-
Καλημερα και καλως σας βρηκα...
ειναι το πρωτο μ ποστ και τ πρωτο μου θεμα αν και διαβαζω τακτικα το φορουμ, και οτι τυχον αποριες ειχα γυρο απο τα περισοτερα μοντελα λυνονταν , αλλα οχι για αυτο..
Θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για αυτο το αυτοκινητο και αν αξιζει η αγορα του...
ευχαριστω , και παλι καλως σας βρηκα... -
ειναι το πρωτο μ ποστ και τ πρωτο μου θεμα αν και διαβαζω τακτικα το φορουμ, και οτι τυχον αποριες ειχα γυρο απο τα περισοτερα μοντελα λυνονταν , αλλα οχι για αυτο..
Θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας για αυτο το αυτοκινητο και αν αξιζει η αγορα του...
Ο χρήστης theo93 έγραψε:
ευχαριστω , και παλι καλως σας βρηκα...Το αν αξιζει εξαρταται απο την τιμη.
Ποσα σου δινουν;
-
περιπου 4000 ...:P
-
Αν σου δίνουν 4000 όπως λές , πάρτο και πούλα το για παλιοσίδερα ... άλλο ένα 500άρι θα το πιάσεις
-
καπως πιο σοβαρα ...
δεν αξιζει με την καμια ..? -
Έχεις δίκιο αλλά από ότι καταλαβαίνεις όπως λέει και το ανέκδοτο ' εσύ το ξεκίνησες '
Αν θέλεις για γράψε τους λόγους που θέλεις να το φορτωθείς .
Αν θέλεις επίσης γράψε τους λόγους που από τόσα πιο, πιο, πιο !!! επιτυχημένα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας δεν σου κάνει κάποιο άλλο . -
το αμαξι δεν ειπα οτι θελω να το αγορασω , απλα το ειδα και ειπα να κανω μια μικρη ερευνα...
μπορεις να μου πεις πια ειναι τα μειονεκτιματα του και αν γινετε να μου προτεινεις καποια αλλα αμαξια με αυτα τα χαρακτηριστικα πανω κατω??
ευχαριστω για τις απαντησεις... -
Το επομενο τοπικ που περιμενω ν ανοιξει αυτες τις μερες μετα τα hyundai matrix,daewoo korando, peugeot 306 cabrio,austin metro και rover 214-414 ειναι ή για το austin allergo ή για το yugo florida.
-
dont be mean...
-
Τόσα αυτοκίνητα της προκοπής κυκλοφορούν,που πάτε και τις βρίσκετε τις μαλακίες όλες ήθελα να ξέρω,στον ύπνο σας τις βλέπετε?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το επομενο τοπικ που περιμενω ν ανοιξει αυτες τις μερες μετα τα hyundai matrix,daewoo korando, peugeot 306 cabrio,austin metro και rover 214-414 ειναι ή για το austin allergo ή για το yugo florida.Καλά αυτό ήταν θεικό
viewtopic.php?f=15&t=48590&start=75#p2567878EDIT:Μα τι π@@τάνα,τέτοια άχρηστα αυτοκίνητα δεν έχει ξαναβγάλει η γαία....μα τέτοια ΑΧΡΗΣΤΑ!
Ούτε για ανακύκλωση κάνουν. -
καμια προταση σε αυτο το στυλ και στα ιδια λεφτα..?
-
Ο χρήστης theo93 έγραψε:
καμια προταση σε αυτο το στυλ και στα ιδια λεφτα..?Τι ακριβώς θέλεις άντρα μου από ένα αμάξι κατ ' αρχην?
-
Αsia Rocsta
Θα σου βγεί και πιο οικονομικο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αsia Rocsta
Θα σου βγεί και πιο οικονομικοΕχετε καύσωνα και εις τας Γαλλίας βλέπω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αsia Rocsta
Θα σου βγεί και πιο οικονομικοΌχι και σουστόφυλλα! Niva που έχει και την πειραματική τεχνολογία των ελικοειδών ελατηρίων!
-
Είναι και κομμουνιστικό κατάλοιπο
Αντιγραφικό Ιταλικό προιόν τεχνολογίας αιχμής -
Έχετε καταλάβει οτι τρολλάρω έτσι;;;
ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ DAEWOO KORANDO