-
Νομίζω ότι η περίπτωση Lapo Elkann έχει υποεκτιμηθεί και δεν έχει λάβει τη δέουσα ανάλυση, οπότε λαμβάνω το θάρρος να ανοίξω ξεχωριστό τοπικό το οποίο τιμητικά κατ' εμέ πρέπει να παραμείνει στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα'.
Ζήτησα απ' τον μπαρμπέρη μου να μου κάνει αυτό το μαλλί αλλά μου είπε πρώτα να βρω και τα γυαλιά...
-
Νομίζω ότι η περίπτωση Lapo Elkann έχει υποεκτιμηθεί και δεν έχει λάβει τη δέουσα ανάλυση, οπότε λαμβάνω το θάρρος να ανοίξω ξεχωριστό τοπικό το οποίο τιμητικά κατ' εμέ πρέπει να παραμείνει στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα'.
Ζήτησα απ' τον μπαρμπέρη μου να μου κάνει αυτό το μαλλί αλλά μου είπε πρώτα να βρω και τα γυαλιά...
-
-
Στην Ελλάδα, τα γυαλιά Italia Independent διατίθενται από την εταιρεία Showcase και αν θέλετε να μάθετε σε ποια καταστήματα θα τα βρείτε αρκεί να τους στείλετε ένα email στη διεύθυνση: iinfo@show-case.gr
Οριστε.Ξεκινα απ τα γυαλια λοιπον,αν και ο τυπος ειναι μοναδικος (οπως κι εσυ )
Υγ:Θα πρεπει ΠΑΝΤΑ να φορας αποχρωσεις του γκρι και του μπλε κοστουμι...
-
Και κάπως έτσι ανέβηκε αυτομάτως επίπεδο το φόρουμ. Σίγουρα πολλοί θα ζηλέψουν αυτό το όμορφο αγόρι και θα προσπαθήσουν να του μοιάσουν αλλά μάταιος κόπος...
-
Το επόμενο level είναι το λαμέ μοκασίνι που δεν είναι παίξε γέλασε.
-
Beat that...
-
Είναι μορφή και το έχει το εκσυζητημένο. Γιατί μπορεί. Στην πούτσα του ολα και έχει τα φράγκα να μην του τη λέει κανείς. Του βγαίνει φυσικά. Σκέψου Ron Dennis να κάνει το ίδιο. Με την καμία.
Στηρίζουμε Lapo, γυφτοφεραρι, τραβέλια και κόκες.
-
Καβαλάει και κάνα ανταγωνιστικό που και που. Και κυκλοφοράει και με Q5! Οποία τιμή!!
Είναι και άμπαλος ο άτιμος.
Δίπλα του εν τω μεταξύ πρέπει να κάθεται ο τραγουδιστής των Marron 5 και τον δίνει στεγνά ότι έκανε μαλακία! Και τον κράζει και η Ισπανίδα!
-
-
Ζηλεύεις Κορσέ?
-
Η Ελένη Πετρουλάκη με γυαλιά Italia Independent
O Γιώργος Πρίντεζης, παίκτης του μπασκετικού Ολυμπιακού, με γυαλιά Italia Independent
Oι Vegas, γκρουπάκι που παίζει δυνατά τον τελευταίο καιρό, με οπτικά, ένδυση και υπόδηση Italia Independent
Δε σας κρύβω ότι φέτος ένα από τα αγαπημένα μου t-shirt είναι ένα Italia Independent με την union jack στα ιταλικά χρώματα
-
Ντάξει το γυαλί του Πρίντεζη είναι για τσόντα δεκαετίας '80.
Busse πας γυρεύοντας.
Το μπλουζάκι που σου αρέσει να το βάλεις με πράσσινο λαμέ μοκασίνι αλλιώς δεν ανεβαίνεις level.
Το παντοφλικό των Vegas δεν μου αρέσει.
Σε αντίθεση με το κάτωθι υπόδημα (και τετράτροχο)
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δε σας κρύβω ότι φέτος ένα από τα αγαπημένα μου t-shirt είναι ένα Italia Independent με την union jack στα ιταλικά χρώματα
Τισερτάρα!
Επίσης αυτό το ψυγείο ήθελα να το βάλω στο στουντιάκι μου που έχω και την Ιταλική σημαία βαμμένη στον τοίχο αλλά είναι πολύ ακριβό το ριμάδι και το εγκατέλειψα το project.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ντάξει το γυαλί του Πρίντεζη είναι για τσόντα δεκαετίας '80.Busse πας γυρεύοντας.
Το μπλουζάκι που σου αρέσει να το βάλεις με πράσσινο λαμέ μοκασίνι αλλιώς δεν ανεβαίνεις level.
Το παντοφλικό των Vegas δεν μου αρέσει.
Το γυαλί του Πρίντεζη είναι μόδα όπως και τα άλλα, με διαφορετικό χρώμα του βραχίονα και καθρεπτίζον τζάμι.
Το μπλουζάκι το φοράω με σκισμένο Replay ή κόκκινη βερμούδα, πατούμενο μπλε μοκασίνι με tassels hugo boss ή sneaker με χρατς χρατς prada
Αυτά τα παντοφλικά είναι μόδα επίσης. Η TOM'S έχει πολλά σχέδια
Τισερτάρα!
Έχει ραφές ανάποδα ραμμένες και πίσω στη ράχη γράφει 'ROCK SAVES ITALY .'
-
Για δώσε ινφο που τα βρίσκουμε και φυσικά μη μου πεις ότι παίζουν σε τίποτα τιμές dsquared...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για δώσε ινφο που τα βρίσκουμε και φυσικά μη μου πεις ότι παίζουν σε τίποτα τιμές dsquared...http://www.italiaindependent.com/eng/sh ... /1/Fashion
50euro το πήρα. Κατέβα κάτω στο λινκ να το βρεις.
Οι τιμές είναι αλλόκοτες. Σε άλλα κοπανάει στο κεφάλι, σε άλλα είναι νορμάλ.
Τώρα για το χειμώνα έχω βάλει στο μάτι το φούτερ με την κουκούλα και italian union jack.
Μεταφορικά δεν χρεώνεσαι. Έρχονται ταχύτατα με DHL.
Παρακαλάω να έρθει ο Lapo να κάνει καμιά επένδυση στην Ελλάδα, αλλά μην πάει και ανοίξει Italia Independent στην Κέρκυρα ή στη Μύκονο. Μια χαρά μαγαζιά μπορεί να βρει στο Κολωνάκι.
Τα οπτικά τα φέρνει ο Κόκκορης, έχει μαγαζί στη Γλυφάδα, στο river west και στην Aράχωβα. -
Το γαλάζιο (μπλε ανοιχτό) μοκασίνι γαμεί.
Από εκεί και πέρα.
Ένα διακριτικό καπελάκι τώρα που χει ήλιο.
Αν βαρεθήκατε να παίρνετε βιβλία στον παππού σας, υπάρχει εναλλακτική.
Και τέλος κάτι σε πιο στυλ Τζανετάκος για το καλοκαίρι.
-
Eddie μπέκα εδώ
https://www.facebook.com/ItaliaIndependent?ref=ts
και θα βρεις υλικό -
Η φαντασίωση κάθε γύφτου που πουλάει πεπόνια.
Περί Lapo Elkann και κυριλέ αντρικής μόδας