-
καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα!!!
ειμαι κατοχος ενος grande punto sporting 1.4 του 2006 απο σημερα.
παιδια την πατισα,ειδα οτι δεν υπαρχει ουτε φιλτροκουτι ουτε φιλτρο αερος στον κινητηρα. θα δω απο δευτερα τι θα μου πουν εκει που το αγορασα...αλλα μια και οποιος το κατεχει το θεμα ας μου πει λυσεις....σας ευχαριστω εκ το προτερων και αν πρεπει να μετακινηθει η συζητηση σε αλλο χωρο να το κανω.απλα ειμαι λιγο μεγαλος και με την τεχνολογια τα εχω λιζο χαλια... να μου ειστε παντα καλα ολοι ,γεροι και να προσεχετε στο δρομο!!!
-
παιδια την πατισα,ειδα οτι δεν υπαρχει ουτε φιλτροκουτι ουτε φιλτρο αερος στον κινητηρα. θα δω απο δευτερα τι θα μου πουν εκει που το αγορασα...αλλα μια και οποιος το κατεχει το θεμα ας μου πει λυσεις....σας ευχαριστω εκ το προτερων και αν πρεπει να μετακινηθει η συζητηση σε αλλο χωρο να το κανω.απλα ειμαι λιγο μεγαλος και με την τεχνολογια τα εχω λιζο χαλια... να μου ειστε παντα καλα ολοι ,γεροι και να προσεχετε στο δρομο!!!
-
-
Ο χρήστης θεοδωρος1 έγραψε:
καλησπερα στην παρεα και καλως σας βρηκα!!!ειμαι κατοχος ενος grande punto sporting 1.4 του 2006 απο σημερα.
Kαλως ηλθες.
Αυτο θα πει 'αγορασες γουρουνι στο σακι'!!!
Καλα, ουτε το καπο δεν ανοιξες; -
Να τους ζητήσεις να βάλουν το εργοστασιακό σύστημα και όχι βλακείες αφτερμαρκετ.
Να τους πεις ότι αλλιώς θα πας σε δικηγόρο γιατί αυτό είναι κρυφό ελάττωμα του αυτοκινήτου.
-
παιδια εχετε δικιο απολυτο που μου τα χωνετε!!!!! ανοιξα καπο κλπ κλπ κλπ !!κολησε το μυαλο παιδια !!!εβλεπα τον κενο χωρο στο αυτοκινητο και μαλιστα ρωτησα ετσι ειναι εκει?ναι μουπε !!κολησε το μυαλο μιλαμε παιδια!!!!!
η πλακα ειναι που μουπε οτι αλλαξε ολα τα φιλτρα και του αερος.
την δευτερα θα εχουμαι ντραβαλα!!χαχαχαχαχα!!βρε εσεις παιδια και παει καλα στο δρομο το ατιμο!!!!
παντως σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας!!ιδωμεν!!!
α να ρωτησω προτιμοτερο ειναι να βαλω οπως ειναι απο την μαμα φιατ η μπαινει και τιποτε αλλοεκει? -
Μπορεις αντι για φιλτροκουτι να βαλεις μια φιλτροχοανη,ενα βαρελακι. Αλλα επειδη οπως ειπες και εσυ ακομα δεν το κατεχεις και πολυ το αθλημα βαλε το εργοστασιακο φιλτροκουτι και μετα αφου διαβασεις 2-3 πραγματα αρχισε τις μοντιφιες. Ερωτηση το αμαξι δηλαδη τωρα κινειται χωρις φιλτρο αερος; πως γινεται αυτο; Εννοω ο σωληνας παει ολο τον αερα στην εισαγωγη χωρις να φιλτραρεται καπου για τις σκονες κ.λ.π?
-
φιλε black92s η πλαστικη σωληνα ειναι στον αερα. δεν εφαπτετε πουθενα!επρεπε κανονικα αυτη να πηγαινε στο φιλτροκουτι.δουλευει μια χαρα το αυτοκινητο.βεβαιως επειδη εχει υπολογιστη ταξιδιου μου διχνει την μια να καιει 10 λιτρα στα 100 αλλωτε 16 λιτρα στα 100 αλλωτε με 7 λιτρα....σχεδον με την ιδια ταχυτητα με μικρες αυξομοιοσεις στο γκαζι που δεν δικαιολογουν την τοση μεγαλη αποκλιση!!!
