-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν διαφωνω, απλα κανω μια υποσημειωση για να δειξω οτι η αρνηση μεταφορας του αυτοκινητου καθε 3+λιγο απο το καθε τυχαιο αγνωστο, απο το καταστημα στο 'οπουδηποτε' (για να βαλουμε μεσα και τη μεταφορα για ελεγχο σε συνεργειο) δεν σημαινει αναγκαστικα οτι εχει κατι να κρυψει, για το συγκεκριμενο αμαξι.
Θεωρω οτι η μεταφορα σε συνεργειο και η εξοδος για testdrive ειναι μερος της δουλειας τους. σαν το μινιμουμ που θα πρεπε να κανουν. αν σε αφηνει ο ιδιωτης για τον οποιο εχει μεγαλυτερη σημασια το αυτοκινητο του απο οτι για τον μαντρα τοτε γιατι να παω στον μαντρα ? για τον βιολογικο των 60 ευρω?
-
Έχει κανείς να πει καμιά καλή κουβέντα για έμπορο στην Βόρεια Ελλάδα παιδιά?
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Έχει κανείς καλή ή κακή εμπειρία σε σχέση με την AutoValue στη Μεταμόρφωση?
Δεν εχω πάει ποτε αλλα περνάω συνέχεια απ έξω και μου εχει κάνει θετική εντύπωση η πολύ ωραία γκάμα που πάντα εχει και οτι εχω δει πάνω απο 3 φορές να πλένουν και να προσέχουν τα οχήματα. Δεν μου φάνηκε για Μαστρο Μητσος , επαναλαμβάνω δεν εχω πάει ποτε .
Sent from my iPad using Tapatalk
Θετικότατες εντυπώσεις...
Προμηθευτικά αυτοκίνητο απο την συγκεκριμένη εταιρεία αρχές καλοκαιριού..
Δεχτηκαν έλεγχο απο τεχνικό δικό μου , οπως επίσης και test drive...
Δινουν εγγύηση 1 έτους για μηχανικά μέρη & οτι είναι ατρακαριστο το αυτοκινητο... -
Έχει ακουστεί τπτ για τον Autounit ΒΕΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ?
-
Καλησπέρες!! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για την auto marin? Τα αυτοκίνητα που έχουν είναι με πραγματικά χιλιόμετρα ή γυρνάνε πίσω τα κοντερ? Γενικώς διαβαζω πολλά παράπονα για το σερβις τους και τις εγγυήσεις που υποτίθεται ότι δίνουν αλλά δεν διαβαζω για την ώρα παράπονα για τα αυτοκίνητα που πουλάνε. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προσωπικές εμπειρίες από όσους έχουν περάσει απο εκεί καθώς πιστεύω πως αρκετοί θα έχουν μπει σε μια τόσο μεγάλη αλυσίδα αγοράς μεταχειρισμένων. Ευχαριστώ πολύ!!
-
Εγώ έκανα ανταλλαγή το 207 με το Παντάκι που έχω τώρα, στην AutoMarin (Γλυφάδα) πριν δύο μήνες.
Έχει και θετικά η εν' λόγω επίχειρηση έχει και αρνητικά.Τα υπόλοιπα μόνο με PM.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Νέος στο φόρουμ και αν και πήρα απάντηση , θα το υποβάλλω το ερώτημα. Διάβασα αρκετά εδώ μέσα ώστε να με αποθαρρύνουν αλλά επειδή πρόκειται για σχεδόν διετίας αμάξι και κάποιος έλεγε ότι παρά τα γυρισμένα χιλιόμετρα άξιζε ας το θέσω και όποιος θέλει να πει κάτι ευχαρίστως να το ακούσω. Πρόκειται για αυτό
Τα χιλιόμετρα είναι νορμάλ για 2ετίας. Τσέκαρε τα βασικά, αν έχουν κατέβει ποτέ οι προφυλακτήρες, να κάθετε σωστά το καπό και να είναι ίσες οι αποστάσεις στα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών, δες τα τζάμια να μην έχουν αλλαχθεί κι αν έχουν τσέκαρε ενδελεχώς την πλευρά στην οποία αλλάχθηκαν. Αν νομίζεις ότι είναι εντάξει κάνε του ένα έλεγχο σε κανένα δικό σου φανοποιό, φρόντισε να κουμπώσει και σε κανένα εγκέφαλο για να δεις τον κινητήρα μην έχει τίποτα κουφό και καθάρισες.
