-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ..ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ COROLLA 93 KAI ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ Φ.Π.Ε(ΦΙΛΤΡΟ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΑΕΡΑ)ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΥΡΜΠΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ..ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ COROLLA 93 KAI ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ Φ.Π.Ε(ΦΙΛΤΡΟ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΑΕΡΑ)ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΥΡΜΠΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
Το φίλτρο/πρόγραμμα/αέρα ΦΠΑ δεν πρέπει να λέγεται;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΦΠΑ23%
-
Ο χρήστης corolla93 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΣΥΜΟΥΛΕΣ ΣΑΣ..ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΝΑ COROLLA 93 KAI ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ Φ.Π.Ε(ΦΙΛΤΡΟ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΑΕΡΑ)ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΧΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟΥΡΜΠΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
Δυστυχώς πεταμένα χρήματα. Για να πάρει λίγο τα πάνω του θέλει περισσότερα απ όσα κοστίζει, οπότε άστο στην ησυχία κ την αξιοπιστία του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το καλυτερο ειναι να μπορουσες να βρεις τον 20v 1.6 που βγαζει καπου 140 αλογα αν δεν κανω λαθος(η 160),αλλιως πραγματικα δεν αξιζει το κοπο.
-
Τετραπετάλουδο συστημα εισαγωγής 20βαλβιδος 1,6σαρης με 160 ίππους . Ότι πρέπει.
Μετα όμως θες οποσδήποτε και φρένα. (20v) -
Bρες ενα τροπετο απο σταρλετ επ82 η απο γκλαντζα βαλτο επανω μαμα 133 αλογα και εισαι οκ εγω αυτο θα εκανα και δε θα το πειραζα καθολου.
-
Και οι 2 λύσεις θέλουν από ένα 3χίλιαρο. Το αμάξι πόσο κοστίζει τώρα? Αξίζει?
-
to amaksi kostizei autin tn stigmi sto 1.5 me 2 xiliarika
-
Βοήθειά μας!
-
Ο χρήστης corolla93 έγραψε:
to amaksi kostizei autin tn stigmi sto 1.5 me 2 xiliarikaΓυρίσαμε στην Δραχμή και δεν το κατάλαβα;;
-
Με τη βενζίνη κοντά στο 2ευρο άντε και το έφτιαξες θα μπορέσεις να το χαρείς ή θα δίνεις και άλλα λεφτά για να το βάλεις υγραέριο;
Βελτιωση ΤΟΥΟΤΑ COROLLA 93