-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Φαντάζομαι πως στο δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης δεν περιλαμβάνονται οι διαδηλώσεις, ιδίως όταν τις διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.Να διαβάσεις το Σύνταγμα της χώρας σου. Άρθρο 11. Νεράκι έπρεπε να το ξέρεις.
Α, περί μεταρρυθμίσεων: Θυμάστε ποιός ήταν ο υπουργός που τρέναρε επί 5 μήνες την απελευθέρωωση των ταξί; Ναι, άνηκε στον Συριζα.
Α, ΓΕΙΑ ΣΟΥ!
viewtopic.php?p=2546023#p2546023
-
Παιδιά, άκουσα ότι ο Σόιμπλε χέστηκε πάνω του γιατί θα πάει ο Σαμαράς να του τρίξει τα δόντια!
Ακούσατε τίποτα?
poor soible , αντώνι, δείξε οίκτο!
-
Το διάβασα
Τώρα, θέλεις να σε βάλω να μου το απαγγείλεις ολόκληρο ή είναι καλύτερο να μου δώσεις την κατά manosk ερμηνεία του άρθρου; Είμαι σίγουρος πως θα περιλαμβάνει κουκυολοφόρους και άλλες-αποδεδειγμένα Συριζίτικες-ομάδες.Επειδή η δημαγωγία καταντά αηδιαστική, μιλάμε γτια έναν υπουργό που επί 5 μήνες διαπλεκόταν με τους ταξιτζήδες και πέταξε μια προεκλογική φουσκα για την οποία φταίει-πάλι-ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήσουν στοιχειωδώς ενημερωμένος θα ήξερες πως η προσωρινή εξαίρεση των ταμείων αυτών μέχρι να γίνει αναλογιστική μελέτη ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. Συνέχισε να υποστηρίζεις τα λαμόγια, εξάλλλου τα γουστάρει και ο λαός.
-
@manosk
με όσα χρώματα και να το γράψεις, με όσους εξυπνακισμούς και να προσπαθήσεις να μειώσεις τους συνομιλητές σου, εξακολουθείς να γράφεις το ίδιο πράγμα.Ότι η αντιπολίτευση του Σύριζα ενάντια στη ΝΔ θα είναι φασιστική.
Το ότι για να το κάνεις πιο πιστευτό και δήθεν πιο δημοκρατικό αρχίζεις να μπλέκεις κουκουλοφόρους, βανδαλισμούς, και ό,τι προλαβαίνεις να κατεβάσει προκειμένου να τη βαφτίσεις όπως σε βολεύει, ποσώς αλλάζει το νόημα. Αντιθέτως μάλλον το ενισχύει.
γλώττα λανθάνουσα, τ' αληθή λέγει:
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και γενικά: δεν υπάρχει χειρότερο και φασιστικότερο πράγμα από το να λες
'Κέρδισα; κάνω αυτό που υποσχέθηκα.
Έχασα; Θα σας εμποδίσω να κάνετε αυτό που θέλετε ΚΑΙ έχετε υποσχεθεί προεκλογικά, γιατί είναι διαφορετικό από αυτό που επιθυμώ εγώ'.Μόνο και μόνο επειδή περιμένεις ξεχωριστή απάντηση:
ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ υποστήριξε κάτι τέτοιο; Περιμένω απάντηση σ' αυτό.
Όταν υποστηρίζεις ότι η αντιπολίτευση δεν πρέπει να εμποδίζει την κυβέρνηση, την ίδια στιγμή που τα προγράμματά τους είναι αντίθετα, τότε σαφώς επιθυμείς να αλλάξει πρόγραμμα.
Η δήθεν ντρίπλα με τα 'μέσα' είναι uberfail, για τους λόγους που σου ανέφερα παραπάνω. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Παιδιά, άκουσα ότι ο Σόιμπλε χέστηκε πάνω του γιατί θα πάει ο Σαμαράς να του τρίξει τα δόντια!
Ακούσατε τίποτα?
poor soible , αντώνι, δείξε οίκτο!