Αλιβιζατος Βριλλησια εγγυηση στα γυρισμενα χιλιομετρα. Οποιος ενδιαφερεται για περισσοτερες πληροφοριες με προσωπικο μηνυμα
unqte -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Νέος στο φόρουμ και αν και πήρα απάντηση , θα το υποβάλλω το ερώτημα. Διάβασα αρκετά εδώ μέσα ώστε να με αποθαρρύνουν αλλά επειδή πρόκειται για σχεδόν διετίας αμάξι και κάποιος έλεγε ότι παρά τα γυρισμένα χιλιόμετρα άξιζε ας το θέσω και όποιος θέλει να πει κάτι ευχαρίστως να το ακούσω. Πρόκειται για αυτό
Τα χιλιόμετρα είναι νορμάλ για 2ετίας. Τσέκαρε τα βασικά, αν έχουν κατέβει ποτέ οι προφυλακτήρες, να κάθετε σωστά το καπό και να είναι ίσες οι αποστάσεις στα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών, δες τα τζάμια να μην έχουν αλλαχθεί κι αν έχουν τσέκαρε ενδελεχώς την πλευρά στην οποία αλλάχθηκαν. Αν νομίζεις ότι είναι εντάξει κάνε του ένα έλεγχο σε κανένα δικό σου φανοποιό, φρόντισε να κουμπώσει και σε κανένα εγκέφαλο για να δεις τον κινητήρα μην έχει τίποτα κουφό και καθάρισες.
an milas gia ton alivizato nai einai diashmos gia ta diesel me gyrismena xiliometra. ena thelfono sto synhgoro tou katanaloth tha se diafothsei gia to poion tou. as mhn kourazomaste otan to synergeio sou egeirei amfivolies kati kserei. apla den to lene kathara. opoios to katalavei. gia ton kalo eboro den tha milhsoune efkola giati einai egyhsh. o alivizatos pali einai aggyshs gia ena pragma gia ta katevasmena xiliometra. exei graftei polles fores se afto to site apo polous. unqte -
Ο χρήστης MIMIKAP έγραψε:
an milas gia ton alivizato nai einai diashmos gia ta diesel me gyrismena xiliometra. ena thelfono sto synhgoro tou katanaloth tha se diafothsei gia to poion tou. as mhn kourazomaste otan to synergeio sou egeirei amfivolies kati kserei. apla den to lene kathara. opoios to katalavei. gia ton kalo eboro den tha milhsoune efkola giati einai egyhsh. o alivizatos pali einai aggyshs gia ena pragma gia ta katevasmena xiliometra. exei graftei polles fores se afto to site apo polous. unqteΚανε εναν κοπο μονον και γυρισε το στα Ελληνικος.
-
Ο χρήστης theodosis5 έγραψε:
Νέος στο φόρουμ και αν και πήρα απάντηση , θα το υποβάλλω το ερώτημα. Διάβασα αρκετά εδώ μέσα ώστε να με αποθαρρύνουν αλλά επειδή πρόκειται για σχεδόν διετίας αμάξι και κάποιος έλεγε ότι παρά τα γυρισμένα χιλιόμετρα άξιζε ας το θέσω και όποιος θέλει να πει κάτι ευχαρίστως να το ακούσω. Πρόκειται για αυτόΜΑΚΡΙΑ !!! Ο τύπος είναι απατεώνας αποδεδειγμένα και με στοιχεία! Σε ελληνικό αυτοκίνητο (που σημαίνει ότι ήταν πολύ εύκολη η εξακρίβωση των στοιχείων) γύρισε τα χιλιόμετρα από 103.000 σε 41.000. Φαντάζεσαι τι πάρτυ θα κάνει με τα εισαγόμενα ντιζελάκια...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
ΜΑΚΡΙΑ !!! Ο τύπος είναι απατεώνας αποδεδειγμένα και με στοιχεία! Σε ελληνικό αυτοκίνητο (που σημαίνει ότι ήταν πολύ εύκολη η εξακρίβωση των στοιχείων) γύρισε τα χιλιόμετρα από 103.000 σε 41.000. Φαντάζεσαι τι πάρτυ θα κάνει με τα εισαγόμενα ντιζελάκια...
