξι και δεν κάνω πάνω από 2.500 χλμ το χρόνο. Από που βγαίνουν τα 5.200 ευρώ τεκμήριο λοιπόν όταν κάνω και σέρβις κάθε 5 χρόνια;
Σου υπολογίζει τεκμαρτό εισόδημα 5200€ το χρόνο. Τώρα γιατί; Δεν είναι δίκαιο άλλα δεν τους ενδιαφέρει αν το κινείς ή αν του κάνεις service. Το έχεις άρα το πληρώνεις. (Πρόβλημα θα έχεις μόνο αν το πραγματικό εισόδημα είναι μικρότερο από το τεκμαρτό.)
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Και από που προκύπτουν τα 4000 ευρώ τεκμήριο; Εγώ πχ έχω ένα 1400άρι με τεκμήριο 5.200 ευρώ...............
Αδικία ..... και εγώ έχω 3 αμάξια που δεν τα κυκλοφορώ , 2 σκάφη που επίσης δεν τα κυκλοφορώ , 3 σπίτια που δεν μένω και τα έχω δώσει σε φιλαράκια να μένουν δωρεάν , και για το σαλέ στην ελβετία το οποίο είναι 20 τετραγωνικά (τα υπόλοιπα 350 τετραγωνικά είναι βοηθητικοί χώροι γκαράζ, αποθήκες αίθουσες μπιλιάρδου γούρνες για να πίνουν νερό τα πουλιά κ.λ.π.), βασικά σε κάμπινγκ μένω και κάτι άλλα ψιλά και μου ζητάνε ένα αστρονομικό ποσό.... αδικία.....
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Και από που προκύπτουν τα 4000 ευρώ τεκμήριο; Εγώ πχ έχω ένα 1400άρι με τεκμήριο 5.200 ευρώ...............
Αδικία ..... και εγώ έχω 3 αμάξια που δεν τα κυκλοφορώ , 2 σκάφη που επίσης δεν τα κυκλοφορώ , 3 σπίτια που δεν μένω και τα έχω δώσει σε φιλαράκια να μένουν δωρεάν , και για το σαλέ στην ελβετία το οποίο είναι 20 τετραγωνικά (τα υπόλοιπα 350 τετραγωνικά είναι βοηθητικοί χώροι γκαράζ, αποθήκες αίθουσες μπιλιάρδου γούρνες για να πίνουν νερό τα πουλιά κ.λ.π.), βασικά σε κάμπινγκ μένω και κάτι άλλα ψιλά και μου ζητάνε ένα αστρονομικό ποσό.... αδικία.....
Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Η τροικα δεν θα το εξηγουσε καλυτερα.
Ακριβως τον μεσο ελληνα περιγραφεις, εξαλου ποιος δεν εχει 3 αυτοκινητα, 2 σκαφη, 3 σπιτια και ενα σαλε στην Ελβετια. Εχουν δικιο λοιπον ας πληρωσουμε. -
**Να θυμισω οτι υπαρχει ηδη θεμα για τεκμηρια viewtopic.php?f=13&t=39228 ,συνεχεια εκει [mod] **
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ....