-
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι κάτοχος Fiat Punto μοντέλου 2001 8V 1250cc και έχω το εξής πρόβλημα:
Ο ένας πολλαπλασιαστής από τους δύο (που αλλάχτηκε πρόσφατα άδικα τελικά) μία δουλεύει μία όχι. Στο ρελαντί και εν κινήσει μία δουλεύει και μία όχι ρίχνοντας στροφές και κάνοντας το γνωστό τρέμουλο.
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
-
Καλησπέρα σε όλους.
Ο ένας πολλαπλασιαστής από τους δύο (που αλλάχτηκε πρόσφατα άδικα τελικά) μία δουλεύει μία όχι. Στο ρελαντί και εν κινήσει μία δουλεύει και μία όχι ρίχνοντας στροφές και κάνοντας το γνωστό τρέμουλο.
-
Καλησπέρα σε όλους.
-
τρεμουλο μηπως εννοεις 'διακοπες' εν κινηση ?
συνηρως εχουν ενα θεμα με τα μπουζοκαλοδια τα οποια 'σκανε' απο θερμοκρασιες κτλ
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
τρεμουλο μηπως εννοεις 'διακοπες' εν κινηση ?συνηρως εχουν ενα θεμα με τα μπουζοκαλοδια τα οποια 'σκανε' απο θερμοκρασιες κτλ
Tρέμουλο εννοώ διακοπές και στο ρελαντί και εν κινήσει αλλά δεν σβήνει αλλά έχω παρατηρήσει ότι δεν δουλεύει ο ένας πολλαπλασιαστής για δεν βγάζει σπίθα. Μία δουλεύει και μία όχι.ΙΣΩΣ να μην είναι τα μπουζοκαλώδια γιατί δεν βγάζει σπίθα ο πολλαπλασιαστής.
-
Ίσως να είναι και εγκέφαλος...
-
Εγκέφαλος...
-
Ένα σχετικό link...
http://www.fiatforum.com/punto-guides/5 ... hecks.html
-
μπουζοκαλώδια και μπουζί έχεις αποκλείσει ?
Εύχομαι να μην είναι ... εγκέφαλος -
Τελικα, τι εφταιγε ?
-
ποιον ρωτας;;;;;;;;;
κοντευει να κλεισει χρονο το θεμα...................
FIAT PUNTO ΠΡΟΒΛΗΜΑ SOS!!!!!!!!