-
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Το καλό είναι ότι δέχτηκε να το πάω σε αντιπροσωπεία για να το τσεκάρουν, είμαστε σιγουροι όμως ότι το μηχάνημα της αντιπροσωπείας θα δείξει την αλήθεια? καταγράφονται όλα?
-
Καλα υπολογιζε τα πραγματικα χλμ τουλαχιστον επι 3 (μην πω 4) για να χεις μια εικονα γιατι βλεπω τον μαντρα ν ανοιγει σαμπανιες μετα εις υγειαν σου. Και μαντρα μαλιστα στη Λαμπρακη...
Δεν θα δειξει τιποτα το μηχανημα (?), μην τρεφεις αυταπατες -
θα το παω στον Δημακη, μου είπε θα το κανει φυλλο και φτερο!!θα το ψαξει και με την πινακιδα!
-
Ο χρήστης conkal έγραψε:
μου φαινεται απιθανο να παρει καποιο station (αρα για ταξιδια με οικογενεια και πραγμα μεσα ) και να κανει 2500 χλμ το χρονο και να το πουλησει μετα κιολας στο ενα τριτο της τιμης του σε μαντρα.
Τα 2500χλμ το χρόνο από που προκύπτει;
Μοντέλο 2010 με 60000χλμ.
Δηλ. 12000χλμ το χρόνο, αν υποθέσουμε ότι είναι ακριβώς 5 ετών.
Θεωρητικά είναι νορμάλ τα χιλιόμετρα, αν πράγματι το αυτοκίνητο είναι ελληνικό και δεν έχει έρθει από εξωτερικό. -
θα δούμε τις επόμενες μέρες..
-
βαλε το Δημακη να σου το δωσει γραπτως για τα χλμ και οτι δεν εχει προβλημα. Τα λογια ειναι αερας και μετα που θα πιαστεις οταν αποκαλυφθει η απατη. Βρισκεις με το γραπτο ακρη εαν ειναι επισημη αντιπροσωπια της Audi, τους ζητας ευθυνες. Αν δεν ειναι επισημη, τρεχα γυρευε. Δες και απο το ΚΤΕΟ τα χλμ!
Πιθανα παντως να ειναι αληθινα, που να κατεβαινεις Αθηνα, να κανεις χλμ με την μαουνα -
Ο ίδιος ο έμπορος μου δίνει εγγύησή χίλιομετρων και εγγύησή ότι είνσι άβαφο. Αυτά είναί ισχυρά τεκμηρια σε περίπτωση απάτης. Απτήν αλλη πλευρά, αν δεν ταβρει ο Δημάκης τα χίλιομετρα με το μηχανήμα. .τότε ούτε εγώ πρόκειται να μάθω αν είναί τα πράγματικα ή όχί.. .
-
Ο χρήστης fotism έγραψε:
Καλημέρα, είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ.Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του θέματος και ειλικρινά έχω προβληματιστεί αρκετά.Λόγω δύο μικρών παιδιών είχα σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο station ,μου έκανε και σχετικά καλό διακανονισμό.Αλλά από αυτά που διαβάζω μου φαίνονται ύποτα τα χιλιόμετρα, βέβαια δίνει εγγύηση χιλιομέτρων..
τι να πω..Στον συγκεκριμενο του εχουμε επιστρεψει πισω golf 6 με απειλες δικαστηριων για απατη λογω γυρισμενων χιλιομετρων το 2013 ...
Μακρια ... -
να τα μας..βγαινουν ένα ένα!!κάνει θαύματα το ίντερνετ!σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
μου φαινεται απιθανο να παρει καποιο station (αρα για ταξιδια με οικογενεια και πραγμα μεσα ) και να κανει 2500 χλμ το χρονο και να το πουλησει μετα κιολας στο ενα τριτο της τιμης του σε μαντρα.
Τα 2500χλμ το χρόνο από που προκύπτει;
Μοντέλο 2010 με 60000χλμ.
Δηλ. 12000χλμ το χρόνο, αν υποθέσουμε ότι είναι ακριβώς 5 ετών.
Θεωρητικά είναι νορμάλ τα χιλιόμετρα, αν πράγματι το αυτοκίνητο είναι ελληνικό και δεν έχει έρθει από εξωτερικό.προκυπτει μαλλον οτι επαθα εγκαφαλικο ... για καποιο λογο ειδα κατι αλλο , με βαρεσε η βιασυνη και η δουλεια στο κεφαλι
θα το διορθωσω , συγγνωμη... 60000 μια χαρα ειναι ...
ΔΕν ξερω αν μπορουν ολες οι αλλαγες να φανουν στο 'μηχανημα' παντως. ψαξτο και βλεπεις
-
Καλά δεν έγινε και κάτι για να ζητάς και 'συγνώμη'.