+1000
ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
Περυσι τον σεπτεμβρη είχαμε παει με ενα ξαδερφο μου που εψαχνε για μινι ντιζελ να δουμε ένα μινι καουντρυμαν ντιζελ. Ηταν εισαγωγης από ολλανδια μοντ 2011 σε γκρι χρωμα με 77000 χλμ εάν θυμαμαι καλα στο κοντερ. ηταν φουλ εξτρα αλλα του ελλειπαν αρκετα χλμ (πρεπει να χαθηκαν στο δρομο από ολλανδια-ελλαδα αλλα 100000χλμ και το βιβλιο σερβις μαζι) και οι θολοι ειχαν ακομη αλατι παρ όλα τα πλυσίματα που του ειχαν κανει. ο ανθρωπος ηταν απαράδεκτος. μιλουσε σαν νταλικέρης. μονο που κοιταξα τα τζαμια για να δω τις ημ/νιες πηγε να με φαει.....
Δεν κοιτανε ένα αμαξι στα τζαμια για να καταλάβεις εάν είναι τρακαρισμενο....μου λεει. Χαιδεψε την λαμαρινα και αμα εισαι μαγκας θα καταλάβεις εάν είναι ξαναβαμμενο...συνεχισε. Αλλα το παιζεται ολοι γνωστες, ξερολλες και λαμαριναδες μου λεει μεσα στα νευρα του....Παμε μεσα στο γραφειο να ζητήσουμε να δουμε το βιβλιο σερβις. Μας λεει άλλος πωλητης με επισης υφακι και εντελως απλα και φυσιολογικα ότι ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....!!!! Αλλα μπορούμε να στειλουμε ένα μειλ στην ολλανδια και να μας στειλουν τα σερβις από την αντιπροσωπεια εκει.
Αυτό ηταν . Σηκωθήκαμε και φυγαμε χωρις να χασουμε άλλο χρονο. θελαμε να δουμε και αλλα αυτ/τα.Συγνωμη εάν σας κουρασα....
-
Παρομια εμπειρια ειχα κι εγω προ 2 ετιας για μια B class που ενδιαφερομουν και βρηκα περιπου ιδια αντιμετωπιση , (ισως λιγο πιο αδιαφορη αλλα η κεντρικη ιδεα ειναι η ιδια) ....
Μαλιστα φευγοντας αναρωτηθηκα πως μπορει και πουλαει με τετοιο στυλ και βγαζει και τα εξοδα του μαγαζιου ..
Αυτη παραμενει ακομη η απορια μου....εκτος κι αν καπου ειμαι λαθος που θελω μεταχειρισμενο με πραγματικα χλμ !!!!
-
την ιδια απορια εχω κι εγω φιλε μου...και απατεωνας και αγενεστατος????!!!! ειναι δυνατον να υπαρχει ακομα?
-
Μερικων οι κωλοι τα θελουν.. Χρυσο εκανα γνωστο να μη παρει αμαξι απο εκει, οχι απλα πηρε εχει να λεει και τα καλυτερα.. 3ετιας 2λιτρο με ουτε 25,000km πηρε. Φυσικα θα εχει και καλα αμαξια.
Για τον συγκεκριμενο αγενεστατο πωλητη εχω ξαναδιαβασει και ειναι σε ενα απο τα καταστηματα.Αττικη εχει 3 καταστηματα ο εν λογω. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μερικων οι κωλοι τα θελουν.. Χρυσο εκανα γνωστο να μη παρει αμαξι απο εκει, οχι απλα πηρε εχει να λεει και τα καλυτερα.. 3ετιας 2λιτρο με ουτε 25,000km πηρε. Φυσικα θα εχει και καλα αμαξια.