Το διάβασα
thnx, το επιβεβαιώνει κι ο κούλης.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διάβασε ή θυμήσου τα προεκλογικά προγράμματα. Η βασική κατευθυντήρια αρχή (εντός ευρώ, με προσπάθεια αναδιαμόρφωσης όσο γίνεται περισσότερο και προς το θετικότερο με διαπραγματεύσεις του μνημονίου, ώστε να επιστρέψουμε στις αγορές αυτοδύναμα) υποστηρίχθηκε από συγκεκριμένα κόμματα, 3 κοινοβουλευτικά και κάποια εξωκοινοβουλευτικά. Η ΔΗΜΑΡ είναι μπαλαντέρ, αλλά εντός ευρώ, χωρίς καμία μονομερή καταγγελία.
Τι δεν καταλαβαίνεις (πάλι);Τελικά, θα απαριθμήσεις συγκεκριμένα ποιους συμψηφισμούς κάνεις;
ΓΙατί κατά τα άλλα βλέπω να συμφωνείς με το nass, και τελικά απόλυτη μειοψηφία είναι όλοι. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Το διάβασα
Τώρα, θέλεις να σε βάλω να μου το απαγγείλεις ολόκληρο ή είναι καλύτερο να μου δώσεις την κατά manosk ερμηνεία του άρθρου; Είμαι σίγουρος πως θα περιλαμβάνει κουκυολοφόρους και άλλες-αποδεδειγμένα Συριζίτικες-ομάδες.Επειδή η δημαγωγία καταντά αηδιαστική, μιλάμε γτια έναν υπουργό που επί 5 μήνες διαπλεκόταν με τους ταξιτζήδες και πέταξε μια προεκλογική φουσκα για την οποία φταίει-πάλι-ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήσουν στοιχειωδώς ενημερωμένος θα ήξερες πως η προσωρινή εξαίρεση των ταμείων αυτών μέχρι να γίνει αναλογιστική μελέτη ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. Συνέχισε να υποστηρίζεις τα λαμόγια, εξάλλλου τα γουστάρει και ο λαός.
Δεν χρειάζεται να σου ερμηνεύσω κάτι εγώ. Το έχουν κάνει ήδη ένας σκασμός νομικοί, καθηγητές, δικαστές, αρθρογράφοι.
Αλλά, αν δεν βρεις κάτι στο νετ, θα ξηλωθείς λίγο για κάτι πραγματικά χρήσιμο:
http://www.sakkoulas.com/eShop/default. ... ctid=21301Μη σε κοροϊδεύουν δηλαδή οι πολιτικάντζες.
Για το δεύτερο, ήμουν σαφής στο link που σου έδωσα. Δεν ήμουν; Λαμόγια πολιτικοί, για λαμογιακό λαό.
Μόνο με εξαναγκασμό από αλλού μπορεί ν' αλλάξει αυτή η διαπλοκή συμφερόντων.Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι ότι η 'δύναμη ανατροπής' του ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα γενοφάσκια της ακόμα πιο διαπλεκόμενη με τις συντεχνίες. Δηλαδή, ανατροπή όχι για κάτι θετικό, αλλά για συνέχιση και ενδυνάμωση της ίδιας κατάστασης.
Ως νεότερο άτομο, αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να πετάς σπυριά. -
mjacob, δεν θα το παλέψω άλλο.
Ήμουν σαφέστατος. Έτσι πιστεύω.Ας κρίνουν αυτά που έγραψα τρίτοι.
Η γνώμη μου είναι ότι θέλεις με το ζόρι να υποστηρίξεις ότι η άσκηση βίας κατά της πλειοψηφικής λαϊκής βούλησης σε δημοκρατικό κράτος, όπως αυτή εκφράστηκε μόλις χθες, είναι θεμιτή. Ε, δεν είναι.
Μεθαύριο άρχισε πάλι την κλάψα για την αστυνομική βία κατά των μπάχαλων, για τους ασφαλίτες κτλ.
Το σύνθημα άλλωστε δόθηκε, η παραδοσιακή αυτεκτόνωση επί τρίμηνο μπορεί να λάβει πάλι την προ-προεκλογική της μορφή.
