-
Ειδα αρκετά αλλα ειναι πάνω από μισή ωρα. Όσο για το 'κλέβει' σουτ. Διαφωνώ. Δηλαδή πόσα σουτ δικαιούται ο Ντοουραντ; 60; Ειναι πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ (νταξ τον περασε για κάτι ψιλά ο Μέλο, αλλά και πάλι μπορεί να βγει) και αν είχε έναν pass first PG θα επεφτε ΙΜΗΟ στους 20ppg επειδή ακριβώς όλη η υπόλοιπη 5αδα θα ήταν δοκαράδες. Όλοι θα τον έκλειναν και λήξις. Πόσα σουτ θα έβαζε ο Θαμπο ή ο Χ Τσαλμερς; Ελάχιστα. 2 παίκτες πάνω στον Ντουραντ και τέλος το πανηγύρι. Ακόμα και τον Ντερόν να είχε. Η συμπεριφορά λογικό ήταν να γίνει τέτοια όταν τον διάλεξαν εις βάρος του Χαρντεν, δεν εχει να κάνει με το γήπεδο.
Ο Μαρτιν πάντως παιζει 30λεπτα, αυτό που είναι να κάνει το κάνει. Είναι ασταθής όσο δεν πάει. Παίκτες που βασίζονται στο σουτ πάντα είναι. Ενω οι αθλητικοί βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι βασει προσόντων και ακόμα και τις κακές μέρες δεν είναι εξαφανισμένοι.
-
@Καμπας: ειδα εγω τα video και ειναι αρκετα σωστα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειδα αρκετά αλλα ειναι πάνω από μισή ωρα. Όσο για το 'κλέβει' σουτ. Διαφωνώ. Δηλαδή πόσα σουτ δικαιούται ο Ντοουραντ; 60; Ειναι πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ (νταξ τον περασε για κάτι ψιλά ο Μέλο, αλλά και πάλι μπορεί να βγει) και αν είχε έναν pass first PG θα επεφτε ΙΜΗΟ στους 20ppg επειδή ακριβώς όλη η υπόλοιπη 5αδα θα ήταν δοκαράδες. Όλοι θα τον έκλειναν και λήξις. Πόσα σουτ θα έβαζε ο Θαμπο ή ο Χ Τσαλμερς; Ελάχιστα. 2 παίκτες πάνω στον Ντουραντ και τέλος το πανηγύρι. Ακόμα και τον Ντερόν να είχε. Η συμπεριφορά λογικό ήταν να γίνει τέτοια όταν τον διάλεξαν εις βάρος του Χαρντεν, δεν εχει να κάνει με το γήπεδο.Ο Μαρτιν πάντως παιζει 30λεπτα, αυτό που είναι να κάνει το κάνει. Είναι ασταθής όσο δεν πάει. Παίκτες που βασίζονται στο σουτ πάντα είναι**. Ενω οι αθλητικοί βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι βασει προσόντων και ακόμα και τις κακές μέρες δεν είναι εξαφανισμένοι.**
Εγω θα τον ηθελα τον westbrook να κανει ακριβως οτι στο Bold παντα και ταυτοχρονα να παρει 10 λιγοτερα σουτ και να απλωσει το παιχνιδι.Αν και τωρα που χαζευα τα στατιστικα του,μου βγηκαν τα ματια εξω (και ακυρωνει πληρως την αποψη μου) με τις 7.5 assists φετος
-
Ο Μήτσος βγάζει 7,5 ασσίστ σε μια περίοδο αν το θελησει!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Μήτσος βγάζει 7,5 ασσίστ σε μια περίοδο αν το θελησει!Αν θελησει βγαζει και 1 σ ολο τον αγωνα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εκ διαμέτρου αντίθεση άποψη σε σχέση με αυτή του επίσημου Παναθηναϊκού εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος τόνισε ότι η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Σήμερα δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ λάθη. Αν άλλαζα κάτι απόψε, θα ήταν ΟΛΕΣ ΟΙ επιλογές μου'.fixed
Συμφωνώ με τον άμπαλο. Οι υπόλοιποι δικαιούνται να κατηγορούν τη διαιτησία, ο τσατσάρας όχι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Μήτσος βγάζει 7,5 ασσίστ σε μια περίοδο αν το θελησει!Ε αλλοίμονο! Ο μόνος λόγος που δεν το κάνει είναι επειδή δεν θέλει
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εκ διαμέτρου αντίθεση άποψη σε σχέση με αυτή του επίσημου Παναθηναϊκού εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Τσαρτσαρής ο οποίος τόνισε ότι η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Σήμερα δεν πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η διαιτησία, ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ λάθη. Αν άλλαζα κάτι απόψε, θα ήταν ΟΛΕΣ ΟΙ επιλογές μου'.fixed
Συμφωνώ με τον άμπαλο. Οι υπόλοιποι δικαιούνται να κατηγορούν τη διαιτησία, ο τσατσάρας όχι.
