-
μετα απο πολυ ψαξιμο παραγγηλα το s60 1.6 πετρελαιο 115 ιπους 270 ροπη ενω ημουν μεταξυ αυτου και του τ4 1.6 βενζινη με 180 ιπους 240 ροπη(η τιμη ειναι η ιδια αφου τον πιεσα πολu για να μου δωσει την ιδια τιμη καθος το d2 ειναι λιγο ποιο ακριβο στην αρχικη τιμη).τελικα πηρα αυτο που ειναι κατα πολυ ποιο οικονομικο στο καυσιμο και αν και το οδηγησα δεν το πιεσα ,ουτε το εβγαλα ανηφορο εκτος πολης.μου φανηκε καλο,ομως ανησιχω αν θα τραβα ικανοποιητικα. σε σχεση με το δικο μου 318 ε36 του 1995 που εχω?α πεζει και για καμια αναβαθμιση στο μελον φυσικα αν υπαρξει προγραμμα.καλα εκαμα η να αλλαξω σε τ4?
-
μετα απο πολυ ψαξιμο παραγγηλα το s60 1.6 πετρελαιο 115 ιπους 270 ροπη ενω ημουν μεταξυ αυτου και του τ4 1.6 βενζινη με 180 ιπους 240 ροπη(η τιμη ειναι η ιδια αφου τον πιεσα πολu για να μου δωσει την ιδια τιμη καθος το d2 ειναι λιγο ποιο ακριβο στην αρχικη τιμη).τελικα πηρα αυτο που ειναι κατα πολυ ποιο οικονομικο στο καυσιμο και αν και το οδηγησα δεν το πιεσα ,ουτε το εβγαλα ανηφορο εκτος πολης.μου φανηκε καλο,ομως ανησιχω αν θα τραβα ικανοποιητικα. σε σχεση με το δικο μου 318 ε36 του 1995 που εχω?α πεζει και για καμια αναβαθμιση στο μελον φυσικα αν υπαρξει προγραμμα.καλα εκαμα η να αλλαξω σε τ4?
-
-
οδηγησε το και πιεσε το!
αν το βρεις αρκετο εχει καλως, αλλιως αλλαξε την παραγγελια.απλη ειναι η λυση
-
δεν υπαρχει διαθεσιμο για τεστ, το αυτοκινητο ανηκε σε καποιον και μας εκανε την ευκολια.υπαρχει καποιος που το εχει εδω μεσα?θα το ηθελα να ειναι τουλαχιστο ποιο καλο στο τραβημα απο το δικο μου το οποιο ειναι ποιο ελαφρη με τα ιδια αλογα αλλα δεν εχει ροπη.δεν εχω και τρελες απαιτησεις
-
κανεις δεν μπορει να σου πει αν το αυτοκινητο θα μπορει να καλυπτει τις δικες σου αναγκες. Εγω το βρισκω τραγικα αργο αν το φορτωσεις με 4 ατομα και αποσκευες, αλλος θα σου πει οτι ειναι πολυ καλο. Βγαζεις ακρη;
-
το εχεις οδηγηση?στην εκκινηση μεχρι να μπει το τουρπο,ισος και λογο μακριας πρωτης σχεσης δεν γνωριζω αργει αλλα μετα τις 1800 περιπου στροφες εχει αρκετη ροπη τουλαχιστο ετσι μου φανηκε την λιγη ωρα που το οδηγησα.εχε υποψη σου τη αυτοκινητο εχω τωρα και αν γνωριζεις κανε μου μια συγκριση
-
δεν το εχω οδηγησει, πιστευω οτι θα ειναι οριακο για το σκοπο του. Αλλα και παλι σου ειπα οτι δεν μπορεις να στηριχθεις σε γνωμες αλλων. Πρεπει να αποκτησεις δικη σου εικονα.
αν δεν μπορεις να το βρεις για δοκιμη, δοκιμασε το Τ4
volvo s60 r-disign d2