-
Ας μας περιγράψει ο manosk, χρησιμοποιώντας ένα απλό παράδειγμα με τον όπως πάντα σοφό λόγο του, το πώς θεωρεί ότι πρέπει να ασκείται η αντιπολίτευση. Γιατί εγώ για παράδειγμα θυμάμαι ότι στα μπλόκα των αγροτών το 1997 βρισκόταν από πίσω και η ΝΔ.
Κέρδισε τις εκλογές η ΝΔ και παρόλα αυτά δεν διαφαίνεται κλίμα χαλάρωσης. Μήπως να μαζευτούν όλοι οι αριστεροί και να πάνε στη Μακρόνησο για να νιώσουν κάποιοι καλύτερα;
-
Ναι σε ολα! Επιασε και μετα κανεις εκλογες
-
Ανεκτίμητο: η πρέζα 'χούντας'.
Τις μαλακίες της ΝΔ, με το Χατζηγάκη στα τρακτέρ, τις πλήρωσε ο λαός. Όπως πλήρωσε τις αντίστοιχες του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ κλπ.
Επιδοτήσεις τέρμα, απαίτηση για επιστροφή μεγάλου μέρους τους.Το παράδειγμά σου είναι πολύ καλό για το πώς ΔΕΝ πρέπει ν' ασκείται αντιπολίτευση.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ας αφήσει τη φυσική επιλογή να δράσει, είτε μιλάμε για φασιστοαναρχοτσαμπουκάδες, είτε για γαυροβαζελικούς.
Μιλάμε τα πράγματα είναι σοβαρά με εσάς δεν εξηγείται αλλιώς.. Οι ΧΑτες πήγαν και κάψαν το περίπτερο του Συριζα (τωρα θα μπει ο Μανος και ο εντι να πουν οτι ο συριζα εκαψε μανες και παιδια) και εσεις ειστε τοσο κολλημενοι που το πατε σε τσαμπουκάδες και γαυροβάζελους..
Εγω στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κλασικός τσαμπουκάς μεταξύ τούτων των ακραίων- i stand corrected!
[/quote]
Λινκ για το που βγήκες σωστός..Μανοςκ συνέχισε και αυτό το παραμύθι το οποιο ευτυχώς πιστεύουν αλλοι 5-6 γραφικοί εδώ μέσα..
Εντι: οι πιο πετυχημενη δηλωση μετα τις εκλογες.. Το κομμα που θα γκρεμιζοταν σαν τραπουλοχαρτα(πριν λιγες μερες) τελικα δικαιολογημενα σταθηκε στο 7%
Youtube Video -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ότι η αντιπολίτευση του Σύριζα ενάντια στη ΝΔ θα είναι φασιστική.
Το ότι για να το κάνεις πιο πιστευτό και δήθεν πιο δημοκρατικό αρχίζεις να μπλέκεις κουκουλοφόρους, βανδαλισμούς, και ό,τι προλαβαίνεις να κατεβάσει προκειμένου να τη βαφτίσεις όπως σε βολεύει, ποσώς αλλάζει το νόημα. Αντιθέτως μάλλον το ενισχύει.
Eγω δεν καταλαβαινω ενα πραγμα, το οποιο δεν καταλαβα ουτε στις προηγουμενες εκλογες...
Γιατι δεν θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνησουν ολοι μαζι και θελει η μονος του την εξουσια η να ειναι μονο αντπολιτευση?Γενικο σχολια:
1)Γιατι οταν πανε και λενε (ολα τα κομματα) πηραμε τοσο του ελληνικου λαου και εκφραζουμε τον ελληνικο με 30% (η εχω καταλαβει λαθος και δεν παει ετσι? ) δεν καθοντε να σκεφτουνε οτι δεν εκφραζουνε πχ 3,000,000 χοντρικα αλλα λιγοτερα εφοσον η αποχη ηταν σχεδον 40%....2)Ακουσα χθες το βραδυ στην ΝΕΤ (απο καποιον του συριζα που ειναι και δημοσιογραφος ιδιοκτητης καποιας εφημεριδας νομιζω) οτι ΣΥΡΙΖΑ οι νεαρες ηληκιες, και μικρο αστοι, και επαγγελματιες μεσαιων επιχειρησεων κλπ ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ ενω ολοι οι πλουσιοι, οι μεγαλοι σε ηληκια και οι εφοπλιστες (ναι δεν αντεξε ειπε παλι για αυτους ) ψηφισαν ΝΔ. Πως στο διαολο βγαινουν ολα αυτα τα αποτελεσματα? Και εφ'οσον μπορουν να βγαλουν τετοια αποτελεσματα, ενδιαφερον θα ειχε να μας πουνε και τι ηληκιες και ποιου κοινωνικου στρωματος ειναι το 40% της αποχης. Ετσι θα ειχαμε φουλ εικονα και δεν θα ελεγε ο καθενας (απο οποιαδηποτε πλευρα) την καθε παπαρια του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
mjacob, δεν θα το παλέψω άλλο.