Άμπαλος. Ο Τσατσαρής.
-
Και στην διαιτα του πρεπει να αλλαξει κατι οπωσδηποτε.
Οσο γερνας πρεπει ειτε να γινεσαι συλφίδα, ειτε να γινεσαι γομαρι αλα Γιαννακης,αυτος εχει γινει απλα μοσχαροκεφαλή. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οσο γερνας πρεπει ειτε να γινεσαι συλφίδα, ειτε να γινεσαι γομαρι αλα Γιαννακης,αυτος εχει γινει απλα μοσχαροκεφαλή.Απλά ο Τσαρτσαρής λόγω ηλικίας και τραυματισμών είναι πιο αργός από όλα τα αντίπαλα τεσσάρια, στο replay. Οπότε ανέβασε κιλά για να παίζει με τον όγκο μπας και καταφέρει κάτι. Και του βγαίνει καλύτερα φέτος.
Μέχρι το 2007, πριν τους τραυματισμούς, ήταν σταθερά στα 3-4 καλύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη, πιθανόν το καλύτερο στην ομαδική άμυνα.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Οσο γερνας πρεπει ειτε να γινεσαι συλφίδα, ειτε να γινεσαι γομαρι αλα Γιαννακης,αυτος εχει γινει απλα μοσχαροκεφαλή.Απλά ο Τσαρτσαρής λόγω ηλικίας και τραυματισμών είναι πιο αργός από όλα τα αντίπαλα τεσσάρια, στο replay. Οπότε ανέβασε κιλά για να παίζει με τον όγκο μπας και καταφέρει κάτι. Και του βγαίνει καλύτερα φέτος.
Μέχρι το 2007, πριν τους τραυματισμούς, ήταν σταθερά στα 3-4 καλύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη, πιθανόν το καλύτερο στην ομαδική άμυνα.
Μόνο που αυτό είναι εφικτό για κάποιον που έχει μάθει να κοντρολάρει και να χρησιμοποιεί τα κιλά/δύναμή του (π.χ. Σόφο, αν και αυτός είχε προβλήματα με τα σκαμπανεβάσματα βάρους). Για κάποιον σαν τον Τσαρτσαρή, που έχει control σαν PG (τα δύο μπασίματα που έκανε χθες, ένα επιτυχημένο και ένα αποτυχημένο, τα βλέπεις μόνο από μεγάλους παίκτες), πρέπει να τα 'έχει' πρώτα τα κιλά για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Και αυτό προϋποθέτει εκγύμναση και πολύ προπόνηση...
-
Ποιος κοντρολάρει τα κιλά του; Ο χοντρός;
Μονίμως βήματα ή επιθετικά κάνει.
-
Ποιος κοντρολάρει τα κιλά του; Ο χοντρός;Μονίμως βήματα ή επιθετικά κάνει.
Βήματα κάνει όντως μερικές φορές γιατί τον μαρκάρουν μονίμως 2 και 3. Επιθετικά -που να είναι όντως- κάνει μόνο στο hedge out, όπου δεν μπορεί να σταματήσει αρκετά γρήγορα την κίνηση προς τα έξω. Τα άλλα επιθετικά (σε screens ή στο p'n'r) του τα δίνουν γιατί είναι +50 κιλά και +30% φυσική δύναμη από τον πιο δυνατό αντίπαλό του...
Δες τη φάση χθες που πήρε παραμάζωμα Jawai και Ingles, ή τις φάσεις με CSKA που έπαιρνε μαζί του Krstc και Kaun (μαζί με Khriapa ή όποιον άλλον ντούμπλαρε) για να καταλάβεις τι εννοώ 'έλεγχος' και 'δύναμη'...δεν το κάνει πάντα επιτυχημένα, γιατί αλλιώς θα ήταν προ πολλού στην άλλη άκρη του ωκεανού...ή αν είχε τη πάσα και το court-vision του Vujcic, θα ήταν ο καλύτερος center αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη...