σε ευχαριστω για την απαντηση! -
Ο χρήστης θεοδωρος1 έγραψε:
φιλε black92s η πλαστικη σωληνα ειναι στον αερα. δεν εφαπτετε πουθενα!επρεπε κανονικα αυτη να πηγαινε στο φιλτροκουτι.δουλευει μια χαρα το αυτοκινητο.βεβαιως επειδη εχει υπολογιστη ταξιδιου μου διχνει την μια να καιει 10 λιτρα στα 100 αλλωτε 16 λιτρα στα 100 αλλωτε με 7 λιτρα....σχεδον με την ιδια ταχυτητα με μικρες αυξομοιοσεις στο γκαζι που δεν δικαιολογουν την τοση μεγαλη αποκλιση!!!
σε ευχαριστω για την απαντηση!Αυτο που βλεπεις ειναι η στιγμιαια καταναλωσει και για αυτο αλλαζει τοσο γρηγορα.Καλο ειναι να μην δουλευεις τον κινητηρα χωρις φιλτρο.Η σκονη θα σου κανει ζημια .
-
Για βάλε μια φωτογραφία από τον χώρο του κινητηρα.
-
απλα αν καποιος φιλος εχει το ιδιο θα μπορουσε να με διαφωτησει περισσοτερο γιατι βρε παιδια λεω για φιλτροκουτι αλλα δεν το εχω δει πως ειναι κιολας!!!!!!μην γελατε βρε !!για το συγκεκριμενο μοντελο λεω!!!δεν ειμαι τοσο ασχετος ,απλα κολησε ειπαμε το μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για βάλε μια φωτογραφία από τον χώρο του κινητηρα.φιλε μου αυριο θα πω στον πιτσιρικα μου που κατεχει το θεμα του pc να βαλει φωτο........
-
Eιναι το μαυρο κουτι αριστερα,κατω απο το λευκο δοχειο -
ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας!
ουφ ωρε εχω πελαγωσει!!!!!!το πηρα για τον πιτσιρικα ,το βρηκα και σε καλη τιμη .υπηρχαν και κανα δυο που το γλυκοκοιταζαν και λεω να προλαβω να το κλεισω γιατι θα τοχανα!!!!
μου εκανε σερβις ομως και μου αλλαξε μπουζια ,λαδια φιλτρα[ αερος ] τακακια καινουργια μπρος πισω ,πλυμενο σιδερομενο και το αρπαξα! -
BILL33 καλε μου ανθρωπε ευχαριστω! αυτο που μου διχνεις δεν το εχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θυμησου να φερω τις γουρνοπουλες μουκαι τα μπιρονια μου να κερασω!!!!μπιλη αυτο ειναι.....ειδα το φως το αληθινον!!! α τον π@υστη θα τον φαω την δευτερα!!!!!!!!!!!
-
Μήπως έβγαλε το φιλτροκούτι να αλλάξει το φίλτρο και ξέχασε να το ξαναβάλει;
-
μπιλη αυτο ειναι το τουρμπαντο βλεπω....αυτο το δοχειο πισω απο το φιλτρο ουτε και αυτο το εχει!!!!ισως γιατι το δικο μου ειναι το 1.4 το σπορτικ.αν βαλεις καμια φωτο με το δικο μου νια και το κατεχεις το θεμα ισως να ξεστραβοθω αδερφε!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως έβγαλε το φιλτροκούτι να αλλάξει το φίλτρο και ξέχασε να το ξαναβάλει;γερομπισμπικης εσυ γερο μουρτιαρης εγω ενα εχω να πω!!!!!!!!!!!!ευτυχως που υπαρχει και η δικια μας γενια και δινουμαι χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι τουτα τα νεα παλλουκαρια ειναι μονο για πες πες πες!!!!!
Φιλτροκούτι Grande Punto 2006