Ήμουν σαφέστατος. Έτσι πιστεύω.Ας κρίνουν αυτά που έγραψα τρίτοι.
Η γνώμη μου είναι ότι θέλεις με το ζόρι να υποστηρίξεις ότι η άσκηση βίας κατά της πλειοψηφικής λαϊκής βούλησης σε δημοκρατικό κράτος, όπως αυτή εκφράστηκε μόλις χθες, είναι θεμιτή. Ε, δεν είναι.
Μεθαύριο άρχισε πάλι την κλάψα για την αστυνομική βία κατά των μπάχαλων, για τους ασφαλίτες κτλ.
Το σύνθημα άλλωστε δόθηκε, η παραδοσιακή αυτεκτόνωση επί τρίμηνο μπορεί να λάβει πάλι την προ-προεκλογική της μορφή.
Εγώ μίλησα για βία;
Εσύ είσαι ο μόνος που μιλά για βία.Εγώ να αρχίσω την κλάψα;
Εσύ έχεις ήδη αρχίσει την κλάψα που θα υπάρχει αντιπολίτευση.Την αυτοεκτόνωση καλό θα ήταν να την ευχαριστήσεις καμιά μέρα, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή όχι επαναδιαπραγμάτευση, όχι επιμήκυνση, ακόμα ΓΑΠ και στεγνή poocha θα είχε. Όχι ότι είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει, αλλά λέμε τώρα.
Οπότε, hold yer horses
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι. Το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί του Σαμαρά, είναι το ποστό του Σύριζα, είναι τα εκατομμύρια που ήταν στους δρόμους και έτρωγαν ξύλο.Η αστυνομική βία ενάντια στο κόσμο που υποστηρίζει τις απόψεις του παραέξω από το πληκτρολόγιό του, φυσικά και θα με βρίσκει πάντα απέναντί της.
Τα λαμόγια που βαφτίζουν το ψάρι κρέας για να έχουν τη συνείδησή τους ήσυχη, μπορούν να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το διάβασα
Δεν χρειάζεται να σου ερμηνεύσω κάτι εγώ. Το έχουν κάνει ήδη ένας σκασμός νομικοί, καθηγητές, δικαστές, αρθρογράφοι.
Αλλά, αν δεν βρεις κάτι στο νετ, θα ξηλωθείς λίγο για κάτι πραγματικά χρήσιμο:
http://www.sakkoulas.com/eShop/default. ... ctid=21301Μη σε κοροϊδεύουν δηλαδή οι πολιτικάντζες.
Για το δεύτερο, ήμουν σαφής στο link που σου έδωσα. Δεν ήμουν; Λαμόγια πολιτικοί, για λαμογιακό λαό.
Μόνο με εξαναγκασμό από αλλού μπορεί ν' αλλάξει αυτή η διαπλοκή συμφερόντων.Και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ είναι ότι η 'δύναμη ανατροπής' του ΣΥΡΙΖΑ είναι από τα γενοφάσκια της ακόμα πιο διαπλεκόμενη με τις συντεχνίες. Δηλαδή, ανατροπή όχι για κάτι θετικό, αλλά για συνέχιση και ενδυνάμωση της ίδιας κατάστασης.
Ως νεότερο άτομο, αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να πετάς σπυριά.Όντως, το ίδιο συζητιόταν από το 2009 με τα γνωστά επιτυχημένα αποτελέσματα.