-
Νομίζω η ομάδα θέλει αρκετές αλλαγές , εγώ θα προτιμούσα ( Φώτση , Μπουρούση , Παππά και δύο πολυ καλούς κοντούς για θέσεις 1 και 2 ) και θα είναι σούπερ για του χρόνου..
προφανώς θα φύγουν Μπάνκς , Τσάρτσα , Γιαννόπουλος , Ξανθόπουλος ,Σκορδίλης. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Νομίζω η ομάδα θέλει αρκετές αλλαγές , εγώ θα προτιμούσα ( Φώτση , Μπουρούση , Παππά και δύο πολυ καλούς κοντούς για θέσεις 1 και 2 ) και θα είναι σούπερ για του χρόνου..
προφανώς θα φύγουν Μπάνκς , Τσάρτσα , Γιαννόπουλος , Ξανθόπουλος ,Σκορδίλης.Παίζει ο ένας μόνο εκ των δύο πρώτων που είπες (ειδικά ο Μπουρούσης), να καλύπτει τα συμβόλαια και των 5 που λες να φυγουν. Τα αλλα 4 συμβόλαια που ζητάς ποιος θα τα πληρώσει?
Οπότε πάμε στο square one, θα πέσει χρήμα (και μάλιστα τόσο) η όχι? Άγνωστο και όχι και το πιο πιθανό σενάριο μάλλον.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
δεν διαφωνώ ,
αν πρόσεξες είπα θα προτιμούσα εγώ !!
Το πόσο βαθιά θα βάλει το χέρι η φαμίλια άγνωστο..
Για τον Παππά τι γνώμη έχεις ??
Από 1-2άρια ??Υ.Γ
ομολογώ πάντως ότι αυτόν τον Δ.Γ ενώ τον αντιπαθούσα ,έχει αρχίσει κ αντιστρέφει το κλίμα..Σ'ιγουρα αγαπάει την ομάδα περισσότερο από όσο νόμιζα.. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Βήματα κάνει όντως μερικές φορές γιατί τον μαρκάρουν μονίμως 2 και 3. Επιθετικά -που να είναι όντως- κάνει μόνο στο hedge out, όπου δεν μπορεί να σταματήσει αρκετά γρήγορα την κίνηση προς τα έξω. Τα άλλα επιθετικά (σε screens ή στο p'n'r) του τα δίνουν γιατί είναι +50 κιλά και +30% φυσική δύναμη από τον πιο δυνατό αντίπαλό του...
Δες τη φάση χθες που πήρε παραμάζωμα Jawai και Ingles, ή τις φάσεις με CSKA που έπαιρνε μαζί του Krstc και Kaun (μαζί με Khriapa ή όποιον άλλον ντούμπλαρε) για να καταλάβεις τι εννοώ 'έλεγχος' και 'δύναμη'...δεν το κάνει πάντα επιτυχημένα, γιατί αλλιώς θα ήταν προ πολλού στην άλλη άκρη του ωκεανού...ή αν είχε τη πάσα και το court-vision του Vujcic, θα ήταν ο καλύτερος center αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη...
Το παιδί χαραμίζεται.
Επρεπε να είχε παει στην Αμερική να χεστεί στο τάληρο στο WWE.
Μπασκετμπολίστας ΔΕΝ είναι.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
προφανώς θα φύγουν Μπάνκς , Τσάρτσα , Γιαννόπουλος , Ξανθόπουλος ,Σκορδίλης.Ο Μπουρούσης θα είναι ντροπή να έρθει στον Παναθηναϊκό.
-
Το παιδί χαραμίζεται.
Προφανώς διαφωνούν με σένα -πέρα από εμένα- και αρκετοί στον χώρο του μπάσκετ, που όσο να'ναι ξέρουν και κάτι παραπάνω...το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει ο Σόφο είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Το παιδί χαραμίζεται.
Προφανώς διαφωνούν με σένα -πέρα από εμένα- και αρκετοί στον χώρο του μπάσκετ, που όσο να'ναι ξέρουν και κάτι παραπάνω...το τι ΘΑ μπορούσε να γίνει ο Σόφο είναι μια εντελώς διαφορετική συζήτηση...
To ότι απολαμβάνει πρωτοφανούς ασυλείας και προώθησης από το σύστημα, δε μου λέει κάτι, καθώς έχει δεν έχει κάνει 10 παιχνίδια στην 'καριέρα' του.
Περισσότερα μου λέει ότι ο Ομπράντοβιτς δεν ήθελε ούτε να ακούει γι' αυτόν στην ομάδα του.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)