-
Μόλις μάθαμε από τα χείλη του κ. Σαμαρά ότι πάμε σε νέες εκλογές.
Εμμένετε στην αρχική σας απόφαση, αλλάζετε γνώμη ή είστε πιο μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι από ποτέ;
Προσωπικά, ψηφίζω πάντοτε ιδεολογία, οπότε η ψήφος μου θα είναι η ίδια όπως πάντα.
-
Εμμένετε στην αρχική σας απόφαση, αλλάζετε γνώμη ή είστε πιο μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι από ποτέ;
Προσωπικά, ψηφίζω πάντοτε ιδεολογία, οπότε η ψήφος μου θα είναι η ίδια όπως πάντα.
-
-
Ψηφίζω με βάση το εθνικό, όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι, συμφέρον. Case closed.
-
Θα αλλαξω και θα ψηφισω συριζα χωρις να σημαινει οτι μετανιωσα για την προηγουμενη ψηφο μου. Νομιζω οτι οι επιλογες της ψηφοφοριας δεν ειναι αρκετα καλες. Θα ηταν καλυτερο, μαλιστα, αν υπηρχε νεα ψηφοφορια, οπως η προηγουμενη.
-
REALZEUS, δεν το λέω ως mod (ακόμα ) αλλά θεωρώ υπερβολή να υπάρχουν 2 θέματα για τις εκλογές. Μόλις ανακοινωθούν οι νέες εκλογές να ανοίξουμε νέα ψηφοφορία που θα δείχνει περισσότερα προτείνω...
-
Επειδή είμαι πιο μπερδεμένος και αναποφάσιστος από ποτέ, αλλάζω γνώμη κι εμμένω στην αρχική μου απόφαση. Case closed.
-
μετάνιωσα για την επιλογή μου
θα ψηφίσω συριζα στις επομενες
-
Kατά 90% θα ψηφίσω το ίδιο...
ps όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να του καεί το dvd!
-
Κι αν δεν πήγαμε να ψηφίσουμε?
-
Ειμαι μπερδεμενος,τελευταια φορα αποφασισα 1-2 μερες πριν,μαλλον το ιδιο θα γινει και τωρα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
REALZEUS, δεν το λέω ως mod (ακόμα ) αλλά θεωρώ υπερβολή να υπάρχουν 2 θέματα για τις εκλογές. Μόλις ανακοινωθούν οι νέες εκλογές να ανοίξουμε νέα ψηφοφορία που θα δείχνει περισσότερα προτείνω...Περιμένω να ανοιχτεί κανονικό τόπικ εκλογών Ιουνίου. Σε αυτό εδώ το τόπικ ήθελα απλά να δούμε κατά πόσο οι φορουμίτες εμμένουν στην αρχική τους απόφαση, ασχέτως με το ποια ήταν αυτή. Ένα γκαλοπ αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης αν θέλεις.
-
Τελευταια φορα ψηφισα Συριζα αλλα τωρα που εμαθα την αληθεια, θα ψηφισω ΠΑ.ΣΟ.Κ. ...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τελευταια φορα ψηφισα Συριζα αλλα τωρα που εμαθα την αληθεια, θα ψηφισω ΠΑ.ΣΟ.Κ. ... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόλις μάθαμε από τα χείλη του κ. Σαμαρά ότι πάμε σε νέες εκλογές.Το μόνο ευχάριστο από τις εκλογές (τις οποίες ζητούσε εδώ και καιρό) είναι ότι δεν έπιασε ούτε 20% και τώρα θα πάρει ακόμα λιγότερο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κι αν δεν πήγαμε να ψηφίσουμε?Κερδίζεις παγωτό πατούσα
-
Θα ψηφίσω το ίδιο που ψήφισα στις 6 του Μάη.
@REALZEUS: Καλή η ιδέα σου για το γκάλοπ, θα είχε όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν ζητούσες και αιτιολογία για την όποια αλλαγή της απόφασης.
edit:Η θάλασσα και η ψήφος μπορούν και να συνδυαστούν Θάλασσα με την ψήφο μας να μην τα κάνουμε!! -
αν τα πραγματα εχουν οπως μας τα παρουσιαζουν,θα ψηφισω οτι ψηφισα.
πασοκ κ νεα δημοκρατια δεν προκειται να ψηφισω με τπτ.ο μονος λογος να μην ψηφισω το κομμα που με εκφραζει κ ψηφισα,θα ειναι αν προτεινουν κατι βασισμενο στην λογικη,την πραγματικοτητα κ το εθνικο συμφερον,κομματα οπως ο παρατριχας,ο απανθρακωμενος κ ο τον μπεζο. -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
@REALZEUS: Καλή η ιδέα σου για το γκάλοπ, θα είχε όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον εάν ζητούσες και αιτιολογία για την όποια αλλαγή της απόφασης.Ευχαριστώ.
Όποιος ψηφίσει, μπορεί να το αιτιολογήσει αν θέλει με ποστ στο παρών τόπικ. Έδωσα το παράδειγμα άλλωστε λέγοντας ότι θα ψηφίσω βάσει ιδεολογίας, όπως κάνω πάντοτε.
ΥΓ: Επειδή μετά από προτροπή προστέθηκε ακόμα μια επιλογή, παρακαλούνται όσοι ψήφισαν πριν την αλλαγή να επιλέξουν ξανά καθώς μηδενίστηκαν όλες οι ψήφοι. Συγγνώμη για την αναστάτωση.
-
Θα ψηφίσω για το καλό της πατρίδας, δηλαδή όποιον με διορίσει.
Αλέξη, περιμένω.
Εκλογές Ιουνίου 2012. Θα εμμείνετε στην αρχική σας ψήφο;