Να δεις το να βλέπω στην κυβέρνηση τον Αβραμόπουλο, τον Παυλόπουλο κια άλλους ικανούς πολιτικούς και να πρέπει να είμαι και χαρούμενος επειδή δεν βγήκαν οι άγνωστοι 'βάρβαροι' τί μου προκαλεί...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Eγω δεν κατααβαινω ενα πραγμα, το οποιο δεν καταλαβα ουτε στις προηγουμενες εκλογες...
Γιατι δεν θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνησουν ολοι μαζι και θελει η μονος του την εξουσια η να ειναι μονο αντπολιτευση?Γιατί έχουν αντίθετα προγράμματα.
Συγκυβερνείς με αυτούς που συμφωνούν.Δεν θέλει και πολύ σκέψη.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μια φίλη πήγε και πήρε τον πατέρα της που ήταν στο νοσοκομείο με ουρολίμωξη, τον πήγε να ψηφίσει, και τον γύρισε.
Κάποιοι άλλοι πέρασαν όλη τη μέρα στην παραλία...Το 'δε βαριέσαι' ζει και βασιλεύει (όπως και το 'τα πρόβατα στο μαντρί').
Πριν από λίγο.
Δύο μόνιμοι στην εργασία μου (στο συνδικαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ) δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί προτίμησαν να πάνε με τα γκομενάκια για μπάνιο στο Καράβι στο Μαραθώνα. Το περίμενα. Οι άνθρωποι είναι μπετόν αρμέ.
Νεόπλουτοι, με τα ακριβά Γερμανικά αυτοκίνητα, φτιαγμένοι και το παίζουν αριστεριστές και φιλόσοφοι και ξερόλες.Μέχρι την Παρασκευή στοιχημάτιζαν και πανηγύριζαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα είναι μέσα στη μούγκα, χεσμένοι και πλέον μιλούν μόνο για την μονιμότητα (πώληση ΔΕΚΟ).
Φυσικά ήδη μιλούν για απεργίες και αγώνα διαρκείας... -
Όντως, το είπε κι ο Πάνκαλος χθες.
Δε νοείται 'οικουμενική κυβέρνηση', όταν μπορεί να δημιουργηθεί κυβέρνηση πλειοψηφίας.
Αλλά είναι νοητή και αναγκαία η ύπαρξη αντιπολίτευσης, που ελέγχει την κυβέρνηση, αντιπροτείνει, αντιτίθεται.Οι μπάχαλοι, ο ανταρτοπόλεμος, οι καταστροφές τα γιαουρτώματα, τα γιούργια, οι καταλήψεις δημόσιων χώρων, προφανώς δεν είναι αντιπολίτευση και δεν νομιμοποιούνται από πουθενά.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Eγω δεν κατααβαινω ενα πραγμα, το οποιο δεν καταλαβα ουτε στις προηγουμενες εκλογες...
Γιατι δεν θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνησουν ολοι μαζι και θελει η μονος του την εξουσια η να ειναι μονο αντπολιτευση?Γιατί έχουν αντίθετα προγράμματα.
Συγκυβερνείς με αυτούς που συμφωνούν.Δεν θέλει και πολύ σκέψη.
+1.
Το αυτονόητο δηλαδή. Απορώ γιατί δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό.
-
Φοβάμαι ότι δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση, αλλά μια δύναμη αρνητισμού και παρεμπόδισης των πάντων. Τη τέχνη τη ξέρουνε και την εφαρμόζανε με το 5%. Φαντάζεται κανείς τι θα γίνει με 27%.
Όταν λέω ακτιβισμό δεν εννοώ κουκουλοφόρους. Εννοώ παρασκηνιακές πρακτικές για παρεμπόδιση δράσεων. Επίσημα συνοδεύεται από την ανάλογη ρητορική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα περί κατάργησης του μνημονίου με λαϊκή εντολή (!) ή περί αντισυνταγματικών και αυθαίρετων νόμων (π.χ. fast track, ιδιωτικοποιήσεις). Άλλο λοιπόν προτείνω και ελέγχω σαν αντιπολίτευση και άλλο το μποϋκοτάρω και παρεμποδίζω τη κυβέρνηση σε κάθε δράση της.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]