Για τον συγκεκριμενο αγενεστατο πωλητη εχω ξαναδιαβασει και ειναι σε ενα απο τα καταστηματα.Αττικη εχει 3 καταστηματα ο εν λογω.Στα 25000 χλμ βαλε και τον ασσο μπροστα (1)25000 χλμ που ελειπε και είναι κομπλε. να φανταστω ο γνωστος σου δεν το εκανε ελεγχο πριν το παρει.... μπορει να ηταν ατρακαριστο δε λεω... αλλα από χλμ..... φανταζομαι και εσυ το ιδιο με μενα θα σκέφτηκες φιλε μου. Ο αγενεστατος μπραβος πωλητης -και όχι νταλικέρης που εγραψα πιο πανω- δεν εχω κατι με το επαγγελμα τους, το διορθωνω και ζηταω και συγνωμη, ηταν στο κατάστημα της λ.πεντελης 1 περυσι το σεπτεμβρη που είχαμε παει εμεις. δεν ξερω εάν εχει παρει προαγωγη και είναι αλλου πλεον.
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
Ο αγενεστατος μπραβος πωλητης -και όχι νταλικέρης που εγραψα πιο πανω- δεν εχω κατι με το επαγγελμα τους, το διορθωνω και ζηταω και συγνωμη, ηταν στο κατάστημα της λ.πεντελης 1 περυσι το σεπτεμβρη που είχαμε παει εμεις. δεν ξερω εάν εχει παρει προαγωγη και είναι αλλου πλεον.Χαχαχα... μιλάμε τώρα για μια μάντρα αυτοκινήτων
που τα μεταχειρισμένα ξεχειλίζουν παρκαρισμένα στο μισό μέτρο πεζοδρόμιο μπροστά, εννοείται χώρος για πεζούς ίχνος
και καταλαμβάνουν τη λωρίδα στην κάθοδο της Πεντέλης που στρίβει δεξιά για Αττική οδόκαι επειδή δεν είναι αρκετό
είχε καταλάβει με δικά του μεταχειρισμένα τη μία λωρίδα από την οδό Αττικής κάθετη στη λεωφόρο Πεντέληςαλλά και ξανά επειδή είναι ωραίος και μάγκας
είχε παρκάρει ασφυκτικά και άλλα μεταχειρισμένα πάνω και πέριξ των σταθμών του Προαστιακού
τόσο στην μια πλαυρά στην άνοδο όσο και στην άλλη πλευρά στην κάθοδο της Πεντέληςμέχρι και σε απόσταση μισού ενός χιλιομέτρου παρακάτω στην Πεντέλης είχε παρκάρει
μιλάμε δικά του φόρα παρτίδα με τα αυτοκόλλητα, και απινακίδωτα φυσικά
Τώρα έχει βρει και μια αλάνα σε μια γειτονιά από πίσω και έχει απλώσει το στόλο
πάνω που ήξεραν οι γείτονες και έβαζαν κανένα αμάξι χρόνια τώραθα πάνε καλά οι δουλειές, η μαγκιά βοηθάει μάλλον...
-
Το ξερω. Το βλεπω χρονια στις αγγελειες του. Γιατι δεν τον γραφει ο δημος και η τροχαια; Μην το ψαχνεις.
-
Και εγώ είχα πάει πέρυσι να δω μικρό για λογαριασμό φίλου.
είδα fiesta diesel με 40,000χλμ... Οι δίσκοι είχαν νύχι ήταν για πέταμα. Δύσκολα τα 40,000χλμ λοιπόν. Μετά είδα ένα swift που είχε 7,000χλμ αλλά το είχε στο υπόγειο. Όταν ξεκινήσαμε κουβέντα για το οικονομικό 'δόσεις δεν κάνω οι τιμές που σου λέω είναι μετρητα. Αν θες δόσεις να στειλουμε στην τράπεζα και αν πάρουμε έγκριση κοιτάς το αυτοκίνητο. Τύπος με παρόμοια συμπεριφορά με αυτό που περιγράφετε πιο πάνω... -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το ξερω. Το βλεπω χρονια στις αγγελειες του. Γιατι δεν τον γραφει ο δημος και η τροχαια; Μην το ψαχνεις.http://xeftilismenoi.blogspot.gr/2012/0 ... -cars.html
-
Έχει κανένας άποψη για αυτόν http://toyota-polis.car.gr/cars/
Έμποροι μεταχειρισμένων