-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βέβαια, θα βγούνε (μάλλον ήδη βγήκαν ) κάποιοι να υποστηρίξουν ότι δεν είναι δημοκρατικό να υπάρχει αντιπολίτευση.
Η αντιπολίτευση έχει αντίλογο. Όχι τραμπούκους.
Άμα δεν ξέρεις τη διαφορά, ψήφισες ορθά (δεν την ξέρεις μάλλον).
Αν την ξέρεις, μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου κλπ κλπ.http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 20192.html
Η αντιπολίτευση των καθυστερημένων, αγάμητων ξεκίνησε.
Μήπως είναι προβοκάτσια από την Χ.Α......;
-
Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ χαζος...(οχι πως μου προκαλει εντυπωση αλλωστε)
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Τελικα ο κοσμος ειναι πολυ χαζος...(οχι πως μου προκαλει εντυπωση αλλωστε)ρούφα δημοκρατία
-
Ξεκίνησαν τα όργανα...
Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να μπει στην Κυβέρνηση χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι είναι αντιπολίτευση...
Η ΔΗΜΑΡ θα πάρει αύριο απόφαση...
Τον Ιούλιο θα είναι ωραία εκεί με την κάλπη με την κάλπη για παρέα...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ρούφα δημοκρατία
-
ΑΝΕΞΕΛ -Κουντουρά στο MEGA-. 'Χάσαμε ποσοστά γιατί υπήρξε τρομοκρατία και ο κόσμος πήγε να ψηφίσει φοβισμένος'.
Όσοι χάνουν ποσοστά, μας πετάνε αυτή τη μ@λ@κία και καθαρίσανε. Εσε'ις δε λέτε πως ο Έλληνας δε τρομοκρατείται?
Τώρα πως τρομοκρατήθηκε? -
Ρωτάω τώρα ο αφελής:
--> Για ποιό λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλεί ότι θα είναι αντιπολίτευση;
--> Τελικά, ωφελήθηκε η χώρα από τη μη συνεργασία του τον Μάιο;
--> Μήπως τελικά προτιμούν το εύκολο και ανέξοδο πετροβόλημα (κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς) από το να αναλάβουν μια οποιαδήποτε ρημάδα ευθύνη;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ρωτάω τώρα ο αφελής:--> Για ποιό λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ προεξοφλεί ότι θα είναι αντιπολίτευση;
Γιατί δεν ήθελε κι ούτε και θέλει να γίνει ή να μπει σε κάποια κυβέρνηση.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ρούφα δημοκρατία
Δε φταιει η δημοκρατια καθεαυτη για το γεγονος οτι ο κοσμος ειναι χαζος. Οπως και να εχει μετα και το σημερινο τελικο αποτελεσμα (οποιο και αν ειναι αυτο) δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.
-
Το ξέρω, η ερώτηση ήταν ρητορική
Κατα τα λοιπά, ένα σωρό αντιπαθητικές ΝΔόφατσες είναι μέσα στη βουλή: Ντόρα, Μαρκόγιαννης, Ολγάκι, κλπ, κλπ. Μπλιαχ!
Κατά τα άλλα, βλέπω Συριζαίους να πανηγυρίζουν - γιατί άραγε; Δεύτεροι ήρθαν, χάνοντας μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά και δεν έχουν διάθεση να κυβερνήσουν.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
ρούφα δημοκρατία
Δε φταιει η δημοκρατια καθεαυτη για το γεγονος οτι ο κοσμος ειναι χαζος. Οπως και να εχει μετα και το σημερινο τελικο αποτελεσμα (οποιο και αν ειναι αυτο) δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.
Τότε πως λύνονται τα προβλήματα που δημιουργεί η δημοκρατία αν δεν φταίει αυτή.
Τροφή για σκεψη
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρωτάω τώρα ο αφελής:
- KKE
Η Αλεκα θα κανει τον σταυρο της για το αποτελεσμα που πηρε το κομμα της.
Φαντάζεστε να γινοταν καμια στραβη και να έβγαινε πρωτη ?
Θα μιλαγε για προβοκατσια -
Κατά τα άλλα, βλέπω Συριζαίους να πανηγυρίζουν - γιατί άραγε; Δεύτεροι ήρθαν, χάνοντας μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά και δεν έχουν διάθεση να κυβερνήσουν.
'κόμμα' που με το ζόρι έμπαινε στη βουλή πήρε σε 2 αναμετρήσεις ποσοστά 5πλασια...και ποιος θέλει να κυβερνήσει σε μια Ελλάδα που παραπαίει (οκ εκτός απο Αντώνης)
-
Αν δε θες να κυβερνήσεις και ασχολείσαι με την πολιτική τότε είσαι απλά κρετίνος.
Και κάτι ακόμα: Στις προηγούμενες εκλογές Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ μπορούσαν να κυβερνήσουν μόνοι τους, τώρα μπορούν.
Συγχαρητήρια λοιπόν.....
-
Αν δε θες να κυβερνήσεις και ασχολείσαι με την πολιτική τότε είσαι απλά κρετίνος.ισχύει και το να είσαι κρετίνος, να ασχολείσαι με την πολιτική και να θές να κυβερνήσεις.
-
Άλλο 3% και άλλο 30%.
Αν πριν είχαν λαμβάνειν 1 τώρα έχουν 10. -
Δείτε πανηγυρισμούς σύριζα.
Εύχομαι καλό ψόφο Γλέζο. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ρωτάω τώρα ο αφελής:
Ισως το πιο σωστο που εχω διαβασει μεχρι τωρα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δείτε πανηγυρισμούς σύριζα.
Εύχομαι καλό ψόφο Γλέζο.link?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άλλο 3% και άλλο 30%.
Αν πριν είχαν λαμβάνειν 1 τώρα έχουν 10.Δεκτόν!
Απλώς θέτω ορισμένα 'αφελή', ρητορικά ερωτήματα παραπάνω.
Είμαι τραγικά απογοητευμένος και από το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και από τη συνολική στάση του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους δύο μήνες.
Λέει ο Τσίπρας: 'τώρα δεν μπορούν να προχωράνε με μνημόνια λιτότητας'.
Μα βρε ανόητε, είχες ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ την πολιτική και την κλώτσησες για να πετροβολείς ήσυχος μόνος σου. Τώρα έδωσες τη δυνατότητα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ να κάνουν μόνοι τους κουμάντο.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]