-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ OUTLANDER ΑΠΟ ΤΟ VOLVO XC60....ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ OUTLANDER ΑΠΟ ΤΟ VOLVO XC60....ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
-
ΟΧΙ
-
Το Outlander δεν εισάγεται πλέον.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το Outlander δεν εισάγεται πλέον.ευτυχως
-
ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΩ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ......
-
ΟΠΟΤΕ???????????
-
το volvo ειναι πιο συγχρονο, πιο ασφαλες και ΣΑΦΩΣ ανωτερο ποιοτικα σε καθε σημειο του..δεν ξερω ομως για τι χρηση το θες. γιατι για πιο σκληρη χρηση ισως ειναι καλυτερο το μιτσουμπισι. αλλα σε καθε αλλη περιπτωση volvo.
-
ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ....ΜΟΝΟ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ......
-
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ QASQUAI 2
-
Ο χρήστης kostasendurance έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ QASQUAI 2αυτα τα αυτοκινητα που συγκρινεις δεν εχουν επαφη στις τιμες τους...το outlander με το QQ ok. αλλα το xc60 ειναι πολυ πιο ακριβο απο τα δυο αυτα... ειναι αλλη κατηγορια.
-
ΟΠΟΤΕ .......ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ????
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?????ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ OUTLANDER ME QUASQAI????
-
ΟΠΟΤΕ .......ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ????
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?????ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ OUTLANDER ME QUASQAI????
Μη γράφεις βρε άνθρωπε με κεφαλαία. Είναι να σα να ΦΩΝΑΑΑΖΕΙΕΙΕΣ.
-
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?????Αν αξίζει τα λεφτά του? Eξαρτάται πως 'βγηκαν' αυτά τα λεφτα!
Αν αξίζει το κοπο? Πηγαινε στην κοντινοτερη στο σπιτι σου αντιπροσωπία!
Πλάκα κανεις ... -
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΤΕ.......ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ....
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΚΑΘΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ....ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΡΩΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ....
Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΗΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ????????? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ???????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
... ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΡΩΤΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ....Πάνω σε τι? Σε εμφάνιση, επιδόσεις, ποιοτητα, χώρους? Εχεις προσδιορίσει τις αναγκες σου (πχ diesel/βενζίνη, 5θεσιο/7θεσιο, 4κίνηση/2κίνηση κλπ)?
Τα έχεις οδηγήσει καθόλου να έχεις εσύ μια εικόνα τι προσφέρουν?
Δωσε καποιες λεπτομεριες απο τις απαιτήσεις σου για να υπάρξουν γνωμες, αποψεις, προτάσεις!Το Volvo γιατι ειναι όμορφο και premium! Kαι αν ειναι να ανοιχτείς οικονομικά θα έλεγα ακόμα καλύτερα το Evoque!
-
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΠΟΤΕ.......ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ....Εμείς πάλι όχι γιατί δεν είναι ευγενικό. Σε παρακαλώ γράφε κανονικά [Mod]
-
Είστε άσχετοι, ο άνθρωπος απλά γιορτάζει.
http://en.wikipedia.org/wiki/Caps_lock#International_Caps_Lock_Day -
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ MODS
ΣΥΓΚΡΙΣΗ