-
Καλησπέρα έχω ένα αυτοκινητο του 2007 και ακομα πληρώνω τις δόσεις του. Εάν έβρισκα να το πουλήσω θα μπορούσε η τράπεζα να διαβιβάσει την κυριότητα του και εγω να συνεχίσω να το πληρώνω με την διαφορά τιμής που βγεί από την πώλησή του?
-
Καλησπέρα έχω ένα αυτοκινητο του 2007 και ακομα πληρώνω τις δόσεις του. Εάν έβρισκα να το πουλήσω θα μπορούσε η τράπεζα να διαβιβάσει την κυριότητα του και εγω να συνεχίσω να το πληρώνω με την διαφορά τιμής που βγεί από την πώλησή του?
-
-
Ο χρήστης kostasvag έγραψε:
Καλησπέρα έχω ένα αυτοκινητο του 2007 και ακομα πληρώνω τις δόσεις του. Εάν έβρισκα να το πουλήσω θα μπορούσε η τράπεζα να διαβιβάσει την κυριότητα του και εγω να συνεχίσω να το πληρώνω με την διαφορά τιμής που βγεί από την πώλησή του?Απ'όσο γνωρίζει για να μπορεί να γίνει η μεταβίβαση πρέπει να αρθεί η παρακράτηση κυριότητας. Για αρθεί η παρακράτηση, πρέπει να ξεχρεωθεί το αυτοκίνητο.
Παρακρατηση κυριότητας