-
Παιδια καλησπερα....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω ενα ροβερ 414 και αυτη την στιγμη μου ειναι αδυνατο να κανω τ σερβις ειναι τ (μεγαλο τωρα για να γινει)...εχει 193.110 χμ και στα 194000 πρεπει να γινει τ επομενο...υπαρχει καποιο προβλημα αν μετακινουμε διχως να κανω το σερβις τουλαχιστον για το προσεχες διαστημα????ευχαριστω!!!
-
Παιδια καλησπερα....θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω ενα ροβερ 414 και αυτη την στιγμη μου ειναι αδυνατο να κανω τ σερβις ειναι τ (μεγαλο τωρα για να γινει)...εχει 193.110 χμ και στα 194000 πρεπει να γινει τ επομενο...υπαρχει καποιο προβλημα αν μετακινουμε διχως να κανω το σερβις τουλαχιστον για το προσεχες διαστημα????ευχαριστω!!!
-
-
Οχι μωρε, σκυλι μαυρο ειναι. 5 πανω 5 κατω σε χλμ λεω δεν κανουν κακο
-
Σιγουρα μαν??δεν υπαρχει καποιο προβλημα???
-
oxi re δε χάλασε ο κόσμος για 2000km,τραχανάς είναι να ξυνίσει?
-
αα ωραια τελεια τοτε μια χαρα παιδια ευχαριστω πολυ να εισται καλα
-
γιατι δεν του λετε οτι εχει ροβερ;;;;;;ε....
-
giati t exei t rover re man???mia xara einai an t exeis prosegmeno t autokinito den exei anagkh apo tipota!!!
-
Ο χρήστης mcl12 έγραψε:
giati t exei t rover re man???mia xara einai an t exeis prosegmeno t autokinito den exei anagkh apo tipota!!!Γραφε ελληνικα ρε μαν!!!
-
:οκ μαν εχεις δικιο λαθος μου....Το οτι εχουμε ροβερ δεν σημαινει οτι ειναι κατι το γελιο και οτι θα πρεπει να το πεταμε στην ακρη στους καιρους που ζουμε κανουμε συντηριση αυτο που εχουμε και το εκτιμαμε κιολας το συγκεκριμενο εχει το μοτερ της honda οποτε τι να λεμε....δεν ειναι ολα σκουπιδια επειδη ειναι τετοια μαρκα γνωμη μου παντα....
-
Σιγά εγώ το δικό μου το είχα αφήσει 12000 Km παραπάνω χωρίς να του κάνω Service... (Peugeot 206 1.4)
-
Ο χρήστης mcl12 έγραψε:
:οκ μαν εχεις δικιο λαθος μου....Το οτι εχουμε ροβερ δεν σημαινει οτι ειναι κατι το γελιο και οτι θα πρεπει να το πεταμε στην ακρη στους καιρους που ζουμε κανουμε συντηριση αυτο που εχουμε και το εκτιμαμε κιολας το συγκεκριμενο εχει το μοτερ της honda οποτε τι να λεμε....δεν ειναι ολα σκουπιδια επειδη ειναι τετοια μαρκα γνωμη μου παντα....σεβαστη η αποψη σου στην εποχη μας,απλα οταν πηρα καποιο αυτοκινητο μου εκει εκαναν και κανουν σερβις σε ροβερ και δεν προλαβεναν να ανοιγουν μοτερ και να αλλαζουν φλατζες.....
-
τα συγκεκριμενα εχοθν αρκετα προβληματικα δεν λεω και ιδιαιτερα στα μοτερ τους αυτα ομως οπως τ δικο μου που φοραει honda μοτερ δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα μηχανικα...ειναι 20 σχεδον χρονων αυτοκινητο και ακομα εχει ψυχη με καλη συντηρηση και προσοχη μπορεις να γλυτωσεις τα παντα στα συκγρκριμενα απλα θελουν προσοχη τα νερα του και απο εκει και περα ειναι μια χαρα...για τα κανονικα μοτερ τησ ροβερ δεν μπορω να πω τιποτα επειδη ειναι οντως προβληματικα...παντως το αυτοκινητο οποιος και αν το εχει δει μηχανικος δλδ μου εχει πει οτι το αμαξι απλα ειναι τοπ και σε συγκριση με καινουργια αυτοκινητα διαφορων τυπων ειναι ολα θεμα υπευθινοτητας ανεξαρτητα το τι εχεις...αν σεβαστεις και διατηρισεις σωστα ενα παλιο φαντασου πως θα εχεις ενα καινουργιο απλα ειπαμε προσοχη με τα νερα του και ολα μια χαρα....
ΣΕΡΒΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!!!!!