Απλά μου έκανε εντύπωση.Πάμε παρακάτω. Όσο αφορά τα χιλιόμετρα, αν επιτρέπεται έλεγχος σε εξουσιοδοτημένο τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Επίσης παρατήρησα σε συνεργείο που πήγα ότι ο έλεγχος μπορεί να γίνει και με φορητό διαγνωστικό ή και με λάπτοπ. Οπότε αν υπάρχει διαθέσιμος μηχανικός από κάποιο συνεργείο μπορεί να πάει στην εμπορία και να το ελέγξει. -
εχεις δικιο για το φορητο αλλα το ''καλο'' ειναι βαρυ.δεν κουβαλιεται ευκολα.και στο κατω κατω αν εισαι καθαρος δεχεσαι τον ελεγχο εκτος εδρας...
-
Μου λέει από το τηλέφωνο οτι το αμάξι είναι ατρακάριστο κλπ. Του λέω οτι θα κάνω 60 χλμ δρόμο για να το δώ κι να μου πεί την αλήθεια για να μην παω τζάμπα. Όχι, Όχι λέει, είναι τέλειο. Πάω από κοντά και διαπιστώνω οτι κάποτε ήταν yaris. Βαμμένο από γιαγιά με parkinson, ρωγμές στον στόκο στις κολόνες, σκισμένα καθίσματα, άλλο χρώμα τιμόνι, ξεκολλημένες μοκέτες, διαφορετική δαγκάνα από τη μια μεριά κ.α. Του λέω ρε μπάρμπα δεν σε ρώτησα από το τηλ. αν είναι οκ? και μου την είπε κιόλας οτι είμαι περίεργος και οτι μτχ ψάχνω όχι καινούργιο. Τι να του πείς????????
-
Καμια αντιπροσωπεια δεν μπορει να δει χιλιομετρα μεσω obd ...
Μονο αρχειο συντηρησης και να βγαλει συμπερασμα απο αυτο ... -
ωραια ναι κριμα που την πατησες, αλλα που θες να καταλήξεις ?
μπορεις να βαλεις την αγγελια του στο car μπας και σωσεις κανενα, αλλα τι αλλο ? εκτος αν θες να πουμε εμπειριες απο κακες αγγελιες οποτε παω πασο
-
Δεν ειδες φωτος πριν πας ???
-
Καλα οι φωτο δεν λενε κατι πχ. πηγα να δω αυτο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5604182/
Απο τις φωτο φαινεται μια χαρα ... απο κοντα ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ . μιλαμε για χαρακιες οχι γρατσουνιες και εχει και μικροτρακαρισματα γυρω γυρω.
-
Κατά καιρούς θα πρέπει να υπενθυμίζουμε ότι το παρόν θέμα είναι 'Έμποροι μεταχειρισμένων με καλές συστάσεις'.
Οποιαδήποτε ανάρτηση μέλους που δεν έχει σχέση με τον συγκεκριμένο τίτλο θα σβήνεται άμεσα.
Για αρνητικά περιστατικά και προβλήματα υπάρχουν άλλοι εξειδικευμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που μπορούν άμεσα να λάβουν γνώση και να επιληφθούν των θεμάτων. -
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Καμια αντιπροσωπεια δεν μπορει να δει χιλιομετρα μεσω obd ...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ συμφορουμίτη. Έγινες αιτία να ψάξω κάτι που δεν ήξερα και έμαθα... Γιατί γνωστός μου είχε πει ότι εκεί φαίνονται πάντα τα χιλιόμετρα... Aλλά μάλλον έχεις δίκιο.
Αυτό πάντως που είναι πραγματικά σοκαριστικό είναι το πόσο ευκολα αλλάζουν τα χιλιόμετρα δείτε πχ https://www.youtube.com/watch?v=Cp78pUriiG8 ή https://www.youtube.com/watch?v=YHqUx1CpTQ0
Και οχι τίποτα άλλο αλλά θα χρειαστεί να ψάξω για μεταχειρισμένο σύντομα -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Κατά καιρούς θα πρέπει να υπενθυμίζουμε ότι το παρόν θέμα είναι 'Έμποροι μεταχειρισμένων με καλές συστάσεις'.
Οποιαδήποτε ανάρτηση μέλους που δεν έχει σχέση με τον συγκεκριμένο τίτλο θα σβήνεται άμεσα.
Για αρνητικά περιστατικά και προβλήματα υπάρχουν άλλοι εξειδικευμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που μπορούν άμεσα να λάβουν γνώση και να επιληφθούν των θεμάτων.εγινε μπερδεμα. 3-4 ποστ που ξεκινησαν απο τον φιλο με το παραπονο για το κακο αυτοκινητο , μαζι με δυο δικα μου και ενος αλλου ηταν σε αλλο θρεντ καποιος το εκανε merge εδω . νομιζω δεν χρειαζοταν...
Έμποροι μεταχειρισμένων